Kotatsu: Japansk oppfinnelse for en varm vinter – anews24.info

Kotatsu: Japansk oppfinnelse for en varm vinter

Japansk kotatsu tabellen modell buy komfort

Hold deg under dyna varm hele vinteren, det er mulig med den nye japanske oppfinnelsen: kotatsu. For lange vinterdager framover, denne siste oppfinnelse, opprinnelig fra Japan, er den ideelle løsningen for å skape en komfortabel og funksjonell kokong samtidig som du sparer plass.


Den kotatsu er navnet på den bærbare varmeapparat tabellen som er plassert på senga (som igjen er forvandlet til en sofa hvis nødvendig).

Kotatsu: opphold under dynen varm hele vinteren

vinter myk komfort idé japansk futon kotatsu tabellen design

Prinsippet for denne praksisen utstyret er enkelt: et trebord, der er plassert en elektrisk varmeelement, er sammenstillingen er dekket med et stort lokk som er kilt mellom den trebord og en plate som gjør det mulig å holde varmen. Dette funksjonelle enheten er i Japan i lang tid. Tidligere, i stedet for en elektrisk varmeovn, var det et kull komfyr i hans sted. I dag, selv i Japan, kotatsu kull er sjeldne. De mest vanlige er elektrisk kotatsu.

Sofa, seng og bord: alt-i-ett

Japansk kotatsu sovesofa komfort idé japansk tabellen

I den japanske tradisjonen, er kotatsu en ekte møtesenter og fokus for fpyers. Generelt, den sitter på zabuton plassert på tatami å drikke te og å dele familie øyeblikk. I dag ble kotatsu modernisert, det er nå variabel i form og størrelse: rund eller firkantet, stor eller svært stor, luksuriøs eller enkel. Den klassiske modellen er oki-gotatsu med salongbord plassert på bakken. Hun ber om å sitte "japansk" med bena bøyd. Den andre kjente modellen er den hori-gotatsu som kan sitte som i en stol. Det selv dukket opp en vestlig modell: den kotatsu representerer et høyt bord med stoler også kalt spise kotatsu. Dvalemodus hele vinteren under hans dyne med mat i nærheten: Dette er en av løsningene for å overleve denne vinteren!

Modell arbeider med elektrisitet

Japanske tatami futon møbler tabellen sparer plass varmekomfort

Lese under dyna kotatsu Kjøp idé japansk trebord seng integrert oppvarmingJapansk futon madrass tabellen design idé oppfinnelseJapanske tatami kotatsu futon seng bord integrert oppvarming Japansk tabellen tatami futon seng oppvarming idé kotatsu idé japansk bord sofa japanske møbeldesign Japansk oppfinnelse møbler seng design idé trebord Japansk futon tatami trebord sparer plass Oppvarming japansk integrert nattbord møbeldesign japansk tradisjon Japansk futon tatami idé tabellen komfort dyne japansk kabinett Japansk tabell kotatsu Japansk oppfinnelse ide indre plassbesparende Japansk futon integrert tre bord tatami kjøp Japansk trebord kotatsu seng integrert oppvarming utforming Japansk møbler sofa moderne oppvarming tre design integrert konstruksjon funksjonelle møbler Japansk futon madrass dyne ideen trebord layout design ideer Japanske tatami futon madrass komfort japansk tabellen Modellen éclectrique japanske tatami futon madrass Japanske tatami futon madrass Japansk oppfinnelse idé kotatsu moderne design


Like this post? Please share to your friends: