kuhinje

Sodobna lesena kuhinja 75 predlogi sodobnega oblikovanja

sodobno belo leseno kuhinjsko pohištvo

Ko gre za urediti kuhinjo, material, da boste videli, najpogosteje je les. Seveda, to ni samo iz praktičnih razlogov. Ker, konec koncev, so tudi najbolj moderno kuhinjsko pohištvo iz lesa.


Ampak to ni, zakaj je les tako cenjena. Njegov edinstven videz, razkošne zrna in seveda njeno svetlobo in temne barve prav tako igrajo pomembno vlogo. naravni les kuhinje se že dolgo velja kot precej tradicionalna, ampak danes, zaradi neskončnih vrst lesa, Sodobna lesena kuhinja zadovoljuje potrebe klasičnih notranjosti in moderno. Torej, kako graditi in okrasite Sodobna lesena kuhinja ?

sodobne lesene sodoben dizajn kuhinja

Moderna les center otok kuhinja

Poleg lepote, trajnost je še ena zelo pomembna kakovost za sodobno kuhinjo. tako da se odločijo za trdne delovne površine v kuhinji. Hrast in bukev so razširjene možnosti, medtem ko je teak, wenge in iroko ponujajo maščobno strukturo, seveda vodoodporna. Vse lesene delovne površine zahtevajo mazanje vsaj enkrat na leto. Z navedbo "vroče točke" ali s pomočjo blok lesa na površini, je mogoče zaščititi s toploto. Področja umivalnik morajo imeti koristi od evakuacijskih in mazanja žlebov mora biti dvakrat bolj pogosto kot ostali delovno površino. Prav tako je priporočljivo, da se uporabi sodobnih oblog za boljšo zaščito pred vsakodnevno obrabo.

Sodobna lesena kuhinja z veliko središče otoka

Sodobna les center postavitev otok kuhinja

Če je kuhinja, medtem ko les ni za vas, potem lahko uporabite lesene elemente, kot so mojstrovine. Z združevanjem toplino in naravno teksturo lesa z kontrastni barvi, kot so barve, na primer, je postala zelo pogosta kombinacija v zadnjih letih. To je veliko lažji pogled kot pogled v celoti iz lesa lahko pojavi precej težka. Izberite eno vrsto lesa in ga uporabi za poudarjanje določenega območja, kot so otoške ali delovne površine za ustvarjanje opremo, ki je bolj sproščeno in res izvirno.

Deco sodobna kuhinja prehodno stil

Sodobna kuhinja Les postavitve majhna sodoben dizajn prostora

Vzdržljiva, pohištvo iz masivnega lesa je nujno najdražja možnost. Vendar pa lahko pohištvo združuje trdnih lesenih površin s sestavljenimi lesenimi trupel prav tako drag in trajnejše od vsega lesa pohištva. Izberite jih kot materialov, kot so slabosti-prevlečeni npr. Medtem ko so se vrata in predali iz lesa najpogostejša možnost, obrazi lakirano pohištvo tudi hitro pridobiva na priljubljenosti. Pogosto na voljo z okvirjem iz masivnega lesa lakirano pohištvo ponujajo možnost uporabe bolj eksotičnih in luksuznih oblogami in rezultat - manj je verjetno, da se deformira.

Deco Moderna lesena kuhinja

Sodobni lesni furnir kuhinja stena

Sodobni konča in sijajni lakirano zahtevajo manj vzdrževanja in ponujajo let zaščite. Za čiščenje, je še vedno priporočljivo, da bi se izognili agresivnih čistil ali večkratno uporabo, ki lahko poškodujejo površino in odstranite nekaj ciljni čas. Namesto tega uporabite vlažno krpo sledi čisto in suho krpo. Tradicionalne konča kot vosek ali olje, ki povečujejo življenje, lahko zahtevajo ponovno uveljavitev neguje in zaščito lesa. Vendar ne pozabite, da ves les razvije patino in naravno potemnitev s starostjo.

Deco ideja ultra moderno kuhinjo lesa

Sodobna lesena zanimiv sodoben dizajn kuhinja

Zrnje lesa in gladko desno je bolj primeren za kuhinje klasične in formalni slog, medtem ko je vidno lesnih vlaken - za več neformalnih kuhinje. Inherentnih lastnosti, kot so vozli in žile, ki ustvarjajo bolj glamurozno in bolj avtentičen videz. V sodobnih kuhinjah, je ta vrsta lesa se pogosto uporablja v skandinavskih ali prehodnega dekor.

Kuhinja moderna lesena zasnova

Sodobna svetlega lesa kuhinja

Za mnoge je čar mehkega lesa - kot bor - je v svoji preprosti videz, zaradi svoje občutljivosti za nošenje. Tisti, ki raje popoln zaključek je treba iskati bolj stabilno pohištvo iz masivnega lesa. Hrast je še vedno najboljša rešitev, zahvaljujoč svoji vsestranski zrn in barvo. Lahko pa poskusite z bogato in enotno Dokončaj češnja, mahagoni ali Sapele ali se odločijo za oreh za temnejše in dramatičnimi odtenki. Za bolj jasno dekorativni vzorec, javor, breza in pepel, so dobra izbira.

Dekorativna lesena kuhinja U

Sodobna bela les kuhinja

Les je še vedno igrajo pomembno vlogo pri oblikovanju moderne kuhinje. Pogosto povezana z tradicionalnem slogu, lesene kuhinje so zdaj nazaj in je mogoče najti s sodobno občutek in zelo elegantno. Vas prosimo, da poskus z opremo vašega leseno kuhinjo in ne pozabite na eklektični slog je zelo v modi.

Dekorativni les kuhinja z središče otoka

Sodobna sodoben dizajn lesena kuhinja

Kuhinja je eden najpomembnejših prostorov v hiši. To je pogosto dejal, da je toplo srce vsakega doma. Pripravo jedi in delitev je pomemben dnevni ritual. Tukaj je, zakaj si zasluži opremo in dodatne dekoracijo. Les je eden izmed tistih univerzalnih materialov, ki spadajo v vsakem prostoru in so pokazala zelo toplo, ko so v kuhinji. Zato dejstvo, da je pogosto izbran kot prevladujoči material. To je pogosto v kombinaciji z poliranega betona, jekla, marmorja ali kamna.

Ideja leseno lakirano kuhinjo

Sodobna lesena kuhinja oblikovanje ideja

V primeru kuhinji prikazano spodaj, je leseno pohištvo okusno kombinirano z bež ploščice in napeljave v svetleči suspenziji. Slog notranjosti je mogoče opisati kot "klasični" ali "tradicionalne".

Moderna kuhinja s center otoka in kovinske napeljave

Sodobna lesena kuhinja dekoracijo

Marmor je eden od teh plemenitih materialov, ki vedno nam daje misliti elegance. Dolga rezerviran za luksuzne notranjosti, je vse bolj mesto v sodobnih kuhinjah. Marmor je na voljo v različnih barvah in stil, katerih cene se razlikujejo. Možno je tudi, da uživajo svoj majhna cena za pogled s prehodom na kamen imitacija marmorja ali cementnih plošč, npr. V primeru kuhinji prikazano spodaj, je prisoten v obliki kuhinjo backsplash. Njegova roza barva je popolnoma ujema z viseče luči nad sredinskega otoka kuhinjo.

Foto elegantno les kuhinja

bela Oblikovanje lesa kuhinja

Skandinavsko oblikovanje notranjosti ne pušča ravnodušnega. Ko vidite sliko skandinavskega notranjosti, se pripoznajo takoj. To je preprosta, elegantna in vabi sprostitev. Les je vedno prisoten, nikoli ne manjka. Odlična ilustracija tega, kar sodobni skandinavski slog kuhinja je les, ki predstavlja spodnjo sliko:

Sodobna lesena dekoracija kuhinja

oblikovanje Sodobna lesa kuhinjo

Popolnoma oblečen les kuhinja? Elegantna kuhinja, spodaj na sliki je bele, obložene s svetlimi lesena tla in so opremljene z lesenim pohištvom. Svetlo in prostorno, da praznuje toplino lesa v vseh njegovih oblikah.

Ideja lesene omare v kuhinji

Sodobna lesena zanimiv dizajn kuhinja

Les je element, ki prilega kateri koli prostor v hiši. Tukaj je, zakaj je pogosto izbran kot prehodnega material za odprte prostore. To je v primeru odprtega notranjosti, spodaj na sliki:

Notranja kuhinjo in odprto dnevno sobo

sodobna lesena kuhinja

Gray in les - odlična izbira za sodobne kuhinje na vrhu. Pridržujemo si les za pohištvo in sive za delovni načrt in tla.

les in siva kuhinjaSodobna lesena kuhinja ideja

V rustikalnem slogu, je tudi eden od teh stilov, ki praznuje čar lesa. Za notranjo rustikalno kuhinjo, odločijo za les in starinsko učinku in slogu akcija kovinske napeljave.

rustikalna modela kuhinja

Oblikovanje lesa center otok kuhinja

kampanjo kmečko kovinsko ogrodje

Moderna oblika les kuhinja

Bela pohištvo lakiran les prinaša svetlost na majhnem prostoru. Kombinirajte ga tu in tam z lesenih površin in predmetov, in če vam je všeč - barvne poudarke. V primeru notranjosti kuhinje spodaj, so se oblikovalci osredotočili na pohištvo naglasom / dekor v rdeči barvi. Rdeča združuje dinamičnost in uspeh, zaradi česar je idealen za aktivno površino, kot je kuhinja.

beli les modela kuhinja

Sodobna zasnova beli les kuhinja

Gozdovi so številni. Vsi imajo drugačen in edinstven videz. Les je rezerviran samo za notranjost ali rustikalnem skandinavski slog. S to široko paleto vrst, je zdaj težko najti tisto, kar iščemo. Oglejte si ostale naših predlogov:

Klasična lesena kuhinja

Les sodoben dizajn kuhinja

Elegantna kuhinja prostor

Oblikovanje ideja les kuhinja

les kuhinja modela

Sodobna elegantna lesena kuhinja

Velik otok kuhinja

Sodobna lesena kuhinja jekla

Sodobna kuhinja in soba prostor, jedilnica

sodobna kuhinja lesene elegantna oblika

les kuhinja

iz nerjavečega jekla, kuhinja sodobna les

Pohištvo iz svetlega lesa kuhinji

Sodobna kuhinja oblikovanje jasne les

Skandinavski Kuhinja

Jasno barva peta sodobne lesene kuhinja

Ideja rustikalna kuhinja

Sodobna lesena kmečka deco kuhinja

Notranja odprto kuhinjo

Sodobna kuhinja oblikovanje lesa

Ideja otok les kuhinja

sodobno Oblikovanje lesa elegantna kuhinja ideja

Les in jeklo: brezčasno eleganco

sodobno Oblikovanje lesa moderno kuhinjo ideja

Les kuhinja otok

Sodobna sodoben dizajn lesena kuhinja

Moderna oblika les kuhinja

Sodobna elegantna lesena kuhinja

les industrijski stil kuhinja

Sodobna temnega lesa kuhinja

siva kuhinja in les model

Sodobna siva les kuhinja

Velika, odprta kuhinja

deco ideja les sodobna kuhinja

oblikovalec kuhinja prostor

Sodobna lesena ideja deco moderno kuhinjo

temno notranjost

Sodobna lesena kuhinja dekoracijo ideja

Jedilnica odprto kuhinjo

Sodobna lesena kuhinja oblikovanje ideja

Kuhinjski otok L

Sodobna les otok kuhinja

Moderna lesena kuhinja

sodobno moderno dekoracijo lesa kuhinja

Sodobna črna les kuhinja

Original sodobne lesene kuhinja

Sodobna tradicionalna lesena kuhinja

Siva sodobna kuhinja

moderno sivo les kuhinja

moderno temnega lesa kuhinja

Sodobna oblika kuhinja

cusisine sodobne lesene futurističen dizajn

deco svetlega lesa kuhinja ideja

dekompresijski-les-kuhinja-dizajn

deco elegantno les kuhinja

deco les kuhinja ideja

deco moderno les kuhinja

deco elegantno les kuhinja

Sodobna kuhinja Les deco ideje

deco oblika elegantno les kuhinja

deco elegantno sodobno leseno kuhinjo

deco elegantno moderno kuhinjo

deco majhna kuhinja

dekoracija elegantno les kuhinja

okras sodobno les kuhinja

kuhinja dekoracijo lesa industrijski stil

okras sodobno les kuhinja

dekoracija elegantna oblika kuhinja

dekoracija elegantno les kuhinja

okras sodobno les kuhinja

elegantno dekoracijo moderno les kuhinja

dekoracijo moderno sivo kuhinja

Sodobna kuhinja dekoracijo ideja

Sodobna les center otok kuhinja

Sodobna kuhinja deco ideja

les kuhinja dekoracijo ideja

Sodobna kuhinja dekoracijo ideja


About the author

admin