Honey Scan – vse o tej trendy tehnologije – anews24.info

Honey Scan – vse o tej trendy tehnologije

skeniranje medu las dolžine-glare

Priznana s slavnimi, tehnika skeniranje medu je trend zdaj. To napade nas Apače s svojim načinom obračanja lase v naravno sredstvo.


Ta vrsta obarvanosti, ki je osvojil srca deklet je tema o tem bomo govorili danes. Preberite te vrstice in se zgleduje po naših slik skrbno izbrane za vas.

Kaj medu skeniranje in zakaj poskusiti?

dolge lase, gladko-Lumiere

Skeniranja je delni barvanje las. Njen cilj je pojasniti rjave lase in rjave do svetlejšo barvo, kaj medu. Honey skeniranje prinaša svetel, naraven videz s svojo mešanico odtenkih. Glede na naravno barvo osnove las, lahko rezultat bolj ali manj jasno.

barvanje sladko srednje dolžino

tehnično vprašanje, moramo najprej izbrati barvo enega ali dva odtenka svetlejši od vaše osnovne las. To je pomembno za najbolj naraven rezultat. Vaš frizer bo vložiti svoj izdelek za nekatere od vaših trepalnic s čopičem in se počaka, da oksidira. Končno, sperite in bo nahranila svoje izdelke dodatne nego las. Zdaj so tam pometanje colorations medu kupiti komplet za opravljanje doma. Toda bodite previdni! To zahteva dobro tehniko in priporočamo, da najprej naredite test na svoj frizerski salon.

las dolžine sonce

Prednosti medu so številne skeniranje

Če ste nikoli barve las do sedaj, to je prava metoda za sprejetje. Ona brezno veliko manj las kot tradicionalni barvanje. Poleg tega, je to idealen način za skrivanje svojih prvih sivih las.

dolgi lasje-valovita las

Za to je iz medu pregled?

Kot smo že prej omenili, medu skeniranje je idealen za rjavolaske in ženske z rjavimi lasmi. Glavni namen je olajšati las in ima učinek "opekline." Obstajajo tudi druge skandiranje svetle barve, tako da se karamela in medu skeniranje. Vendar pa obstajajo nekatere manjše razlike v odtenkih.

lasje dolgi odsev svetlobe

Nekateri od vas se verjetno sprašujete, kaj je razlika med medu skeniranja, sence in wisps barve.

Mi smo tukaj, da vam odgovor.

Medtem ko skeniranje cilj je, da naravno Sunlight učinek na lase, je namen senčenja je drugo. To je pojasnilo od korenin skozi temno senco na svetlejšo senco pod učinkom dveh odtenkih. Kot je za ključavnice, so veliko bolj vidne in razmejena. Ta tehnika je za tiste, ki želijo dati znak, da svoje lase.

dolge lase bleščanju-odmevi

Honey skeniranje je idealen za vse tipe kože, dokler lasje ostane v napol temnih ali temnih tonih. Oblika las ni pomembno niti. Ali imate valovite lase, gladko ali kodrasti, karkoli.

barvno posvetlitev-bleščanja limineux

To je dejal, če imate preveč las kratko kot fant, sušilnik za skeniranje ni za vas. Glavni razlog je, da ne more doseči želenega fade učinek. V tem primeru vam priporočamo, da izberete klasično ali delno barve z Šiška.

bleščanja barvanje-ideja-Frizura

Ohranite vaš dragi skeniranje je enostavno. Pojdite na frizerju vsake štiri mesece oživiti svojo barvo. In dokler vaši volji naredite, se prepričajte, da uporabljajo izdelke za nego, da ohrani svojo barvo, kot tudi za zdravje vaših las.

razmišljanja las-svetlo zlato

Predvsem pa imate skener ali ne, se prepričajte, da zaščiti vaše lase pred UV žarki! Torej, ste pripravljeni, da poskusite z barvo sonca?


Like this post? Please share to your friends: