Trapp plassbesparende i arbeids eksempler 12 – anews24.info

Trapp plassbesparende i arbeids eksempler 12

plassbesparende trapp inne nordisk design aksent deco tre

Den plassbesparende trapp er et must for lite område av boliger organisert på to eller flere nivåer. Galleriet lar deg bla gjennom 12 eksempler på små moderne og praktiske tiltak som vil legge til rette for utvikling av et studio, en arbeidsplass eller et begrenset størrelse leilighet.

indre rom vinning trapp tegning område som er avgrenset av betong

plassbesparende trapp trapper studio dekorasjon vanlig metall hånd

For å starte, vurdere eksempel på en plassbesparende trapp som forbinder en kjøkkenkrok med et soverom ligger i andre etasje av den innvendige plassen. Det særegne ved moderne trapp design? Det trekker seg tilbake når den ikke er i bruk for å lette trafikken i dette lille stue. Smart, ikke sant?

tretrapp sparer plass i liten leilighet utformingen av Jordan Parnass Arkitektur

trapper seng plassbesparende liten leilighet mezzanine utforminger

Denne lille leiligheten har et soverom med seng plattform tilgjengelig via en tretrapp sparer plass. I tillegg til å okkupere svært liten plass, og det har lagring, hvert trinn skjuler en skuff for klær huseiere. Fin løsning for de som ønsker en funksjonell trapp og et lite skap!

Liten tretrapp med inngrodd Wood Studios og The Mill Welch Forsman Associates

små skritt plassbesparende trapp tre dekorasjon hvit

Dette lille nesten loddrette trapp utgivelser mye mer plass enn konvensjonelle modeller. For å registrere bedre i interiøret, var det delvis malt i hvitt - valgt for veggmaleri av dette overnatting farge.

Innvendig trapp for liten design plass Treppen & Bauelemente Schmidt GmbH

liten trapp opprinnelige plassbesparende kjøkken og tre dekorasjon hvit

Dette er en annen lignende trapp laget av tre. Takket være sin opprinnelige form, det fungerer ikke bare som et praktisk element, men også som en dekorativ aksent til interiøret.

Innsiden med metall trapp og gevinst løsning plass ved Francesco Librizzi Studio

trapp bur interiør liten metall moderne trapp

Dette minimalistiske trapp letter bevegelsen fra en etasje til en annen samtidig gi plass det dekorerer en mer moderne og dynamisk utseende.

opprinnelig innvendig trapp utforming trevirke pr NC2 arkitektur llc

plassbesparende trapp hyller klart lite bibliotek

Tegning på oppreist modeller, dekoratører hjem NC2 llc arkitektur trodd dette designet som tretrapper med formen ganske kompakt og veldig interessant.

Snekker for interiør resirkulerte materialer, konstruksjon av 3XA

liten trapp design studio tre innredning liten leilighet

Foruten å være funksjonell og opptar lite plass, er disse trinnene laget av naturlige og resirkulerte materialer, noe som også gjør et fint alternativ møbler økologisk plassbesparende.

Trapp bibliotek for små områder, design av General Assembly

Modellen liten svart gjeldende bibliotek trapper metall hånd

Hvis du liker plassbesparende møbler som oppfyller flere funksjoner, tenke på en trapp som også fungerer som et bibliotek!

Spiraltrapp i rødt metall inni liten plass ved Interbau

Oppsett trapp inne colimacon plassbesparende møbler

Trappen plassbesparende design er også tilgjengelig som metall! Dette gjelder særlig for de mange spiral modeller oppfunnet spesielt for dekorere studioer, arbeidsområder og begrensede størrelse leiligheter.

metall trapp modell lite område av Madison Modern Home

colimacon trapp møbler metall dekorasjon idé sparer plass

I dette bildet, en klassisk spiraltrapp og elegant som forbinder et boareal med et soverom innredet loft. Den fine struktur svart og fullført ved hjelp av en metallrekkverk og en svart rekkverk installert i mellom. Til slutt, ikke glem at vindeltrapper er også tilgjengelig i tre versjon, som vist i modellen på bildet nedenfor!

Eksempel lite tre trappetrinn plass moderne stil design av Peter Feeny Architects

plassbesparende trapp Spiral møbler trapp tre bur

Bilder av Frank Oudeman og Sean Karns, Alyssa Lee Photography, Giovanna Silva, Christopher Duff, S.Zajackowski Rafael Debreu, Devon Banks


Like this post? Please share to your friends: