Ideer 2 år manuell aktivitet for å ha det gøy med barna – anews24.info

Ideer 2 år manuell aktivitet for å ha det gøy med barna

manual aktivitet 2 år barne maleri-game hånd

Barn under 2 år gammel pjokk også kalles, er i en alder hvor de oppdager verden rundt seg. De er fortsatt for små til å være uavhengig, men med vår hjelp, kan vi hjelpe dem å lære flere og flere ting i form av spill.


I denne artikkelen vil vi tilby deg et utvalg av manuelle aktivitet ideer 2 år for å oppnå sammen med den lille.

Manuell aktivitet 2 år ved metoden til Maria Montessori

manual aktivitet 2 år pinnsvin-papir-klipp-farger

Vet du Montessori metoden stadig mer utbredt nå? Denne pedagogiske tilnærmingen er å følge den naturlige utviklingen av barnet uten mye trykk det for mye. I stedet bidrar denne metoden barn får det beste av ham i form av spill. Ifølge Maria Montessori, er hvert barn unikt og utvikler seg i sin egen måte.

manual aktivitet 2 år idee-farge papp klemmer

Maria Montessori oppdaget at barn er naturlig tiltrukket av ting som tillater dem å sette sitt ordenssans fremover. De trenger også intern utvikling for å oppnå uavhengighet. Hovedmålet med filosofien Montessori: "Hjelp meg å gjøre det selv." Vi ønsker å oppmuntre barna til å lære ved å integrere en følelse av læring i sine daglige gjøremål og aktiviteter. Mange spill inspirert av Montessori fremme manuell arbeidskraft 2 år. Men for dette, er det viktig å regelmessig observere endring av alle barn til å følge sin spesielle interesse og forberedelser for utbygging.

aktivitet-motoriske ferdigheter-fintrådede

Gjør arbeids finmotorikk

Denne håndboken aktivitet 2 år fra bildet ovenfor er ment å fungere finmotorikken til barnet ditt. Det er spill som dette som kan finnes i butikkene. Men det er enda mer moro hvis du gjør dem sammen. For å gjøre dette, bare klippe et stykke papp og lage hull. Til slutt, ta en hyssing som du vil legge til en pinne eller stang. Målet med dette spillet er å passere ledningen gjennom hullene, som om barnet ditt er å sy.

Montessori-key-lock-manual

I samme ånd av spillet, her er en manuell aktivitet 2 år for å oppnå fra nøkler og låser. Hensikten med det er for barnet å velge riktig nøkkel og bringe det inn i hengelås samtykket til det. Deretter, med tiden, vil den lille lære å åpne hver lås.

lære-farge-forskjell-SCS

Hvordan skille mellom farger?

Lær farger til et barn er en lang prosess som skjer ikke over natten. For å lette dette, kan vi gjøre det i form av spill. Du kan improvisere på mange måter med det du har på hånden. Du trenger ikke å gå selv kjøpe en klumpete lek. Du kan gjøre dette fra den allerede ervervet leker.

Montessori-sifret farger

Ta eksempel av denne aktiviteten ovenfor. Ta en boks med klipp av farger og tall. Be barnet ditt til å knytte fargene sammen. Og når han er eldre, kan han selv matche dem til de tallene til å gjøre sin debut i matte.

Montessori-location-lære-idee

Og for å bo i samme emne, kan du oppfinne mange flere spill. For dette kan du bruke knappene på farger og boller, alltid for fargekombinasjoner. En annen god idé er å bruke sokker for å sette sammen to og to. Så, vil barnet lære å finne to slike par i en stor haug av sokker.

flaske vann fargerikt-idee

Manuell aktivitet 2 år med fargede vannflasker

Ideen synes underlig for deg? Vi også! Men barn, så liten som stor, elsker det! Noen av dem bare risting, andre flytter dem i alle mulige steder i huset eller falle inn i linje eller annen form. Hvis du forberede disse flaskene med barna, vil de bli overrasket. For denne aktiviteten, samle plastflasker som du må vaske og fjerne etikettene. Deretter helle vann 3/4 blandet med konditorfarge. Sørg for å lukke caps og voila. Dine barn vil sikkert ikke komme til å skru en lokket godt på, men selv om det skjer, er dette fargestoffet ikke giftig. Enten du har ingen grunn til bekymring.

flaske bestikkelser instrumenter støy

Plastflasker er en ekte perle! Faktisk kan de brukes til mange aktiviteter. Barn elsker dem for deres tekstur, form og støy de gjør. Vi vil også tilby en annen morsom idé manuell aktivitet 2 år for å oppnå sammen. Ta noen plastflasker og fylle materialer som gjør støy for å lage DIY instrumenter. For eksempel kan du bruke småstein, knapper, sand og andre små gjenstander.

Men vær forsiktig!

