utendørs gulv for terrasse 43 flotte ideer – anews24.info

utendørs gulv for terrasse 43 flotte ideer

belegg etasje terrasse utenfor huset arkitekt

Hva bakken utenfor belegg velger å arrangere terrassen? Det er spørsmålet vi skal ta opp i detalj i denne flotte posten. Utforsk vår samling av 43 vakre bilder av moderne utvendig og lese våre tips om ulike gulvflater og hvordan du kan knytte dem til hverandre!


utendørs gulv til tre dekk: moderne og hyggelig

utendørs terrasse terrassebelegg tregulv

Wood er en av de hotteste gulv nå. Verdsatt for sin naturlige og varm luft, de tresorter som finnes på markedet i dag og bestemt for utenfor gulv inkluderer aske, akasie, eik, furu og andre arter mer eksotisk, som IPE og brasiliansk teak.

Gulvbelegg terrassen og tredekk

gulv utendørs tre patio møbler

Dekket med et tregulv, terrassen et gulv acqueirt sa "terrassebord" (sikt avledet fra det engelske ordet dekk, "båt bridge") som er meget behagelig for øyet. Utstyrt med en sklisikker overflate, er denne type dekk belegg også er egnet til utvendig som er utsatt for ekstrem kulde for en del av året. Om vinteren kan vi krysse den uten frykt for fall!

utvendig tregulv: hva er dens elastisitet?

etasje utendørs svømmebasseng terrasse hus

Tre dekk etasje er nødvendigvis utsatt for bestemte behandlinger som sikrer holdbarhet og motstandsdyktighet mot fuktighet, varme og kulde. Det er også viktig å vite at visse tresorter er naturlig mer motstandsdyktig enn andre.

utendørs gulv tre dekk: et bredt utvalg av materialer som er tilgjengelige

belegg tregulv utendørs terrasse patio

Dette gjelder både for luft klima åpne for insekter som blir frastøtt av de organiske stoffer som finnes i visse typer av tre som IPE fra Brasil, for eksempel. Disse typer tre er dyrere, men varer lenger takket være deres naturlige beskyttelse. Godt å vite: disse beskyttende stoffer inni samme tømmer når felt og trimmet.

utendørs gulv i tre kompositt dekk, hva er det?

Første stein utvendig treverk dekk foto

Tremasse er et alternativ til å belegge alternativet med 100% naturlig tre. I motsetning til dette, inneholder tre-kompositten omtrent 50% av trevirke gjenvunnet (avfall gods industri etc.), idet den andre halvparten av sin sammensetning er dannet av et syntetisk materiale, polyetylen.

utendørs gulv tremasse: hva er dens fordeler?

etasje terrasse utenfor moderne hus belegg

Belegget bilde av tre i forbindelse med en fasade av det samme materialet

terrasser tre terrassebelegg utvendig bakken

Opprettelse av menneskelig geni, har denne slags tre er tilrettelagt spesielt for bruk utendørs. Således, er det motstandsdyktig mot vann og til de forskjellige risiko slissene som følge av værforhold. Det er gjennom disse kvalitetene at den kan holde sitt opprinnelige utseende lenger.

Gulv fliser og utvendig gulv terrrasse: estetisk ressurs

belegg gulv basseng terrasse hage ideer

Moderne teknologi har også evnen til å tilveiebringe ytre parkett og som er i form av parkett. De store fliser resulterer få til en symmetrisk luft terrasse og perfekt organisert.

Sol utendørs terrasse for belegg små format fliser

belegg utvendig gulv pool terrasse hage

Tile er et annet svært populært alternativ for patio gulv. Igjen, produsenter har tilpasset etterspørselen etter mer moderne og sikrere produkter og tilbyr flere år siden fliser til utendørs bruk som har en sklisikker overflate.

Moderne fliser er et utvalg av praktisk materiale som kan installere seg selv

flislagt gulv utenfor dekkbelegg

Dette belegget bør yourselfers som ville gjøre alt arbeidet selv. Det er også den ideelle løsningen for å dekke områder som ikke har et svært attraktivt utseende, og av denne grunn vil det være en alliert i den populære makeover av noen plass utenfor hjemmet.

Etasje utendørs terrasse med flisbelegg

belegg etasje terrasser utenfor hager

En annen fordel med nye fliser samlingene er deres installasjonen enklere: ja, produsenter ble inspirert av de teknologiene som brukes i å lage andre typer gulv som tregulv, å oppfinne musikkanlegg. Så legger patio fliser blir mye enklere og raskere.

Ideen om utendørs gulv til relook sin terrasse lett

utvendig belegg gulv moderne hageterrasse

Dette er en fordel som er høyt verdsatt av yourselfers som ønsker å komme i makeover av dekk selv, samt alle andre som ønsker de jordforbedrings verk av terrassen slutter snart!

Utvendig flisegulv terrasse: et rikt utvalg av originale produkter

flislagt gulv utenfor terrasse utforminger

Sol utsiden av moderne utforming terrasse fliser

belegg bakken utenfor små hager fliser

De utvendige veggfliser som tilbys av de store merkene er nå tilgjengelig med tre korn effekt og mange andre overflater og materialer. Dette er et alternativ som kan være interessant for de som ikke er villig til å satse på en treterrasse, men liker utseendet på denne flaten.

utendørs gulv betong terrasse, en trend for øyeblikket

Moderne belegg stein gulv utendørs terrasse

Den ytre gulv betong patio er en annen trend i øyeblikket. Dette materialet er blitt populært for å dekorere ulike rom inne moderne hjem og er et resultat av denne populariteten som i dag erobret våre terrasser.

Sol utvendig og betong terrasse moderne stil

terrasse grus stein utvendig belegg

Betongoverflaten gir ut en veldig trendy utseende, og det er et flott materiale for folk som ønsker å klart avgrense området for deres terrasse annen plass i hagen. Selv om det er egnet for små håndverksaktiviteter, er konkret ikke lett å håndtere når det gjelder utvendig kledning stor som tørr veldig fort. Vi anbefaler deg å bruke tjenestene til en profesjonell som kan gjøre jobben med å legge raskt.

Liten terrasse og utendørs Idea gulv moderne stil

carrealage bakken utenfor terrassen idé

Velg betong for gulv av terrassen betyr ikke at vi vil til slutt ha en banal og monokromatisk utvendig. Betong tilbyr mange dekorative muligheter i moderne stil. Den kan brukes for dannelsen av store adskilte flisene og utsmykket med stein eller vegetasjon, f.eks.

Moderne dekk belegg med naturstein: en løsning tidløs

luksus rekkehus gulvbelegg

Liten terrasse med utendørs dekor stein gulv liten

steingulv utendørs terrasse Hage utforminger

Naturstein er en klassisk løsning som aldri har sluttet å være moteriktig. Den brukes til produksjon av tradisjonelle asfaltering er tilgjengelig i små eller store.

Steinen er et foretrukket valg for dekk med bassenger

hage bakken utendørs terrasse deco basseng

Sol utendørs terrasse med moderne basseng

moderne idé gulvbelegg utendørs terrasse

Steinfliser kommer i forskjellige farger, noe som betyr at de kan lett være enig med dekorasjoner av hager og varierte nyanser av fasader. I tillegg blander steinen perfekt med tre og metall som er blant de mest brukte materialer for produksjon av moderne utemøbler. Dermed vil valg av møbler for utendørs hagemøbler bli enda enklere!

Sol luksus terrasse utenfor med lyse steinheller

Bilde stein etasje terrasse basseng belegg

Dekket belegg i lys-farget stein bidrar til utendørs belysning om natten

utvendig belegg bakken pool terrasse

forskjellige størrelser steinfliser er med tre, de mest egnede materialer for å belegge en terrasse ved et basseng. Akkurat som tre, mur overflater behandlet på forskjellige måter av produsenter som søker å redusere risikoen for å skli på grunn av kontakt med vann.

Luksus terrasse dekker tradisjonelt inspirert

utendørs terrasse hage gulvbelegg vrak

Terrasse med utendørs gulv pavers: hva er dens fordeler?

terrasse hage utenfor asfaltert gulv belegg

Murstein og pumper er en annen overtrekksoppløsning av konvensjonell bakken utenfor. Med sine varme nyanser, de bringer varme til verdensrommet, og de tilpasser seg veldig godt til eksterne stiler.

luksus villa terrasse bilde med naturlig belegg fortau og plen

belegging brostein utvendig gulv terrasse

En av de største fordelene med denne typen belegg er det faktum at, riktig montert, kan det vare i flere titalls eller hundrevis av år uten behov for noe spesielt vedlikehold. En ideell løsning for de som setter pris på holdbarhet!

Liten gårdsplass med utendørs gulv utleggere

Første stein terrasse utvendig belegg

Middelhavsinspirert indre gårdsplass med utendørs gulv i en lys farge utleggere

gulv utvendig belegg asfaltert gårdsplass terrasse

Økonomiske, denne terrassen gulv skaper også en veldig autentisk atmosfære i hagen. Den største ulempen er at det er det ytre belegg sannsynligvis glide blant de typer overflater undersøkt.

Utendørs Gulv inspirert av Zen tradisjon: småstein og grus

småstein belegg utendørs terrasse

Terrasse dekket med småstein og betongplater: en moderne og elegant valg

etasjen moderne utendørs hageterrasse idé

Grus er en annen moderne og praktisk valg for dekk belegg og små hager. Quoiqu'employé i Europa i århundrer, dette materialet er nå i hovedsak forbundet med tørre hager, japansk innredning og Zen atmosfære. Derfor er det ytre som er dekket anses som særlig avslappende mellomrom. Så en idé materiale for de som ønsker å skape en terrasse som innbyr meditasjon og avslapning.

Zen og trendy utvendig belegg modenre

etasje terrasse småstein belegg

Grus kombinerer godt med ulike overflater og denne kombinasjonen gir liten utenfor et svært moderne utseende som kan mildne ved å innføre noen tre dekorasjoner eller av en eller to planter.

utendørs dekk belegg glass, original og imponerende alternativ

belegg utforming etasje utendørs terrasse glass

Glasset er sikkert ikke den første materialet som kommer til tankene når det gjelder å utvikle en utendørs terrasse og velg et gulv. Men dette materialet ikke et produkt som må slå straks av hans handleliste. Faktisk, takket være moderne teknologi, glassflatene er nå sterk nok til å tjene som dekker en utendørsterrasse del.

Hvordan kan det utendørs gulv for en attraktiv gårdsplass?

tregulv utenfor asfaltert terrasse

Harmonisere tre belegg og brolagt med naturgress på terrassen

etasje utendørs terrasse på gårdsplassen idé

Kombiner flere gulvmaterialer er en annen trend i øyeblikket. Fliser og glass pavers og tre, grus og betong ... Så mange spennende muligheter til å utforske for å gi etasje terrasse personlig luft. For ikke å nevne mulighetene for harmonisering med grønne planter eller med en pent trimmet plenen!

Bruke terrassen gulv til sone

terrasse uteplass idé utvendig gulv belegg

Hvordan bruke den opprinnelige måten overflatebelegg

gulvbelegg utenfor patio terrasse utforming

Spille med forskjellige belegg er også en måte å gi mer volum til det ytre verdensrommet eller tegning visuelle grenser mellom ulike områder i en hage. For å oppnå en slik effekt, bruk overflatene av det samme materiale i farger lysere og mørkere eller vi vil fokusere på forskjellige materialer.

Hvordan harmonisere gulvflater med naturlige elementer i hagen?

ide belegg jord utenfor bassenger

Terrasse med gulvfliser og moderne mini hage med grønne planter

utendørs gulvbelegg moderne design ideer

I stedet for å kombinere ulike typer materialer, kan du bare ha det gøy harmonisere en type belegg med få naturlige elementer som vann og land, for eksempel. En slik dekorasjon er en moderne tolkning Feng Shui layout regler som krever tilstedeværelse i hagen av alle elementene i naturen (jord, vann, ild, luft og metall) . For å oppnå en stilig utvendig av denne typen, vil det være nok til å introdusere noen mini hager med vegetasjon og et lite basseng med vann på terrassen.

luksus hjemme bilde med terrasse gulv klare steinheller

bakken stein terrasse utenfor terrassen

opprinnelige eksteriør Gulv: terrasse med fliser og glassdesign område av Steve Domoney Architects *

gulv utvendig design rekkehus belegg

* Originalfoto terrasse med glass og fliser belegg Steve Domoney Arkitekter


Like this post? Please share to your friends: