Hvordan skrive en miniatyr hage – anews24.info

Hvordan skrive en miniatyr hage

miniatyr hage idé

Å ha en vakker miniatyr hage interiør, velge riktige arter med lav vekst og unge planter du kan bremse veksten.


Unge planter kan dekorere et interiør miniatyr hagen for en stund, men når de vokser opp, må du plante dem i en annen hage. Anleggene bør velges slik at de drar nytte av belysning, vanning og uniform temperaturregime.

En miniatyr hage i en gammel koffert og potter

miniatyr hage blomsterpotter keramisk design idé

Da må vi sørge for at nivået og type planter passer til størrelsen på beholderen. Prøv å ha en rekke høye planter, forskjellige når det gjelder form og tekstur av bladene, men ta hensyn til farge kombinasjon av planter.

En liten hage med planter og figurerminiatyr hage idé utvikle dekorere

Vi må justere høyden på sammensetningen. Vær forsiktig med å velge for forgrenede planter. I de fleste preparater, er totalinntrykket produsert ved anlegget i mellom sikt.

En vakker dekorasjon for en liten hageminiatyr hage idé utvikle dekorere
Hvis du ikke ønsker å bruke fargerike planter kan du velge pryd glossy blader. Husk vinstokker som er nødvendig og vil dempe de skarpe linjene i beholderen. Dersom røttene ikke blir nådd noen, og en del av grunnen ikke skal økes. For å bremse veksten av planter bør du plante dem i en rustfri stålkasse. På den måten, røttene kan ikke spres i jorda.

Liten hage med hagemøbler i hvitt

miniatyr hage dekorasjon idé blomster potter planter

Velg planter til blomst arrangement for innendørs miniatyr hage er ikke vanskelig. Du kan bruke håndflaten, Dracaena, Cordyline, ficus og Philodendron. For å oppnå dette, passende prydplanter med blad innredet i lyse farger som eføy og begonia. Sukkulenter er ideelle for innendørs miniatyr hagen også. Busker også kan brukes. Du kan ta med kaktus og gjøre en spesiell miniatyr hage inne kaktus!

miniatyr hage i en blomsterpotteminiatyr hage blomsterpotte dekorere idé steiner

Enten innenfor eller utenfor, med litt fantasi kan du lage en miniatyr hage drøm. Derfor finner vi inne i terrarium hagen i mini utgave. Dette krever å velge en passende beholder, vanligvis glass. Ta en lett jord behov for å dekorere noen småstein for drenering. Til slutt velger små planter som er kompatible sammen og helst utholdelig fuktighet.

vakker dekorasjonsaftige hage planter blomster

Det har ikke alle heldig nok til å ha en front hage og en stor terrasse. Det er derfor vi må ta med i hagen til oss. Miniatyr Hagen er den perfekte løsningen for små byrom. Har din mini Hagen har en praktisk side. Det gir mer friskhet til din plass og er en naturlig del av dekorasjonen som vi alle trenger.

En båt-formet hage

mini saftig hage dekorasjon

Du kan kjøpe i butikken alle nødvendige elementer for å skape din terrarium eller perfekt miniatyr hage. Men du kan også gjøre deg selv å velge gjenvunnet beholdere.

Hage i en koffertoriginale mini koffert hage potter

Når du velger beholderen du vil bruke for mini hage du må ta hensyn til egenskapene til planter. Noen planter foretrekker lys og luft gyte, mens andre kan leve veldig godt i mørket.

miniatyr Dekor

mini hage plantepotter

Spørsmål container, kan du melde deg på potter, kasser, akvarier, krukker og kopper, men også trestykker. Disse vil gjøre liten hage et paradis takket være sin naturlige utseende og struktur.

En liten hage

mini tre hageplanter

Når du har valgt planter, kan du legge til dekorative elementer til miniatyr hage. Foretrekker naturlige dekorasjoner som tre og stein. Men ikke for mye som planter må ha luft og plass.

En hage med lite møbler

tre dekorasjon hage potter

Vedlikehold for miniatyr hage er ganske enkelt. Med tiden vil du vanligvis ta vare på den. I konvensjonelle planter, bare strø en til to ganger per uke eller ved å sjekke når de er tørre. Ikke legg for mye vann for å ikke drukne.

En miniatyr hage kan skje i en trekasse

miniatyr hage boks tre figurine

Hvis du har opprettet en lukket terrarium, da det nesten ikke trenger å vannes. De lukkede anlegg har ikke behov for for mye luft eller vann. Selvfølgelig, være forsiktig når du velger og spør din blomsterhandler.

Ulike typer kaktus for hagen din

Garden Lie kaktus

Hvis miniatyr hage er designet for å forskjønne ditt uterom, og deretter finne et rolig sted som vil fremheve din lille hagen. Hvis av cons du planlegger å ta vare på innsiden av hjemmet ditt, velge et lyspunkt. Planter som naturlig lys. Det ideelle stedet ville være å plassere den i nærheten av et vindu mot nord. Det er viktig å ikke sette dem rett under tapants sollys fordi da blomstene kan blekne.

En ficus bonsai ideell for hagen

ficus bonsai liten hage

Du lurer kanskje på hvilke planter kan fylle en slik miniatyr hage. Det er en stor variasjon og det beste ville være å spørre din blomsterhandler. Men blant de miniatyr planter som finnes naturlig bonsai, mini kaktus og cape stikkelsbær.

En hage med blomster og sukkulenter

miniatyr hage blomster sukkulenter

Philodendron, en ideell planter for hagen

Philodendron miniatyr hage

miniatyr stein hageplanter

miniatyr hage Ivy

miniatyr hage saftige kaktus planter

hage sukkulenter annerledes

miniatyr hageplanter figurer

miniatyr hage figurine stiliserte

miniatyr hengende hage

Grønn miniatyr hage


Like this post? Please share to your friends: