Trik za shranjevanje oblačil za vsako majhno območje, pridi glej! – anews24.info

Trik za shranjevanje oblačil za vsako majhno območje, pridi glej!

Skladiščenje vrh barvno puloverji oblačilo-omara

Ko govorimo o naših oblačil, še posebej za ženske, je to brez težav. To se nabira več na sezono, in nikoli ne veš, kje jih je dala.


Obnoviti njeno omaro, je nekaj normalnega, še posebej, če želi slediti novim trendom. Toda nismo se uporablja, da se znebite oblačil, ki jih več ne nosi. Ta tema je občutljivo vprašanje za vse ženske. To je razlog, zakaj je bila naša uredniška organiziran za pripravo tega članka za vas nasprotno"Skladiščenje trik oblačila ki vam bo pomagal organizirati svoj prostor.

Dober trik je shranjevanje oblačil za vsako hišo

pohištvo-dressing modro-Idee

Obstaja veliko možnosti za shranjevanje vaših oblačil. Med njimi so garderobe, prenosni obešalniki, predali, košare in škatle za shranjevanje. Toda preden se odločite za pravo rešitev za vaš notranji prostor, moramo začeti s sortiranjem iz vaše garderobe. Znebi kaj nosiš več in boste videli, da boste pridobili več prostora. To je dejal, vam svetujemo, da darujejo svoje obleke v dobrodelne namene.

Oblačila prtljažnik je bolj izkazal

predalãek Ranger-praksa

Nimamo vsi imajo možnost, da živijo v velikem stanovanju in ima celo prostor za našo garderobo. Zato moramo za shranjevanje trik oblačila za preprečevanje bazarju doma. Praktična in lepa, oblačila prtljažnik je odlična izbira, če želite shraniti majice ali nogavice. Namig: izberite nogavice predele, ki vam pomaga razumeti. Če ne želite videti v trgovinah, lahko naredite svojo lastno iz kartona.

box-cart-trgovina postelja

Ne oklevajte uporabljati vsak malo prostora v vaši sobi kot shranjevanje. Postelja je tudi zelo priročno možnost. To je idealno, če je zaradi pomanjkanja prostora v svoji sobi. Uporabite škatle za shranjevanje ali oblačila prtljažnik za shranjevanje vseh vaših oblačil off sezoni. Poleg tega, če nameravate kmalu kupiti posteljo, se lahko odločijo za integrirano predalov posteljo.

Obešalnik-prenosni-idee-Ranger

Toda deset ali obesite obleke in srajce? Nagnjeni smo k temu, da verjamemo, da je knjigovodska oblačilo, namenjeno za bivanje na podstrešju ali v trgovini, vendar pa ni res. Danes najdemo bolj v majhnih stanovanjih. In ko je to urejeno, da lahko postanejo celo dekorativni element v svojo sobo. Oblačila nosijo namiguje na malo osebnosti. Nasvet - da estetiko, dal svojo obleko po velikosti in barvi.

Telećak suspendiramo-idee

Poleg tega lahko prinese stojalo oblačil visi! To je pravi prostor varčevanja za svojo sobo. Poleg tega, lahko celo svoje. Za to lahko uporabite čvrst drevesno vejo in dovolj dolg. Vzemi vrv in podal nekaj zavojev na koncih regijo in nato odložite svoje ustvarjanje na stropu s pomočjo kljuke.

Oblačilo Obešalnik funkcionalno tkivo

Druga možnost je predstavljen na vas. Krpo garderoba je priročno možnost za shranjevanje oblačil, medtem ko se skrivajo pred očmi drugih. To je lahka in je na voljo v vseh vodilnih trgovinah v različnih barvah in vzorcih.

Obešalnik-rute Prijemalo-DIY

Tukaj je mali trik za shranjevanje: uskladiti svoje šale na obešalnik z clothespins.

vrečke kompresijski vakuumsko

Ali veste, vakuumske vrečke? So idealne za shranjevanje vaših oblačil izven sezone in to je pravi kraj za zmago svoje omare. Če želite to narediti, preprosto izpolnite vrečko oblačil in da zračno režo s pomočjo sesalca.

šali čevlje-shirts obešalniki

Uporabite svojo domišljijo uporabiti vsako malo prostora za vašo sobo.


Like this post? Please share to your friends: