Bad fornyelse: 15 tips før du begynner – anews24.info

Bad fornyelse: 15 tips før du begynner

renovering bad

den bad renovering kan virke en spennende oppgave. Men før du hopper på valg av fliser eller badekar siste skrik, er det noen mindre morsomme spørsmål å vurdere, slik at prosjektet gjennomføres som du drømte.


Fordi renovere et bad kan være en seriøs bedrift, tar lang tid, har vi forberedt for deg en liste på 15 punkter for å følge. Ved å følge disse trinnene, vil du klarer å opprettholde et godt tempo uten golf hendelser og fornøyd med sluttresultatet av bad renovering.

Baderom Renovering: Gjør budsjettet

Renovering budsjett bad

1. Budsjett

Hvis du ikke har tenkt på ennå, vet at du må ha en generell idé om hva du ønsker å betale for arbeidet. Budsjettering vil guide deg gjennom beslutningsprosessen på utgifter til å fortsette som tar og forlate. Gang på budsjett, trekker du beløpet avsatt til arbeid og så kan du stille inn hvor du vil tilbringe fliser, møbler, inventar, utstyr og andre statister.

Baderom Renovering: beregne tid

Baderom Renovering og skjulte feil

2. Tid

Mange tror at hvis deres badet er mindre renovering vil ta kortere tid enn et stort bad. Men dette er ikke alltid tilfelle. Det avhenger av hvor mange elementer for å endre eller oppgradere og entreprenør vil fortelle deg, ingen tvil, må du følge de samme trinnene som for en bad renovering større. Planlegging av tid betyr ikke bare sette varigheten av arbeidet. Også tenke på alle mellomliggende stadier viet til rengjøring og diverse innkjøp - flislegging, landskapsforming, avløp, vask, badekar, etc., er vel klar over at levering tar tid og at arbeidstakere forventer å jobbe. Planlegging tid er også viktig for de som har et bad og må sørge for å ta en dusj eller gå på toalettet i løpet av byggeperioden.

Lag en liste over arbeidstrinn

Design Baderom Renovering og funksjonalitet

3. trinn arbeider

Badet fornyelse krever planlegging sekvenser oppgaver i løpet av byggeperioden. Dette vil hindre at du befinner deg blakk, gjør også ofte husholdningen, gå tilbake til planen og gjøre feil underveis. Enten ødelegge eller male en vegg, alltid starte med taket. Gjenta første taket, deretter veggene og gulvet på slutten. Dermed unngår du skader på nye anlegg.

4. Latent defekter

Du vil helt forvandle badet, det vil si at du ønsker å "total". Når arbeidet er gjort av en profesjonell som har den kompetansen du har null problemer, er badet skinnende rent, alt fungerer perfekt, og denne renovering bringer merverdi til ditt hjem i årene som kommer. Men du kan også finne skjulte feil. Hvis din hjemme er gammel og avhengig av kvaliteten på konstruksjon, den største bekymring for at du kan støte på er vannlekkasjer. Så først inspisere grunnplanet, og kvaliteten på rørene og rørene for å angi eventuell korrosjon, rust eller oksidasjon. Følg nøye med på fliser, gulv og dusj bad, de er vanntette og vannavvisende.

5. Design og funksjonalitet

Før du hopper i verk, vurdere første hele og den generelle utseendet på badet. Det er flere punkter å vurdere - maleri, valg av gulv, benker, dusj, badekar, kraner, etc. Du kan begynne å føle seg overveldet, deretter raskt gjort grove utkast av dine valg. Det er to måter å gjøre. Du kan enten sette sammen de forskjellige elementene som vil komponere bildet av badet ditt, eller du velger et motiv fra en eksisterende modell. I begge tilfeller må valgte design forbedre funksjonaliteten til bad plass. Tenk på hvem og hvordan vil bruke dette badet, tenk om merverdi det kan ha hvis du selger boligen og også vurdere om den valgte stilen er konsistent med resten av ditt hjem.

Ta målinger av badet

Bad renovering tiltak og størrelser

6. Ta handling

På badet renovering prosessen, er det tre store begrensninger på måling - den totale størrelsen på badet er ofte det minste rommet av boligen; plasseringen av VVS og elektriske ledninger, tiltak møbler og deler installere. Derfor sørge for at du fikk tatt de riktige trinnene i hver kategori, før du går til butikken. Det er frustrerende å finne den butikken uten godt mål, men det er enda mer frustrerende å gå inn med feil størrelse utstyr.

