svarte og hvite fliser chic: originale ideer for å bli inspirert – anews24.info

svarte og hvite fliser chic: originale ideer for å bli inspirert

svart og hvitt flislagt kjøkken dekorasjon
Den svarte og hvite fliser er en elegant og tidløs design for kjøkkenet, stuen eller bad. Her er hvordan utstillingsvindu. Enten et rute eller annen type av svarte og hvite fliser, er det vanligvis i geometriske figurer.


Spesifisiteten av denne type flis som brukes til å strukturere rommet og lage interessante visuelle effekter. Visste du at noe paradoksalt nok, kan den svarte og hvite fliser forstørre et rom? Ja, det er et triks som brukes for å dekorere små områder, som du kan se fra bildene våre!

Den svarte og hvite fliser: info ark

sorte fliser og hvit innredning kjøkkenvegg

Den svarte og hvite fliser er tilgjengelig i ulike versjoner, små eller store, sjakkbrett type i andre geometriske figurer eller blomstermotiver (i bildegalleriet ovenfor: bilde av en skandinavisk bad med blomster sort og hvitt). Historisk sett er det karakteristisk for viktoriatiden hvor bruk av rutete Small var særlig utbredt. Det er derfor det kalles også "viktoriansk fliser" i våre britiske naboer, herunder produsenter som Olde English Tile fortsetter å produsere vakre og interessante versjoner av svarte og hvite fliser.

svarte og hvite fliser hvordan utstillingsvindu?

svart og hvitt flislagt ideen deco luksuriøst bad

Her er noen ideer til å vise frem din flis og få mest mulig mens du oppretter en fin dekorasjon på kjøkkenet, stuen eller bad. På kjøkkenet kan du fullføre veggbelegg eller gulv i sort og hvitt med kjøkken møbler i hvitt. Deretter kan du bruke et bord og tre stoler for å skape en hyggelig og elegant atmosfære, karakteristisk for den hvite kjøkken og tre. Legg noen fargeknappene med tilbehør og voila!

Den svarte og hvite fliser er et flott supplement til retro innredning

sorte fliser og hvit innredning retro bad

For stue og spisestue, vurdere å velge lyse tremøbler og et glass bord. Stoler, sofaer og kan sofaer som er egnet for denne type gulv være i sort og hvitt også. Som for tilbehør, er det takket være dem at du vil legge til farge på disse kanter, så velg den du liker! I et bad med svarte og hvite fliser, som det som vises i bildet ovenfor, på vegger eller på gulvet, vurdere å bruke håndklær som kompliment disse to fargene og spille på volumet av rommet i tilsetning av et speil.

svarte og hvite fliser på gulv i kjøkken design i svart og hvitt

sort og hvitt flislagt kjøkken gulvbelegg

I et kjøkken i svart og hvitt, det eneste element som gir mykhet og ømhet, naturlig materiale - tre. Color pastell heller, betyr det ikke bringe dynamikk og livlighet til kjøkkenet i svart og hvitt, men den skandinaviske stilen er preget, i alle fall, kombinasjonen av svart og hvitt med rolige toner og naturlige materialer .

Scandinavian Kitchen med sjakkbrett fliser

hvite fliser svart jord kjøkken

Svart og hvitt, når konfigurasjonen av design er ikke det av styret, kan kombineres på en leken måte som, paradoksalt nok, er mer som en dans enn en lek. Så alle eleganse og en bevegelse som vi har i dette rommet dichromium bad, lykkes vi takket være interessante og avvikende former trukket på flislagt gulv.

Gulv skandinavisk bad i hvite og svarte fliser

belegg bad gulvfliser blomster

Den sjakkbrett har mye stil. Alle møbler i noen form du velger for ditt kjøkken hvor gulvet er belagt med sjakkbrett fliser har et stilig utseende. Se på de grå møbler på bildet nedenfor, og du vil se at de har den mest elegante utseendet på denne brikken i spørsmålet enn de ville ha hvis de ble plassert på et flislagt gulv helt hvitt.

