industrijski stil kuhinja: pristna lepota

sredinski otok industrijski stil kuhinja

Če ste ustanovitev ali okrasite svojo kuhinjo 2015 je zagotovo pravi čas, da gre za industrijsko slogu. Oglejte si ta izbor primerov industrijski stil kuhinja da se zgleduje po lepoti tega stila je postala velik trend.


Boste odkrili veliko načinov, da ga ponovno v vaši kuhinji. Robustna materiali so ključni element tega sloga. Več Material je naravno in surovo, bolj čudovita lepota je prisotna. Če vam je všeč bolšji trgi dobro in se pogosto znajdete išče pristne elemente, ki jih jemljejo užitek v dodate v dekor, verjetno veste, da trg ponuja veliko priložnosti.

industrijski stil kuhinja oblikovanje obesek luči

industrijski stil kuhinjski elementi prekinjena

Če je praktično, elegantno in prilagojeni omejenim proračunom, to je nedvomno industrijski stil. Določata jo nemoteno uporabo trdnih materialov, kot so beton, jeklo in les. Ta slog je preprosto vključiti v moderno stanovanje, mansarda, hišo ali vilo. Dejstvo je, takrat industrijski stil ni bil niti opredeljen kot slog - to je značilno dekor za tovarne in skladišča.

Čas je minilo in ljudje začeli ceniti vse več preprostost, "naravnosti" in pomanjkanje pretenzije. Ni bilo prave raziskave namerno slog. On je ustvaril Kot pohištva smo imeli na voljo. Površine so imeli povsem uporabno funkcijo. V središču te scene so bile reševanje. Nenadoma je industrijsko oblikovanje postala pravi trend in več bivalnih prostorov so namerno sprejela ta oblikovalski slog.

industrijski stil kuhinja z izvirno dekoracijo

jekleni industrijski stil kuhinja

Sprva prilagojeni omejenim proračunom, ki je zdaj dražje hiše in stanovanja so se odločili za industrijsko oblikovanje. Njen uspeh je treba, da skromnih materialov in dejstvo, da je ključnega pomena. Pogosto predmeti in izterjave pohištva so edinstveni in poln značaj. Če vam je všeč izvirnost, starine in retro videz, lahko eksperimentirate in ustvarite svojo industrijsko vesolje v vaši kuhinji. To je eden od glavnih delov, ki odkriva lepoto svoje preprostosti. Vintage pohištvo prinaša edinstveno zgodovino in avtentičnost. Ta slog je bil dolgo rezerviran za umetnike, ki so želeli, da okrasite in izboljša videz svojih delavnicah z malo denarja.

Industrijska stil kuhinja s črno notranjostjo in lesenih elementov

kuhinja-industrijsko-design-moderno notranjost

Lahko Redekorirati vašo kuhinjo na vse, ki vam bo zahteval večjo naložbo v smislu časa in denarja. Prav tako lahko delo, ki temelji na obstoječih elementov vašega kuhinjskega pohištva. Prvič, da seznam predmetov, ki so že v vaši kuhinji in mislim, da boste morali zamenjati. Pomembno je, da izberejo temo uskladiti vse svoje notranjosti.

Kuhinja industrijske slog jeklo in kamen

kuhinja jekla slog industrijski les

Vsi oblikovalci so vztrajali v modernem dizajnu bit je najboljši. Da bi element svoje pravo mesto, mora imeti možnost, da je treba razviti. Poleg tega so v industrijskega oblikovanja je preprostost in naravna lepota materialov, ki prevladujejo. Če ste namestili lepo kmečko leseno mizo, ni treba za pokritje okrasne predmete ali na prt. Industrijski slog je minimalističen. V resnici, industrijsko oblikovanje ponuja veliko izbiro materialov in barv. Odločite se lahko za kovine, črno železo, cink, jeklene pločevine, zarjaveli videz železa, surovega lesa, opeke in kamna. Če imate kuhinjo v vaši jedilnici ali dnevni sobi, vključijo svojo izbiro, ki temelji na njih. Združite vse z obstoječim pohištvom.

Kuhinja Industrial zanimiv slog oblikovanjakovinski kuhinjski mizi oblikovanje loft industrijski stil michele marcon Snaidero

To je zaradi industrijskega oblikovanja, kot je beton uvedli v notranje opreme. Dolga rezerviran za zunanje strukture, je danes zelo cenjen zaradi svoje neobdelanem videz. Druga vedno prisoten element v prostoru za industrijsko-style je zid. Njegova zgodba je podobna tisti iz betona. Opeko, ki je bila vedno rezervirana za zunanje stene stavb, je danes zelo prisotna v sodobni notranjosti. To je povezano ne samo z industrijsko slogu, ampak tudi minimalističen, skandinavski, italijanski in rustikalna. Dekorativni opeke obleke, krasi in povečuje pohištvo iz nič.

odprto in moderno industrijsko mestoOblikovanje-kuhinja-style-industrijski

Industrijski slog je pogosto v kombinaciji z kmečkem stilu. Spodnja kuhinja je dobra ilustracija tega harmonične kombinacije. rustikalna les, kovina, izpostavljene cevi, veliko luči - vsi elementi so prisotni. Vzdušje je moderno in toplo.

Industrijski les kuhinjski otok idejakuhinja-style-industrijski

Industrijski slog je boemski. Dolgo je bila notranjost slog delavnice umetnikov, ki so želeli, da jih razvijejo z malo sredstvi. Danes, več in več, ta slog združuje luksuzne apartmaje in lofts.

betonski strop in zidkuhinja-style-industrijsko-design-kavč

Osvetlitev vsakem prostoru bi morali biti previdni, še posebej v kuhinji. Ta zadnja vključuje več aktivnih področij: delovni načrt, kuhanje točko, jezero, jedilnico. Za kuhanje, pripravo, služijo in jesti udobno, da namesti ustrezne napeljave. Nad otokom kuhinji, lahko namestite kovinske napeljave. Za pripravo in kuhanje območju, lahko izberete svetilka holophane močan in stari videz. Osvetlitev nad jedilno mizo ni potrebno, da je zelo močna.

Foto industrijske kuhinja z lesenim pohištvom

industrijski stil kuhinja center otok kuhinjski polici lesa pohištvo preproge

Pohištvo za kuhinjo industrijskem slogu je kovina ali les. Njen pogled je trgatev v mislih recikliranje. To daje način za kovine, železo, rje in kmečko lesa.

industrijski kuhinja z zid

kuhinja svetilka črno bela oblikovanje industrijske slog prekinjena Oliver oblikovanje opekline

Industrijski bivalni prostori so običajno odprta. Ko smo se naselili živeti tovarnah in skladiščih, ni bilo stene, ki ločujejo prostore. Postopoma, smo spoznali, da je ta vrsta odprtosti omogoča boljši izkoristek njegovega prostora. Videti je večji, svetel in preprosto živeti. Danes odprti prostori v kombinaciji z moderno notranjo opremo. Dejansko se je ta trend podedoval industrijsko oblikovanje.

Ideja oblikovalec kuhinja z središče otoka

Sodobna kuhinja razsvetljave oblikovanje industrijske slog prekinjena sredinskega otoka

nato oblikuje svojo industrijsko kuhinjo skupaj s bivalni prostor in jedilnico. Ko prilagajanje industrijske slog za svojo kuhinjo, da je nemogoče, da ne bi tudi v svoj jedilnico in bivalni prostor. Do sobo v tem slog oblikovanja pomeni, da sprejme vse svoje življenjski prostor. Beton, opeka, železo, in rustikalna lesa so materiali močnim značajem.

industrijskega oblikovanja kuhinja z betonskimi stenami

Sredinski otok slogu industrijske kuhinjske belo preprogo shranjevanje nadstropje

Kuhinja industrijski stil z opečne stene z načrtovanjem Maxa

moderno industrijsko kuhinja slog oblikovanja sredinski otok napa

Lahko imamo industrijsko kuhinjo, ne da bi pri tem njene stene, strop ali betonska tla? Odgovor je pritrdilen! To je dolga doba, da je industrijsko oblikovanje ni več rezerviran za podstrešij in umetniških studiev. Če živite v stanovanju ali sodobnega doma, obstaja enostavna rešitev, da se prilagodi industrijske slog v vaši kuhinji. Namestite zid imitacija opeke ali betona, urediti z vintage videz recikliranje pohištva, odločijo za kovinske svetlobnih rešitev, železa in rje končnih. Poskus!

Industrijska Style: opečne stene, les in jeklo kuhinja oblikovanje oblikovanje industrijske visi namizno svetilko lesena zasnova stol

Črna notranjost s svetlo leseno pohištvoindustrijsko kuhinja svetilka suspendiramo centralni blok prekinjena zasnovo

Kaj barve za industrijsko kuhinji? Ta slog oblikovanja ne omejuje izbiro barv. Posameznik se lahko odločijo za svetlimi barvami, temno ali svetlo. V večini primerov, domače industrijske slog raje temnejše odtenke, včasih vijolično.

industrijski stil kuhinja z vijolično pohištvaindustrijski kuhinja sredinski otok vijolično senčilo

Združevanje dveh sloge notranje opreme je običajno dobra ideja. Pogosto vidimo ženin industrijske slog skandinavski slog. Rezultat, industrijska notranja in rafinirani naenkrat. To velja za vse bele kuhinje, spodaj z vintage kovine in lesa otoku. Dobro opravljeno!

Slika v industrijskem stilu kuhinja z središče otoka in vintage stoli kuhinja moderno industrijsko stil kuhinja oblikovanje center otok

Kuhinja z otokom in belo pohištvo center otok kuhinja luč usnje stol stol lesena miza

Črna notranjost in opečne stene v moderni hiši z Bayon Design Studio kuhinja center otok črni leseni stol umivalnik oblikovanje obesek svetlo sodoben dizajn

Zgoraj Kuhinja je del stanovanja, ki se imenuje "Loft". Nahaja Clock Tower v San Franciscu, je zasnoval oblikovalski studio Bayon. Kuhinja je bil premaknjen na prvi stopnji pred skladišča in okna v celotni zid. Omare so prilagojene jekleno kolo z antičnimi poudarki najdemo v lokalni reševanje dvorišču. Dve besedi za opis tega življenjskega prostora oblikovanje: industrijske in prefinjeno.

bela notranjost kuhinja z središče otoka in vintage lesenimi stolibela notranjost lesa kuhinja sredinski otok moderna ideja bela lesena tla oblikovanje stol

Potopi v industrijski stil projektih oblikovanja OMG Sodobna kuhinja načrtovalska sredinski otok umivalnik

industrijski stil v črni in beli barvi črna bela črna industrijsko kuhinja tabel obesek svetilka

Prvotni prekinjena svetilkaDeco sodobno centralno kuhinjo otok obesek svetloba bela oblikovanje

originalni napeljave v industrijskem stilu Sodobna kuhinja center otok les svetilka oblikovanje rdeče police

Mala kuhinja z središče otoka na kolesih

kuhinja oblikovanje sodobna oblika lesena svetilka sredinski otok

Kmečka les kuhinja načrtovalska visi svetilka les kuhinjales kuhinja otok z industrijsko slogustryle industrijske kuhinja Les Elements Sodobna kuhinja notranje opreme centralne otok police lesena bela stol Sodobna industrijska slog kuhinjski stol lesena tla podstrešje sredinski otok sodobni razvoj center otok kuhinja jekla hladilnik police Modra sodoben dizajn kuhinja police stena za shranjevanje art Kuhinja sodobno Oblikovanje lesa lesene vpenjal suspedu sredinski otok Sodoben dizajn sredinski otok obesek svetilka oblikovanje ideja pohištvo iz nerjavnega jekla, lesa Industrijska moderno kuhinjo center otok viseča svetilka Moderna načrtovanje rdeča kuhinja hladilnik industrijsko kuhinja oblikovanje center otok les obesek svetlo rdeče leseni stol hladilnik lončeno sodobno industrijsko slog oblikovanja kuhinja Sodobna kuhinja center otok prekinjena svetilka oblikovanje leseni stol Sodobna kuhinja center otok sodobno črno leseno ogrodje sredinski otok Deco kuhinja center otok stol lesena klop industrijsko kuhinja oblikovanje viseča svetilka črna lesena miza kuhinja moderno industrijsko slog opeke pohištvo moderno kuhinjo oblikovanje luči lesena miza tla ideja les Moderna opeke kuhinjsko napo oblikovanje modra les stenska polica kuhinja z središče otoka črno legiranega jekla Sodobna kuhinja visi črn usnjen oblikovanje blato razsvetljave Pohištvo kuhinja osrednji industrijskega oblikovanja obesek svetilka otok razsvetljava oblikovalec kuhinja center otok blato lesene opeke Industrijski les kuhinja slog sredinski otok industrijskega lesa oblikovanje kuhinja Črna industrijski stil kuhinja center otok Sodobna kuhinja center otok lesena bela kovina blato oblikovanje ploščice Sodobna kuhinja les miza Oblikovanje obesek svetilka sredinski otok polica dekor Industrijska opeke les kuhinja črna kuhinja oblikovanje ideja zid Moderna lesena kuhinja center otok oblikovanje ideja razvoj sodobne svetilka visi kuhinja center otok hladilnik idejo parket Moderna bela ploščicami kuhinja načrtovanje industrijskih kuhinjski steni visi stalnica opeke oblikovanje kuhinjsko napo moderno industrijsko kuhinja ideja center otok prekinjena svetilka oblikovanje industrijski stil kuhinja oblikovanje luč črno usnje kavč prekinjena industrijsko oblikovanje kuhinja moderna steni visi svetilka opeke kuhinja-style-orientalsko-les-modra studio kuhinja lesena miza ideja prekinila črni leseni stol projektiranje razsvetljave kuhinja sodoben dizajn industrijski les kuhinja dekoracijo ideja rože lesena miza stol kuhinja središče otoka leseni stolček žarnice, suspedu vintage kuhinja razviti osrednji otok kuhinja lesa začasno svetilke leseni stol hladilnik Sodobna industrijska stil kuhinja lesena miza kuhinja citat oblikovanje ideja leseno pohištvo napa kuhinja oblikovanje moderno pohištvo lesene police Deco pohištvo Sodobna kuhinja oblikovanje obesek svetlobne police kuhinja lesena miza oblikovanje obesek svetilka kuhinja center otok ideja napa lesena miza les blok onemogočena svetilka centralno kuhinjo kuhinjska napa oblikovanje ideja sodoben dizajn blatu Sodoben razvoj ideja center otok kuhinja kuhinja osrednji lesena tla otoček svetilka industrijsko kuhinja z center otok obesek svetlo zelenega sredinskega otoka deco kuhinja prvotna prekine svetlobni dizajn zid centralna kuhinja pohištvo otok oblikovanje ideja obesek lučka lesa razviti industrijski stil kuhinja dekor idejo Sodobna kuhinja oblikovanje luči prekinjena jekla sredinski otok Srednja jekla oblikovanje kuhinjski otok moderno kuhinjo lesa pohištvo bela sredinski otok prekinjena svetilka razviti industrijski stil kuhinja obesek svetilka oblikovanje kuhinja oblikovanje industrijske stil obesek svetilka sredinski otok pohištvo kuhinja stena opeke industrijsko oblikovanje Sodobna notranja oprema kuhinje kuhinja postavitev ideja lesena miza Sodobna kuhinja lesena miza jeklena hladilnik sredinski otok kuhinja sodoben studio industrijski stil obesek lučindustrijski kuhinja moderno zid omaro