Velg ombygging virksomhet

Bad renovering av hånden'oeuvre

7. Velg fornyelse selskap

Du er praktisk og du lurer på om det ikke er ting du kan gjøre selv. Ærlig talt, er det bedre ikke. De enkelte trinn er komplekse og innbefatter drift under forskjellige bransjer, f.eks rørleggere, elektrikere, tilers, etc. Derfor bør man ikke undervurdere nytten av en kontrakt med en renovering selskap. Du vil ikke bare spare tid, men også spare deg for alle elendigheten av deg selv på alle kostnader.

Kontroller tilstanden til avløp og rør

Bad renovering og vannrør

8. Pipe og VVS-installasjoner

Det er ingen bad fornyelse uten å erstatte eller reparere anlegg som er i seg selv en egen liste - dusj, badekar, toalett, bidet, vask, kraner, etc. Du må også endre eller reparere speil og dusj. Hvis du vil endre utseendet på badet, hvorfor ikke tenke på å erstatte døren håndtak, skuffer og dusjvegg. Hvis du har et budsjett, kan du erstatte dørene til dusjnisje, som kan fullstendig forandre utseendet på badet ditt.

Baderom Renovering: Hvilke design for lagringsplass

Lagringsplass Baderom Renovering

9. oppbevaring, skap og hyller

I de fleste tilfeller, organisering av lagringsplass og deres plassering er en ganske komplisert sak. Selv i små baderom. Skuffer og hyller skal være både funksjonelle dimensjoner som lagrer alle dine eiendeler mens du blir plassert på passende steder. Videre må alt dette passer inn i den ledige plassen, og best av alt, må alt se pen.

Coating vegger og gulv

Bad renovering gulvbelegg vegger

10. Vegger og gulv

I prinsippet kan et hvilket som helst materiale som egner seg for vegger og gulv overflater, forutsatt at det er vannavvisende. Så det kommer an på budsjettet og stil du liker. Keramikk, marmor og granitt er grunnlaget for gulv og vegg. De er vakre, holdbare og langvarig. Du kan også inkludere malt sement eller flis, er vinyl vakker markedet. Uansett hva du velger, må du huske på vesentlig faktor - styrke og tette materialer.

effektiv og økonomisk belysning

Renovering av bad belysning

11. Lighting

Et bad kan bli uutholdelig og direkte farlig uten passende og riktig installert belysning. Designen er også svært viktig, det skaper en atmosfære av badet. Foretrekke først naturlig lys, og bruk av kunstig belysning av ikke mindre enn 35 watt pr kvadratmeter.

Tenk om tilbehør og pynt

Tilbehør Baderom Renovering

12. Tilbehør

Ingen fullstendig oppussing av badet uten å tenke en endring av tilbehør - nye håndklær og badehåndklær, badekåper, men også speil, håndkleholdere, såpe retter, forskjellige kroker å henge ting. Alt dette bidrar til det endelige budsjettet. Hvis budsjettet ikke er stort, vil et nytt sett med håndklær gjør.

Gjenta ventilasjon

Ventilasjon bad oppussing

13. Sammensetning

I et fuktig rom som bad-ventilasjon er viktig. Dette er også en komplisert oppgave, og må være godt gjennomtenkt. Vi må velge riktig vifte, den gode plasseringen av installasjonen, og elektriske ledninger. Dårlig ventilasjon kan gjøre rommet fuktig og muggent bad, som er svært farlig for helsen. Et godt ventilert bad er ikke bare sunnere, det er også i bedre tilstand på grunn av ventilasjons forhindrer aldring og skader på tre dekkplater, møbler og isolasjon.

Ta økologiske og økonomiske elementer

eco bad renovering

14. Vær respekt miljø

Selv om personlig du ikke er veldig grønt, er markedet beveger seg i denne retningen. Så det er et faktum at du må vurdere. For å legge til et grønt preg i utformingen av badet ditt, er det mange alternativer til rimelige priser: toaletter med vannsparing, noe som også reduserer regningen din. Det er også malerier kalt organisk eller VOC, tre gulvbelegg, toalettseter bærekraftig utvikling, rettferdig handel tilbehør, resirkulert glass, osv

Baderom Renovering: tror ren

Rengjøring Baderom Renovering

15. Rengjøring

Den store rengjøring gjøres ved slutten av arbeidet og alt går - de innvendige delene må vaskes innvendig og utvendig, alle kanaler, gulv, vinduer, lamper og lyspærer. Selv om vi ikke snakker først hvis arbeidet var veldig viktig, må du kanskje bruke et rengjøringsfirma. Dette øker mengden av den endelige regningen. Hvis du føler deg klar til å gjøre alt renhold selv, vurdere å legge en eller to ekstra arbeid i kalenderen.

Kilde: Freshome


Skrevet avEmilie Friedman i badLike this post? Please share to your friends: