4 moderne kreativ design og høy klasse potter planters

design idé deco blomsterpotter

I dag vil vi presentere fire store byggeverksteder utforming potter, skuffer og planters designet for innendørs planter og utendørs hjem.


Disse er store produsenter som manuelt arbeid glass, metall og terracotta. Hver utmerker innen moderne design på sin måte bidrar til en ny visjon av blomsterpotte objekt integrert med moderne bymiljø.

Håndverkere arbeid med glass, metall og leire til å lage potter utforming

design idé separasjon potter hage moderne design

Bd Barcelona design er en spansk produsent som revolusjonerte utformingen av potten eller utendørs planter. deres filosofi er å lage objekter som tilpasser seg utviklingen av det urbane habitat. Det utvikler konseptet av gjenstander og møbler for transitt områder, for eksempel kjøpesentre, flyplasser, offentlig hage. Dette er nesten futuristisk design potter som også møteplasser og hvile, med plass til å sitte og sette sitt glass.

Design Pots: Bd Barcelona skaper hagemøbler

moderne eksteriør dekorasjon design potter

Med sitt håndverk, det Vierkant workshop basert i Beernem i Belgia, skaper svært moderne potter blomster fra ren flamske tradisjon. Keramikken er strenge og firkantede former, passer naturlig inn i omgivelsene. Det er også potter viktoriansk 'mid-ups,' Orangery potter for tradisjonell og en rekke høye slanke krukker, hver i forskjellige størrelser og alltid med kvadratet som utgangspunkt. Alle objekter er laget helt for hånd i Beernem verksted.

Kunsten å støpe leire av jorden for store potter og små formater

keramiske krukker Deco utforming

Utformingen samling potter og planters Vondom representerer topp innen dekorative krukke av høy kvalitet. Den er beregnet på utsiden og innsiden. Den doble veggen Llum kolleksjonen tilbyr en bakgrunnsbelyst system. Lyset kan være nøytral eller farge. Fang Samlingen tilbyr et bredt spekter av farger og former i henhold til smak og ønskene til hver. Alle Vondom produktene er laget av polyetylen med høy tetthet rotomoulded.

Utendørs potter lyssystem

potter utenfor belysning design

Workshopen De Castelli, kjent for sine stålverk er basert i Italia. Igjen er dette et håndverk av mange generasjoner i familien. Vi inviterer deg til å se vaser og potter for innendørs og utendørs, imponerende størrelse og design som kombinerer kunst og håndverk. Potter og planters er enkle og rene former, de endrer størrelse og materiale til å skaffe en ny estetisk betydning.

Vaser og blomsterpotter stålDecastelli Oxo oppsamlingskaretBD Barcelona forelsket i henne utenfor for å potte

Bdlove Barcelona utendørs pottEt bredt spekter av fargerBdlove Barcelona blomsterpotter

Vierkant med sine firkantede potter for utvendig

Vierkant potter utenfor butikkenDen moderne designen steingodsVierkant torget blomsterpotter verkstedVierkant skaper også avrundetVierkant kurver blomsterpotte butikkgeometriske figurerVierkant utforming blomsterpotter workshopalle størrelserVierkant potter med blomster utendørsFang Collection på Vondom

potter utforme fang vondom En integrert belysningssystem i VondomVondom utforming potter Ilum

innendørs krukkerVondom utforming hage potterDe Castelli Riviera samling Decastelli Riviera samling blomsterpotter Decastelli Sky Steel samling

Decastelli Delta moderne potten

Decastelli utforming blomsterpotter

Decastelli indre hage

Decastelli røde planter

Decastelli inne vaser Decastelli vases ytre metall Decastelli vaser innvendige metall

Decastelli inne røde vaser

Vierkant verksted terracotta blomsterpotter

Bdlove moderne design potter

Decastelli samling Dafne Demetra

Vondom utforming potter tent

Vondom utforming potter skulptur