Kjøkkengulvet fliser Sjakkbrett stil

kjøkken gulv i svarte og hvite fliser

Vi kan si det samme innsiden som badet. Flisen er vakkert og det endrer hele utseendet på rommet. Ja, taket, vasken og andre elementer som en del av utformingen av badet bidrar til hele stilen på stedet, men sjakkbrett gulvet er ikke veldig tradisjonell vesentlig element som endrer spillet.

stil mat og vintage sort og hvite fliser

retro svarte og hvite fliser på gulv belegg bad

Utseendet på denne kjøkken som subway fliser er valgt for sin vegger ingenting sterile nettopp fordi rute stil fliser ble valgt for sin jord.

Design Kjøkken interiør med svarte og hvite fliser

moderne hvite fliser kjøkken

Denne flisen du se på neste bilde er virkelig utsøkt! Lakkert, dekker gulvet i inngangen og stuen i denne guddommelige leiligheten. Det representerer en ekte spill bord brikker også sammen med en lakkert tregulv og elegant bringer til allerede elegant stil som karakteriserer denne residensen.

Gulv med rutete svart og hvitt i et moderne hus

moderne bakken sort innredning hvitt belegg

svarte og hvite fliser gulv hvitt kjøkken

Svarte og hvite fliser hvitt kjøkken gulvfliser

De svarte og hvite fliser, som allerede nevnt, gir et høyt tempo. Det gjør spesielt godt skjermet kjøkken i små rom. Det forsterker kokongen utseende mens fremheve den varme atmosfæren. Han renovert den gamle siden av utseendet på stedet som det bringer friskhet og stil.

svart og hvit rutete fliser gulv kjøkken liten plass

belegg lite kjøkken flis gulv design

Hvilken klasse! For et flott bad! Uten denne spesielle bakken, har badet mye stil, men med flislagt svarte og hvite fliser, dette stedet har ingen lik!

Gulv fliser med geometriske svart og hvitt i et bad

geometriske gulv bad flis ideer

Her er mange måter å gifte seg svart og hvitt, slik at alt har sin egen bevegelse og dynamikk. Vi tar sikte på all denne flotte salongen hvor ulike stiler møtes. I tillegg til de forskjellige måtene knytte de to endene av spekteret av lys (svart og hvit) brukes i salongen for å ha sin egen sjel. Stripete eller sjakkbrett av en ny type (ved å justere trekantene inne i flisen), som gir hvitt på sort ramme (dekker tabellen), eller ved å spørre svarte objekter i hvitt trakt, c ' er i stand til å blande stiler, epoker og skjemaer!

svarte og hvite fliser med geometriske figurer i en salong

bespisning Deco svart og hvitt gulvfliser

Føl deg fri til å gå gjennom med denne fantastiske samlingen av bilder som ikke bare kan inspirere deg, men også gi deg innsikt i geni av designerne kommer så å leke med farger og former!

gulv for stue med svarte og hvite fliser

malt svart møbler og hvite fliser belegg

bad gulvbelegg svarte og hvite fliser

svart hvit bad veggfliser

liten svart og hvit rutete retro innredning

Ideen fliser stue gulvbelegg svart bade Ideen svart kjøkken og hvite baderomsfliser fliser på kjøkken gulv idé i svart og hvitt

svarte og hvite fliser rom møbler vintage bade

store hvite fliser gulv svart kjøkken dekorasjon

store fliser stue gulvbelegg

belegg renrom svarte fliser fliser gulvbelegg svart og hvit stue korridor fliser på gulv i svart eller hvitt

stue utforming nøytrale fliser på gulv

fliser svart og hvitt utsøkt bad

svarte og hvite flislagt bad chic

svart og hvitt flislagt bad

svart vegg som dekker hvite fliser på badet


Like this post? Please share to your friends: