Shade DIY ideer og suspendert 60 – anews24.info

Shade DIY ideer og suspendert 60

lampeskjerm diy origami papir suspensjon originale inngangs tapet

Du har allerede hatt tilgang til flere artikler om hvordan å gjøre henne lys eller skygge selv. Denne gangen bestemte vi oss for å vise deg 66 ideer tilDIY lampeskjerm, hver original mer enn den andre.


De er ikke komplisert å realisere som du ser på bildene ...

DIY lampeskjerm kan brosteinbelagte sammen fra alt materiale lampeskjerm diy ide fremstilling selv samme armatur fjæring

Enhver støtte er brukbare og kan bli forvandlet til original og personlig skygge. Fokuset er på taket inventar, men selvfølgelig noen nyanser kan også brukes til lamper til fots. Sjekk ut vårt store utvalg av ideer og produserer moderne og original din skygge:

Ethvert objekt kan konvertereslampeskjerm DIY papir opprinnelige ideen lampeskjerm produksjon gange

Å gjøre en papir lampeskjerm er ikke bare enkel, men også veldig økonomisk. Papiret er lett å håndtere, alt du trenger saks til å klippe det! Blomster, fugler, tegn - du kan lage alle slags former og lage din lampeskjerm opprinnelige papir.

Lampeskjerm i hvitt papirlampeskjerm produksjon papir lampe idé gange

For en interessant gjennomsiktig effekt, velger rispapir. Din skygge rispapir la lyset trenge inn og skape vakre lyseffekter. Du kan bruke papir for å lage en hengende lampe skygge eller en skygge for din lampe til fots.

Shade DIY papir for opphengt armaturlampeskjerm gjøre seg original idé

Lag origami lampeskjerm er gøy. Det er flere interessante modeller som du kan oppnå med enkle papir. Hvis du ønsker å oppdage en av våre artikler dedikert til dette emnet, samt vårt utvalg av lampeskjermer origami modeller, kan du gå hit.

Shade Origami lampeskjerm DIY origami idé

Ideen DIY lampeskjerm stil Shabby chicShade DIY ideer og suspendert 60 Skyggen har også en praktisk og dekorativ funksjonlampeskjerm papp DIY suspensjon ideen blomster opprinnelige tape

En skjerm laget av bokser med soda faner? Hva en merkelig idé! Det er fullt mulig, beviset nedenfor:

Shade faner brusbokser

lampeskjerm opprinnelige hånden

Shade DIY stålplate, idé Cleverly Inspired

DIY lampeskjerm metallisk papir

Du har en gammel dørslag og du ønsker å sette i papirkurven? Vent! Prøv å gi den et nytt liv ved å slå den inn i retro stil lampeskjermer. Nedenfor kan du se de tre enkle trinnene for realisering sin:

Et dørslag kjøkken omgjort til lampeskjermer

DIY lampeskjerm dørslagLampeskjermer Verden Kort Papir

sfærisk lampeskjerm papir utforming

De gamle bokser er lett forvandles til praktiske Gjenvinning stedene. vertikal hage, vase, dekorasjon eller skyggen! Hvis du har en oliven bevarer, for eksempel, som er stor nok til å kle en middels pære, slå den inn i lampeskjermer opprinnelige industrielle stilen. Du trenger bare å bore et hull for oppheng ledningen og maling i din favorittfarge.

Bokser av hermetisert malt

DIY lampeskjerm boksen holder

Vil bli brukt på samme måte en gammel blyant boks for å oppnå dette originale skygge:

Utestengelse fra blyant boksDIY lampeskjerm metallboksLamper suspendert DIYDIY lampeskjerm lysestaker

Er du fan minimalistisk og elegant design? Med et tre gren, ledningen og noen pærer, kan du utføre denne vakre grønne sammensetning:

En av tre gren med hengende lyspærerDIY innvendige belysningssuspensjoner

Å gjøre en skygge glassflaske

Glassflaske er en av de praktiske elementer som ofte har hjemme. I stedet for å kaste i søpla, er det lett forvandles til gjørme eller brukes til vanning planter. Selvfølgelig kan det også slå inn i lampeskjermer. For dette, må du klippe det i halv og derfor verktøy. Base er det fire måter for å skjære en sylinder i to. Det kan bli kuttet med varme, varmtvann, en snor eller en Dremel.

Vinflasker suspensjoner halvert

DIY lampeskjerm vinflasker

Å kutte glass flaske for to, må det først merke linjen der du vil ha det bryter. Du kan bruke et rullehjul for dette. Hvis du ønsker å utføre operasjonen med ild, ta et stearinlys og tenne det. Når markert brudd linje med hjulet, starter oppvarmingen langs linjen ved stadig dreining av flasken. For dette trenger du omtrent fem minutter. De siste fem minuttene, dypp flasken i kaldt vann. Det er mulig å gjenta hele operasjonen fra begynnelse til slutt, noen ganger for å lykkes bryte den. Når du kutter flaske, sørg for å sand kantene med sandpapir. I det følgende bestemmer du hvordan du kan dekorere maling, klistremerker, bånd etc.

Vinflasker malt fjærsylinder fikstur utforming

Design Shade "cloud" DIY lampeskjerm bomull utforming

Bor et hull i et glass artikkel

Glass vann kan også bli en elegant skygge. Vi må bare å bore et hull for å passere kabelen. Boringen skal realiseres langsomt og forsiktig. Oppmerksomhet til herdet glass, det vil bryte umiddelbart når punktert. Det er viktig å justere hastigheten på drill. Til slutt, trenger du ikke spesiell drill mal, bare i stand til å justere hastigheten nøyaktig og har gode låser.

En enkelt glass vann for suspensjon armaturDIY lampeskjerm glassdesign

Ide kube av garn dekkes

DIY lampeskjerm geometrisk utformingEt reservedeler for Recycling lampeskjerm

DIY lampeskjerm industridesignShade DIY metall kurvDIY lampeskjerm metalldesignIdea sfærisk lampeskjerm verdenskartDIY papir lampeskjerm utformingsfærisk skygge jern sønnDIY lampeskjerm rund designBilde lampeskjermer for suspensjon dekorert med blomsterlampeskjerm DIY blomsterEt kutt verden

lampeskjerm-DIY-verden jordiskShade DIY tyllLampeskjerm DIY stoff suspendert lampeResirkulerte bokser for deco lamperDIY lampeskjerm resirkulert objekterIdea kløver papir lampeskjerm DIY

lampeskjerm papir blomsterPaper cut kranser

lampeskjerm papir kranserLampeskjerm tre slatslampeskjerm tre lamelleneDeco pære ledning

lampe minimalistisk DIYTarte Tatin oppvask lampeskjermerlampeskjerm tallerken paiEn veldig minimalistisk innredning pære enkel DIY lampeskjerm Lampeskjermer papp tapetShade dager Deco papirmeget elegant sfærisk lampeskjermwhite kuleformede lampeskjermDeco pærer farget trådDIY deco lamperindustriell design pærer

DIY dekorert pærerSvart design perforert materiale

perforert kloden lampeskjermKranser tekstilstrimlerstoff kranser for skyggeFlettet tau holderlampe ledningen lampeskjermBlack Ball Suspension

lampesot sfæriskIdeen perforert stålfjærer

suspensjoner stålbeslagEn himling suspensjon kasse

armatur suspensjon betyr stil aldergeometrisk utforming jern fjæringvakker nyanse DIYdusker av flerfarget ull

dusk-ull-for-dekorasjon lampeBilde av lite tre kuberVintage stil lampeskjerm treTaklampe med dekorativt vevd tau

DIY kjøkken suspensjontakoppheng med stearinlys

DIY flaske suspensjon En suspensjon av tre seksjonDIY suspensjon armaturStykker av plastposer for skyggeoriginale diy armatur fjæringTakoppheng biter av papir

Suspensjonen hvitt papir armatur

veldig originalt lampeskjerm

DIY lampeskjerm billig trevirke slutten ideen

Ideen hvit skygge DIY

lampeskjerm billig hvitt papir DIY idé

Skjerm laget av papir platerlampeskjerm papir plater DIY ideen billig lampeskjerm

DIY papp lampeskjerm plater ideen

Ideen papir lampeskjerm og veldig stilig

DIY utforming lampeskjerm papir origami billig lett å oppnå

DIY lampeskjerm opprinnelige ideen billig flaske blomster hengende blomst lampe

lampe suspendert oransje origami papir DIY

DIY lampeskjerm hvit ideen streng

DIY plast glass lampeskjerm Deco origami fugler

DIY lampeskjerm papir idé

ledning papir armatur oppheng

Armaturen suspensjon hjemmelaget

DIY lampeskjerm lysekrone utforming

lysfargene suspensjoner

lampeskjerm deco retro










Like this post? Please share to your friends: