Deco jul

Sukkulenter: din praktisk guide

succulents sammensetning

den sukkulenter er lett å vedlikeholde, og når den kommer i gang, er det vanskelig å stoppe. Ja, det er så mange varianter av sukkulenter at utfordringen vil være vanskelig å møte ...

Sukkulenter i en nedsunket blomsterkasse

blomst skuffen underSponsede lenker

Hva å vite hva er triksene for å mestre og hva varianter av sukkulenter å vite? Oppdage alt dette og mer i vår artikkel i dag.

Liten hage med sukkulenter gravde i resirkulerte vinflasker *

flaske resirkulert blomsterpotte

Første ting først. Ved planting en sukkulent, er en av faktorene å huske på naturen av blomsterpotte. Det er viktig å ha god drenering for å hindre planterøttene råte.

sukkulenter i sylteglass

midt DIY

Vi anbefaler en pott som er bredt og grunt med et dreneringshull. En skål er avgjørende i dette tilfellet, siden det vil samle overflødig vann.

Varianter av sukkulenter i en stor blomsterpotte

Deco med potteplanter

Dreneringslaget kan således bestå av steiner, skår av leirpotter eller leire pellets. Kaktus potting jord er også egnet for sukkulenter og saftig.

Potter av miniatyr blomster for å ønske en liten sukkulent hver

små metall potter

Utover det estetiske inntrykket av grus som er synlige hvis beholderen er gjennomsiktig, kan de stabiliserer irrigasjonsvann.

Den Aeonium treet vokser mye og trenger sin egen pott

stor sukkplantepotte

De fleste saftige planter elsker solen. Faktisk, jo mer sol, jo bedre de vokser. Tror fortsatt å lese etiketten før du velger plasseringen, men General2 din sukkulent vil være bedre der det er mer lys.

DIY dekorasjon idé å presentere plantene i en flaske

Deco idé med flaske

Kantene på den mest solrike vinduet er et godt alternativ. Utenfor, vil det bli enda bedre! Hvis de ikke har nok sol, har de en tendens til å visne og visne på grunn av mangel på lys.

Flower Arrangement minimalistisk og Zen stil

liten blomsteroppsats

For hva det er vanning, her er hva du må vite: bedre å ikke vanne nok som vanning også. Men hvis du legger merke til at bladene av en saftig curling, det er et rop om hjelp: tørsten å plante!

saftige suspendert i en krukke

plantet saftige potten opphengt

Om vinteren, når anlegget er i ro, er det vanligvis tilstrekkelig en vanning per måned. I løpet av vekstsesongen, øke hyppigheten av vanning hver 15 dager. Pass på at vannet aldri stagnerer i skål.

Alt du trenger å sette deg i hagen til sukkulenter

plante noen planter selv

Mellom vanning la jorda tørke ut. Oppmerksomhet i motsetning til det mange tror, ​​saftige planter trenger fortsatt vann!

Glassbolle å presentere dine vakre planter

sukkulenter og kaktus

For å optimalisere utviklingen av plantene dine, må du huske å slå tiden til potten til en annen for å få eksponering mot solen som er ensartet.

Noen varianter av sukkulenter er også blomster

blomstrende sukkulenter

Oppmerksomhet til støv er fiende av sukkulenter. Når hun lander på bladet overflaten, blir det som en skjerm som hindrer sollys for å bruke sin magi.

saftige planter i forskjellige størrelser potter

sukkulenter dekorere ideer

Ikke glem å jevnlig rense sukkulenter. For å gjøre dette, bruk en børste eller en børste.

Hvorfor ikke plante en sukkulent i hule av et gresskar?

sukk anlegg i en citrouile

For dine komposisjoner, kan du lage en ekte hage av sukkulenter i en rekke containere. Slipp løs fantasien din og for eksempel plante sukkulenter i hule av et gresskar, eller i en glassflaske.

Saftig tar farge

sukk anlegget sett ovenfra

Du har et valg, men husk våre anbefalinger i form av drenering.

Vakker komposisjon av sukkulenter i en stor blomsterpotte

flere varianter av planter

Å skape en vellykket komposisjon, anbefaler vi deg å blande varianter være forsiktig med å velge forskjellige former og størrelser.

En saftig plante pr potten

malte blomsterpotter

Noen sukkulenter også vokse mer enn 30 centimeter. I dette tilfellet, må vi tenke på å plante dem i en egen pott for å la dem vokse. Dette er tilfellet for eksempel treet Aeonium.

Noen skyter Sempervivum kantene begynner å ta farge

skyter Sempervivum

Den Aeonium treet er veldig lett å vedlikeholde, så lenge klimaet er varmt og tørt. Men han trenger litt mer vann enn andre sukkulenter.

Ekte hage sukkulenter i en sirkulær beholder

suveren saftig utvalg

Noen varianter av sukkulenter blomstre, men blomstringen har en kort levetid. Heldigvis for gleden av våre øyne, blomstring er ofte gjentas.

minimalistisk og moderne stil

flott design blomsterpotter

Du kan opprette floral arrangement ved å arrangere en rekke blomstrende sucuculentes i et hjørne av potten, og en annen variasjon i det andre hjørnet for å skape kontrast. Hvis du foretrekker en mer bohemsk look, ikke vær redd for å blande som i eksempelet nedenfor, som også inkluderer en liten kaktus.

Terrarium er et flott alternativ til den tradisjonelle blomsterpotte

terrarium vakker dekor

Vær på vakt mot skadedyr som ofte vises, spesielt innendørs. Så vær viligents med edderkopp midd, melete bugs og snegler samt bladlus.

Sukkulenter rundt en kaktus

en bolle sukkulenter

I korte, mye sol, ikke mye vann, et stort, grunt beholder med en skål obligatorisk og resten er opp til deg. Mulighetene er uendelige komposisjoner og alt avhenger av stilen du ønsker. Er du tilhengere av en minimalistisk innredning eller snarere bohem?

Den sukkulent i alle sine stater

saftige plantesorter

* Https: //www.etsy.com/listing/150223620/sale-today-only-wine-bottle-garden


About the author

admin