Deco jul

Halloween Costume mann noen DIY ideer

Halloween kostyme idé interessant mann

Enten du er en stor entusiastisk om Halloween eller bare ønsker en morsom kveld med venner, reglene for Man Halloween kostyme er den samme: du må forplikte.


De sier: hvis du har tenkt å sette en drakt for Halloween, er det bedre at du velger en ilfaut å unngå rare blikk fra andre.

Original Halloween kostyme mann

Halloween kostyme ide mann

Så dette Halloween ikke tar seg selv for høytidelig og slitasje neon tights eller kamuflere deg selv som en kjendis. en Man Halloween kostyme Original du vil, i alle tilfeller, å tilbringe hyggelige stunder og få nye bekjentskaper. For å hjelpe deg å finne den perfekte kostyme for festivalen, inviterer vi deg til å oppdage noen interessante ideer og enkle å utføre.

Halloween kostyme inspirert av filmen Iron Man

Halloween kostyme mann Iron Man

Vi foreslår at du først å skjule deg selv som Justin Bieber. For dette trenger du et par skinny jeans, sko prangende farge etter ditt vest, en parykk og en barberhøvel for å gjøre deg en baby ansikt. Bieber parykker er lett å finne i kostyme butikker og om resten, velg en av hennes utseende og prøver å etterligne ham. Og ikke glem å lære å danse til Justin for kvelden!

Indisk kostyme for menn Halloween

Indisk mann Halloween kostyme

Fortsetter med en annen kjendis - Judah Friedlander. Ja, du kan også bli morsom fyr med hatter med 30 Rock. Du trenger en mørk parykk, briller og runde av "World Champion" hat og, hvis mulig, for en t-skjorte matche. Dette drakt vil være ganske gjenkjennelig for andre, men hennes litt mer er at du vil være den eneste som bruker det.

interessant drakt idé for Halloween

Halloween kostyme mann Hatter

Nå er begynnelsen av Kanye West. For den nåværende utseende av Kanye, gå for en t-skjorte med en V hals og et par kjettinger falsk gull. Velg en farge kjole prangende som rød for eksempel og joggesko av samme farge for å matche. Iført en mikrofon og solbriller vil hjelpe. Ved å velge denne drakten vil du ha en unnskyldning for å avbryte hver samtale og de andre sikkert vil elske.

Man kostyme for Halloween

Halloween kostyme mann opprinnelige ideen

Og hva med en drakt Jonas Brothers? Det er en perfekt idé for en gruppe venner. Dere bruker briller, t-skjorter med necklines V og gitarer for å være gjenkjennelig. Det vil være flott om du kan spille minst en av deres sanger på gitaren din. Det som er sikkert med dette forkledning er at jentene vil, uten å lykkes, dine fans!

elegant Halloween kostyme for mannen

Halloween kostyme svart dress mann

Cowboy kostyme for HalloweenHalloween kostyme mann cawboyIdeen matrosdressen for mannenHalloween kostyme sjømann mannMann kledd som Batman for HalloweenHalloween kostyme mann BatmanHalloween kostyme ideer for mennHalloween Costume mann forkledningMan Halloween kostyme dødHalloween kostyme mann mafozzoHalloween kostyme mann mannen i svartHalloween pirat kostyme mannHalloween kostyme pirat of the Caribbean mannHalloween kostyme mann rap stjerneMan Halloween kostyme Robin HoodHalloween kostyme mann supermanHalloween kostyme mann Super MarioHalloween kostyme mann maskenHalloween vampyr mann forkledningHalloween zombie mann forkledningHalloween kostyme Zombie gangster mannHalloween djevelen kostyme mannskremmende Halloween kostyme mannHalloween skremmende mann forkledningHalloween kostyme mann flinstoneHalloween kostyme hippie mannHalloween kostyme ide mannHalloween kostyme ide mann rogoloteHalloween kostyme interessant mannHalloween kostyme Jurassic World mennHalloween kostyme biker mannHalloween kostyme mann NindjaHalloween kostyme opprinnelige mannHalloween kostyme politiet mannHalloween kostyme mann rigolotHalloween skjelett kostyme mannHalloween kostyme mann sumisteZombie Halloween kostyme mannHalloween kostyme mann ZoroDet moderne mennesket Halloween kostymeIDEA eguisement Halloween mann
About the author

admin