Deco grå og hvit stue: 28 elegante modeller

Deco salong grått og hvitt kjøkken

På grunn av sin nøytrale fargepalett, er en stue innredet i grått og hvitt en allsidig stykke som sannsynligvis vil ta flere funksjoner. Det kan tjene som en plass å imøtekomme dine gjester eller en avslappende hjørne for hele familien.


Velg hvilke funksjoner du ønsker å gi din stue med disse ideene deco grå og hvite rommet!

Deco idé av grå og hvit show: skape et lyst interiør i lyse farger

grå deco møbler og lyse hvitt interiør

Innredningen grå og hvit stue følger ikke bestemte regler. kan kombineres disse to fargene på tusen forskjellige måter: ved å male veggene i rommet, med møbler, med tilbehør og tekstiler av de to fargene ... For ikke å nevne det faktum at disse to nøytrale farger s' godt sammen med mange andre mer levende nyanser!

Deco idé av grå og hvit stue med lyse fargetoner

Deco salong grå og hvit innredning

De fleste mennesker har en tendens til å velge enten en altfor nøytral stue dekor eller for et rom som er full av forskjellige farger. Prøv å opprettholde balanse og plassere deg selv i balanse. Kombiner innredningen grå og hvit stue med fargetoner som ikke overbelaste ditt hjem!

Hvordan å knytte pastellfarger i innredningen grå og hvit stue

deco salon-grå og hvit pastellfarger tilbehør

Hvis du er ute etter ideer for å blande farger for å utfylle din innredning grå og hvit stue, tror pasteller. Disse nyanser er subtil og behagelig for øyet. De tilbyr deg muligheten til å legge til noen friske innslag til innredningen din uten å tiltrekke seg for mye oppmerksomhet.

Deco idé av grå og hvit stue med moderne innslag tre *

Deco grå og hvit moderne stue interiør

Du har besluttet å male rommet i nøytrale farger som grått og hvitt? I dette tilfellet tenker på måter å diversifisere din innredning med møbler. Sofaen, en eller to stoler, krakker og paller ... Alle disse typer møbler kan gjøre en interessant nyanse av disse nøytrale farger. Det samme gjelder også for tekstiler som gardiner, tepper, puter.

Moderne design stue innredning og grå og hvit stue med vegg i mørke toner

Deco salong grå og hvit moderne forsynings

Den lille stuen tilbehør er viktige fordi de gjør rommet mer behagelig. I tillegg har de utfyller innredning av stuen. Og dette er et spesielt viktig aspekt ved dekorere med nøytrale farger som kan skape en noe ensformig atmosfære. Gi fargerike knapper for å gjøre ved hjelp av tilbehør. Blomster og dekorative malerier er også en god idé i denne retningen.

grå og hvit innredning med metallknapper og hvite tekstiler

Deco salong grå og hvite teppe bakke aksenter-Gild

Fargene og metalliske tilbehør, trendy akkurat nå, er et annet alternativ for de som ønsker å variere stemningen i deres opphold. Du trenger bare noen få elementer av denne typen for å forvandle det generelle utseendet på rommet.

moderne, lyst interiør med hvit maling og grå puter

koselig stue grå og hvite farger

Dette er en idé deco grå og hvit stue med lyse møbler og noen nyanser av grått puter. På baksiden av rommet, kle peisen bruker fargene på tilbehør. På bakken, en lys grå tepper fullføre denne harmonisk interiør.

grå og hvit innredning av elegant stue med barokk møbler

Deco grå og hvit stue møbeldesign

Den gråtoner stuen kan være et boareal mer eller mindre formell, hvor vi tar imot venner og andre gjester i hans hjem.

Color Palette show: perfekt ekteskap av grått, hvitt og taupe

Deco salong grå og hvit barokk

Noen opphold som dette er dekorert med barokk-inspirerte møbler, mens andre er dominert av et mer moderne preg. Faktisk fargepaletten av grå og hvit stue dekor ulike løsninger, både vintage og moderne.

Ideen koselig atmosfære av stue med farge grå maling og hvite tangentene

moderne grå stue møbler

Dermed kan denne type ferie ordnes som et kjernepunkt i hjemmet der vi har det gøy, og der vi ser på alle hans favorittfilmer.

salon interiør med gray walls og hvitt tak suspendert

Bilde grå romdesign levende

En annen mulig versjon av den grå stuen innredning og hvitt: stue med veggmaling i grå og gulv og hvite tak.

Moderne Deco møbler i nøytrale farger og vegg kunst veggen i svart og hvitt

Deco lys grå stue møbeldesign

I disse interiør med bakken hvit, teppe er ofte brukt som en dekorativ aksent. Imponerende, introduserer noen ganger en ekstra nyanse av grått eller hvitt.

nøytrale farger i stuen med aksent vegg i grå og hvite møbler

dekorasjon hvit grå stue og moderne møbler

Videre er det brukt til ekko en aksent vegg malt i nyanser av grått. Resten av rommet er dominert av en perfekt og fredelig atmosfære.

Hvordan utvikle en mørk grå og hvit interiør: ideer grafitt farget møbler

deco salon hvit maling

I dette rommet i grått og hvitt, er gardiner og ett eller to små elementer som introduserer noen farge chips. Gylne aksenter og glass knappene på lys gjør det lysere og mer innbydende plass.

Møbler suspendert tre innredning og grå og hvit moderne stue

Bilder hvit stue møbler idé tre

Veden går bra med grå og hvit deco salong. Møbler av tre hengende i dette rommet gir dette rommet en moderne følelse og veldig vennlige.

Hvordan harmon bleke farger for å arrangere en lys stue

Bilde deco lounge moderne stil

Videre paletten av grå og hvite blander perfekt med et interiør som gulvet er dekket med parkett. Alle nyanser av som passer godt sammen med disse tonene.

Skandinavisk designutstilling i hvitt, grått og svart

Scandinavian levende deco grå og hvit

Det er mye av skandinavisk stil med fargepaletten, supplert med innslag av svart. Teppet i svart og hvitt, en endring i rutete jakke, styrker det nordiske utseendet på rommet.

salon fargepalett og moderne skandinavisk atmosfære

Deco grå og hvit stue utforming-skandinavisk idee

Som i alle områder av denne stilen, naturlige materialer er viktig. En enkel og effektiv måte å gjøre oppmerksom på slike materialer ville være å bruke tre flater.

Prøve blank grått område og med lave møbler og tre flater

deco moderne salong taupe hvit

I tillegg til maling, kan tre også bli innført ved hjelp av noen moderne møbler. En liten krakk, en konsoll, et lavt bord toppen ... Her er noen eksempler på tremøbler å innlemme i sin stue for en mer naturlig atmosfære.

Scandinavian Stue med tak malt i grått og stor rektangulær vegg speil

Deco grå og hvit stue peis-maling tak

En annen tolkning av skandinavisk design, introduserer dette interiøret grå gjennom en maling farge for treplanker i taket. De gjenspeiles i den overflaten av veggen speil montert over ildstedet, slik som å gjøre den foreliggende mer grå.

Hjem Interiør og farger sammen med grått, hvitt og blått

for eksempel maling farge blå rommet

Vi ofte undervurderer skjønnheten i naturen som følge av ekteskap grått, hvitt og blått. Et slikt levende vil appellere til de som liker interiør kule farger og stil seaside Vår Deco tips for denne typen opphold. Tilsett noen innslag av tre eller rotting tilbehør for å myke fargepaletten.

seaside stil for stuen i hvitt og grått

hvit stue maleri idé

Et annet fint eksempel på en grå stue, blått og hvitt, tolker den innvendige plassen kysten dekor på en moderne måte, ved å åpne opp for påvirkninger fra hele verden. Vi er forført av kabinettet konsoll med lagringsplass langs veggen i dette rommet. Det er et møbel av Ikea BJURSTA makeover som var dekket med tapet og faux tre som gir den en vintage look funksjonen.

moderne design interiør i taupe grått og hvitt

Deco salong grå taupe og hvit maling

Kombiner lys grå, hvit og taupe, Volia en idé til et hjem av moderne innredning i byen, stilig og raffinert. Et eksempel på bildet over er en del av en leilighet i byen Kansas City, i delstaten Missouri i USA. Det viser en utforming skjermen ved Arteriors og puter signert Jayson Home.

Ideen hjem dekorere show i byen i mørk grå og hvit

dekorasjon hvit grå stue møbler

I byen, kan du satse på mørkere nyanser av grått, spesielt hvis man er heldig å dra nytte av imponerende størrelse på vinduer, som i stuen på bildet ovenfor. Denne fargekombinasjonen vil gi interiøret en desidert dynamisk, urban atmosfære.

Hvordan dekorere en stue i et hus ved sjøen med lys grå og hvit

deco hvit marineblå og grå stue

Den taupe har myke og lyse nyanser som rimer godt med hvit og med maritim innredning. De lyseblå aksenter utvilsomt forsterke kyst atmosfæren i denne elegante levende. En lignende effekt kan oppnås ved bruk av pastell nyanser av grønt og gult. Salongen på bildet under er innredet med toner av hvitt og taupe. En bakgrunn av gémoétrique inspirasjon streker disse fargene. Dette er tider av de koselige puter spredt på hjørnesofa.

Innredning hvit og taupe stue med stor hjørnesofa

salon farge taupe tremøbler

Design av Shelton, Mindel & Assoc