Sylindere bør være ordentlig lukket fordi hvis de åpner, kan barnet svelge et objekt. I de beste tilfellene, ville det være best å bo i nærheten av barnet ditt når han spiller med.

knapper-tipp-tipp-lære

Originale ideer, er det nok. Ta for eksempel denne håndboken aktiviteten barnet 2 år. Ved å bruke forskjellige størrelser gjenstander (knappene i dette eksempel mot). Målet med dette spillet er å lære barnet å skille mellom størrelser. Deretter lagre elementene fra største til minste og vice versa. Du kan også innlemme farger for å lære nyansene samtidig.

djeco-kubikk-butikk-størrelse

I tillegg til denne ideen er involvert i å kjøpe barnas butikker. Merket Djeco kommer fra et familieselskap som lager spill i den hensikt å utdanne barn til å være kreativ, samtidig som de lærer noen interessante ting. De berømte pappbiter er en god måte å lære barnet å ha det gøy på ulike måter. Det kan lagre den største til de minste, følg den i den andre, gjenkjenne forskjellige farger og tall. Men i tillegg kan barnet oppfinne historier fra bildene som finnes ovenfor.

småstein-ide-spill-pick

Småstein - slik at vi kan ha det gøy med!

Når du går en tur, plukke opp noen småstein med barnet ditt. Men også, kan du gjenopprette kastanjer, kongler og blader av trær. Alle disse naturlige materialer kan tjene deg senere i de manuelle aktiviteter. Med steiner, for eksempel, kan du igjen lære alle de forskjellige størrelser. I tillegg kan du farge dem sammen eller trekkes på. De små kan ha det gøy ved å stable dem sammen eller arrangere dem på nettet. Bruk fantasien og du vil se at alle disse stedene har en dyrebar verdi.

box-egg-box-diy

Uansett, videre til flere morsomme spill som du enkelt kan lage hjemme. Du har sikkert en kartong med egg liggende rundt. Vennligst ikke hastverk med å kaste den, for han også er verdifull. Du kan lage så mange morsomme figurer fra en enkel papp! Følg eksempel på dette krokodille. For å oppnå dette, ville du trenger mer maling og noen andre små tilbehør for å danne øyne og tenner. Til deg å være kreativ!

idee-rull toalettpapir

Ruller med toalettpapir - barna elsker det!

Vi kan gjøre mange ting. Bli inspirert av sommerfuglen, som base er nettopp det roll. For øvrig bruk papp, maling, markører og lim. Alle disse aktivitetene du ser er å oppnå sammen med barnet ditt. 2 år, er de fortsatt ung og trenger din hjelp og kjærlighet.

roll-toalett-papir-spillet

Og her er et spor laget av flere ruller med toalettpapir. Bare henge dem etter hverandre på en flat overflate og å passere stoff eller papirballer. En annen interessant idé ville være å få små biler under papp tunneler. Dette spillet vil definitivt bli verdsatt av guttene.

Ideen eple-of-pin

Retur til kongler. Hvordan allerede nevnt, de er verdifulle. Er du ikke fristet til å gjøre disse søte små pinnsvin? Du kan også lage andre dyr som en bjørn eller et ekorn.

Ideen lamine blad-treet

Tegne, klippe, lime og klippe - barna elsker det!

Vennligst ha et ark med papir, lim og noen blader. Deretter la barnet skape sin egen kunstverk. Du vil være på sin side for å hjelpe til med lim og oppmuntring.

decoupage-papir-lion-papir

Dessuten kan du gjøre alle typer design og kreasjoner fra papp, papir, saks og lim. Hvis barnet ditt allerede har en favoritt dyr, start med ham. Dette er en interessant idé å lære å gjenkjenne forskjellige dyr.

Tegning Hands-idee-diy

Denne håndboken aktivitet krever 2 år med maleri, et stykke papir, en smekke og to søte små hender. I motsetning til foreldrene, vil barnet elsker å dyppe sine små hender i maling for å sette på arket. Så du kan oppnå sammen et mangfold av originale tegninger.

idee-hånd tegning barnet

Bortsett fra en larve, kan du også tegne en fugl og også bruke de små føttene til ungen.

oppskrift-pate-salt-moderler

Trolldeig er perfekt for regnfull ettermiddag. Den erstatter dessuten perfekt deig. For å realisere det, rett og slett blande 2 glass mel 1 glass salt og 1 glass med varmt vann.

kritt-tegning-farge-utenfor

Og selvfølgelig, i godt vær, ikke glem å ta med litt kritt med deg.

game-of-bowling flaske

Men, uansett barnets aktivitet du velger, spesielt bo ved siden av dine små! Selv om disse spillene er egnet for deres alder, alltid se øye på dem.

idea-pool-baller-farger

sugerør, glass-farge-montessori

papp vev griper-montessori

Produsenten-farge-ide-cart

hode-mold-idé-spill


Like this post? Please share to your friends: