Jesenski pokal 2017-2018 eleganten moški: ideje, da bo v sozvočju s časom – anews24.info

Jesenski pokal 2017-2018 eleganten moški: ideje, da bo v sozvočju s časom

jesen cut moški trendovski videz

Fancy novo jesensko rez, gospodje? Ste prišli na pravo mesto! Danes vam bomo predstavili naše ideje najboljših kosi moških 2017-2018 za prihajajočo sezono.


sodijo videz trendovsko cut človek 2017 2018

Nova sezona, novi cut ... Vsi si želimo spremeniti glavo od časa do časa. Prihod na frizerju, imamo zelo široko predstavo o tem, kaj bomo cut najboljše. Na srečo, obstaja več modelov različnih kosov. Z našo izbiro 20 idej, bomo poskušali pomagati najti rez prilagojena morfologiji vašega visage.Vous presenečeni - vse, kar je v modi letos in se vrniti na retro trendov je dokončna.

Človek Cup Fall 2017-2018: izbor dvajsetih idej res elegantna cut!

Jesen človek reši kratke lase idejo

Način, ki gre iz mode.

Nazaj na 60, 70, 80 ... V ciklična gibanja nas nazaj. Mož kosi 2017-2018 trend zgleduje po filmskih zvezd Marlon Brando, Alain Delon in Belmondo. Pogosto smo rekli: moda je tisto, kar gre iz mode.

Izberite rez, s katerim se počuti udobno. Znižanje, ki vitrine značilnosti našega obraza in barvo naših oči. To je trend padec cut moški (in ženske) univerzalne. Če izberete svoj delež glede na vaše želje, vam nikoli ne bo kaj narobe ...

jeseni zmanjšati človeških las trend človek

Spodrezanega, bowl cut, dolgo ali srednje dolžine las -, da izberete svojo cut človek padec v skladu s svojimi željami in obliko obraza. V poletnih mesecih, smo raje nosijo svetlobo in skrajšanju njeni lasje. Toda v jeseni, lahko jim dovoliti, da rastejo in razlikujejo njene pričeske. Vse je odvisno, če ste zadovoljni z nekoliko daljšo dlako.

striženje človek cut Jesen 2017 2018

Morfološko-pričeska: zgodovina obraz

V nedavni objavi, nas je zanimalo, kako izbrati zmanjšanje glede na morfologijo obraza. No, to ni zelo zapletena! okrogel obraz, podolgovate, kvadratne, pravokotne ali ovalne - naj se v ogledalo in potegnite svoje lase nazaj. spredaj, brado, ličnic, dolžina - Tukaj so štiri stvari, da razmisli, da vam bo pomagal ugotoviti svojo obliko obraza in izbiro ustreznega kosa. Če želite več informacij o morfološko-frizuro, preberite ta članek.

Podolgovat obraz in velik čelo? Nato lahko odločijo za rez z Šiška ali skledo rez! Naj si dolge lase v sredini in krajša na straneh - na ta način lahko odstopajo pričeske z Šiška ali brez. Ideja moprho-las ne skriva svoje napake, ampak izpostaviti njene funkcije, ki jih je najbolj všeč.

cut-man jesensko-trend-kratko

Slavni cup spodnji odrezek je še vedno zelo v modi. Nekateri sodelavec je z New York moda, drugi vedo, da opravlja svoje korenine v Nemčiji. In mi vemo, da je ta rez tako eleganten in univerzalna, da ustreza vsem obraz oblik. Sreča! Če se odločite za rez spodnji odrezek, zapeljivec zagotovljena svoj videz 100%. Ta kelih je dober kompromis, če oklevate med bližnjico in dolgi rez. To je tako na enkrat! Boste pustite nekaj las nad glavo in britje ali skrajšanju strani. Zelo enostavno, hitro in vedno zelo izvirno!

Trend lomilci človek-pogled-sodobni trend, 2017-2018

Bun: vedno prisotna težnja za sezono 2017-2018?

Če želite, da bodo vaši lasje dolgi, boste verjetno morali frizuro ideje. Bun (bun v angleščini) je vedno v modi za moške. Kombinirajte ga s tridnevno brado, ki je denim jakna, s karirasto srajco in dobili boste romantični glasbenik videti elegantna 100%. Srčkan!

bun-človek-las-padec-trend
Jesen človek cut nelojalno trendovski videz 2017 2018

Jesenski pokal moški 2017-2018 in povečajte barve.

Si res želite spremeniti glavo in nova frizura ni dovolj za vas? No, zakaj ne odločijo za originalno barvo? Pomladiti svoj obraz, naš nasvet je, da gre za skeniranje California ali posvetliti njegova barva malo. Bolje je, da izberejo delno barve (balayge, v senci las, potonil las ali poudarke). Delni barvanje je zelo trendy zdaj, ker je manj agresiven za lase. Obstajajo tudi številne sodobne barvanje izdelkov s sestavinami, ki omogočajo lase mehke in sijoče. Naš nasvet je, da se prepreči agresivno barvanje in poudarjanje vaše naravne lase! Stain nekaj pramenov bo igral. V modnega oblikovanja in frizerstvo, moda je naravno. Nočemo, da je vse isto, kajne? Malo izvirnosti in zaupanja res dober!

man-breaker padec-trend-2017-2018

Postavite gela na laseh še vedno v modi?

Če imate zelo obsežen lase, ste verjetno pogosto uporabljate zamrznitev. Zelo v modi v poznih Ricky Martin, se gel dolgo zastarela. No, se je vrnil v letošnjem letu! Z zamrznitve, lahko eksperimentirate in sprememba las vsak dan. Še enkrat, vam svetujemo, da izberete izdelek, ki temelji na naravnih sestavinah in toning. Bodite pozorni njenih las, je pomembno, da se počutijo lepo in samozavestni v sebi.

cut-man jesensko-trend-look

Mala brada, da gre s svojim jeseni skodelice, gospodje?

Oh, bila brada ... Long, brada in brki šteje zelo retro, in nekateri celo "veliki oče stvar." Nič več! Minilo je nekaj let, da so se bradati možje našli svojo pot na pisti. Če imate mehke poteze obraza, brada vam moško videz, na primer. Zapomni si brado ali brke - tako prosi zdravljenje vsak dan s pravimi izdelki. To je, kot če bi imeli dve kosi za slog istem času!

Krajši vaša brada in brki, lažje za zdravljenje in manj izdelek za uporabo. Izberite brado ali brke, odvisno od oblike vašega ličnic in brado. V poletnih mesecih, to morda ni najboljša ideja, da naj njegova brada raste. Jesen je pravi čas, da pustite vaš brada raste. To vam bo toplo v zimskem času. Kakšna pametna ideja, kajne?

man-breaker padec-las kosi kratko umetnihčloveških las-cut dolgo jesenlasje kodri-man cut-padec-trend -Striže man-trend-2017-2018-Hair cut človek-ideje Man-bun-bun-las-padec-trendHuman Hair-long-look-trend-padec-breaker človek lasje-cut man-jesenkodri las cut-man jesen


Like this post? Please share to your friends: