Deco kuhinja retro in elegantna državo: 33 idej za želo – anews24.info

Deco kuhinja retro in elegantna državo: 33 idej za želo

Deco notranja kuhinja retro kuhinja okrasitev ideja prostor

Fancy retro kuhinja dekor? Tukaj je nekaj predlogov in idej v slikah, kako vabijo vintage duh v svoji kuhinji z izvirno in osebno opremo.


Deco retro kuhinja: izvirne ideje za notranje zadeve na vrhu
kuhinja deco retro izvirna ideja diy les

Že več let se odraža vrnitev na modne trende in oblikovanje v preteklosti, za 60, 70 in 80. Ta trend vabi tudi pri oblikovanju dekoracijo sodobnih kuhinjah. Danes vam predstavljamo 34 kuhinjske prostore, Vintage Deco dotakne.

kuhinja dekor ideje z retro razsvetljavo in pripomočki
kuhinja deco retro ideja lončene tla kuhinja vzmetenje svetilka lesa pohištvo

Bakrene posode niso le zelo močan, ampak tudi zelo lepa, da okrasite kuhinjo in prinašajo želene retro pridih. Verjetno ste se spomnite ameriških filmov 60-ih letih? Povabiti ta duh v vaši kuhinji, v nadaljevanju, je odlična ilustracija kuhinjo, se zgleduje po tem času, ki je namenjen v svetlo modri barvi in ​​tla obložena s črnimi in belimi ploščicami. poglej:

Deco ideja stenskih plošč in kuhinja z lončeno črno in belo retro slogu

Deco kuhinjski stol retro rumeno črno bele ploščice plošča

Okrasite svoje notranje stene s slikami njegove družine, njegovih sorodnikov in njegovih prijateljev, se zdi, če ne gre za tradicijo, ki je tesno povezana z rojstvom fotografije. Ta zidana bo nedvomno prinesla retro pridih vaši kuhinji stranke. Druga možnost, ki se lahko opredeli precej elegantna slog akcijo visi plošče na steni. Ta tradicija je bila dolgo videti kot dokaz slabega okusa in še za nekaj časa dokazuje njegovo vrnitev, še posebej, ko gre za notranjo retro kuhinjo.

Deco ideja stenski okvirji in kuhinja z lončeno splashback maroških

deco vintage kuhinja ideja lesene plošče stol pregleden deco cvetlični šopek

Ideja kuhinja z retro zgleduje dekor: pastelno rumeno se je vrnilNotranjost kuhinja retro deco osrednja ideja otoške blato

Rdeča barva je živ, spodbuden in impozantna. Mehčati, je poročena z belo in svetlo modro. Da se segreje toliko bolj, nameščanje lesenih elementov. Kuhinja, fotografirali sliko spodaj, kažejo, da je ta formula daje zelo dobre rezultate. Retro dotik je bila zagotovljena z viseče svetilke, v credenza bele opeke, pripomočki in vintage dodatkov. Izbira barvnih odtenkov igra tudi pomembno vlogo za preoblikovanje tega območja retro Modern.

Kuhinja v beli in rdeči barvi z lesenimi elementi in deco retro-navdihnjenirdeči les kuhinjski mizi ideja les miza deco rože rdeče stoli

To velja tudi za kuhinjo notranjosti je prikazano na spodnji sliki. To združuje svetlo modro za stene, belo in rdeče pohištva in dodatkov, da ustvarite vzdušje navdih retro 60s ploščice črne ploščice in bele barve je prisotna. Tu smo našli nove navdih vintage elementov, kot so majhne zavese na oknu in steni za srebro pečice.

Ideja za dekoracijo in pohištvo navdih kuhinja 60s
kuhinja dekor ideja črno bele ploščice stena modra kuhinja ideja belo pohištvo slika

Ko rečemo "retro", govorimo o vsem in nič. Ta izraz lahko določite notranjosti kuhinjskih 60. in kuhinjo notranjost zgleduje po starih italijanskih in francoskih kuhinj. Kako opredeliti in katero izbrati je odvisno od vaše lastne vizije in vaš osebni okus. Vse je mogoče, samo pustite njegova domišljija govorijo!

Kuhinja z lesenim pohištvom v kmečkem slogu in verodostojno lestenecDeco leseno kuhinjsko pohištvo ideja svečnik kovina les miza stoli

Sodobna kuhinja z nekaj retro Deco dotakne, to je lepo! Dokaz, ta notranjost svetla, sodobna kuhinja z odprtimi kmečko lesene pladnje, svečnikih in industrijsko-zgleduje razsvetljave letnika:

Ideja kuhinja rustikalna in vintage lesene odprte police
deco kuhinja odprte police ideja lesa jedilna miza stol držalo

rustikalna lesene police so namreč ni le odličen način, da organizirajo svoj prostor, medtem ko so ga odprli, vendar so tudi estetsko gledano in vedno prinese topel retro strani in kuhinje.

Namestite kmečke lesene odprte police za toploto in vintage naenkrat
lesene odprte police ideja notranje stenske ploščice rastlin deco

Če menite, retro kuhinjo, pogosto predstavljate notranjost izdelani v beli barvi, nebo modro, pastel rumena z dotiki svetlo barvo: rdečo ali oranžno. To kuhinja ni retro, ampak hvala za izbiro barvne palete, verjamemo v notranjosti v Los Angelesu.

toni, kot so rumena, rdeča in svetlo modre barve, so pogosto povezane z retro slogu
Deco kuhinjsko pohištvo, kuhinja okrasitev ideja retro prostor vintage

Italijanski kuhinje imajo resnično čar s svojimi velikimi peči, njihovih rustikalna lesene police, stari kovinski koledarjev in vonj svežih testenin vse ... nepremagljiv!

bela kuhinja z lesenim pohištvom in vintage SMEG hladilnik
Deco kuhinjsko pohištvo, kuhinjska miza ideja retro lesena deco opečnato steno

Ideja retro videz vintage kuhinja s hladilnikom in potiskane ploščice
vintage kuhinja dekor ideja leseno pohištvo stalnica hladilnik vzmetenje

Rumena barva je živahna in živahen odtenek, povezano s soncem in veselja. Ponavadi rečemo, da je ta senca idealna za prostore, namenjenih telesni aktivnosti: kuhanje, soba za igre, otroško sobo. Ta sezona je prednost v svetlih barvah za stilsko in prikrite stranskih ali pastelnih barv za retro chic strani.

svetlo moderno kuhinjo z lesom in rumenimi tipkami retro dekorkuhinja deco rumena vintage pohištvo ideja diy cvet deco prostor

Okrasitev z registrskimi tablicami, je prikladno! jih obesite na steno ali pa jih postaviti na odprtih kuhinjskih policah, odvisno od velikosti prostora in potrebe v smislu dekor. Za majhne kuhinje, visi plošče na je stena precej priročno in omogoča, da pridobijo prostor. Z cons, moramo biti previdni, saj lahko prisotnost preveč okvirjev in okrasnih predmetov na steno vizualno bo vaš majhen prostor res je.

Deco ideja kuhinja s ploščami, rolete in retro leseno pohištvo

deco vintage leseno kuhinjsko pohištvo ideja retro trend

svetlo zelena Kuhinja in retro stil
Deco kuhinja retro in elegantna državo: 33 idej za želo

Les pridruži rustikalna in držav Chickuhinja lesene police Deco ideja Deco marmorja delo letalo kuhinja prostor

Marmor je brezčasno eleganco material, ki vabi bolj in bolj v notranjosti naših kuhinjah in sodobno kopalnico. Njena cena je visoka, vendar pa so rešitve zelo ugodne tudi za manjše proračune. V kombinaciji z lesom in skupaj z nekaterimi elementi bakra, je marmor pokazala še bolj čudovito.

kuhinja ideja in elegantna retro stil akcija s kmečko lesene policesodobna kuhinja notranje lesene police lesene stenske ploščice ideja

Za tiste, ki si želijo ustvariti državo stil kuhinjo elegantna, se raje rustikalna pohištvo lesa. V kombinaciji z bakrom in zelenih lončnic posoda, se bo pojavila bolj toplo in pristno. Poglej ta elegantni slog država kuhinjo lepo:

Lepa elegantna slog država kuhinja in industrijske navdih

kuhinja retro shranjevanje ideja polica lesena miza

kuhinja z aparati in drobno idejo vintage terenu Ideja bela lesena kuhinja bar vzmetenje svetilka Deco tla trend

Leseni viseči stropi so pogosto povezane z državo šik slogu kuhinje. Dejansko, v času, ko je bilo le dekorativni detajl na stropu, je služil za dodatno izolacijo bolje sobo, ker so stene slednji ni mogel zagotoviti želeno sobno temperaturo.

strop ideja, da dajejo kuhinji eleganten strani države
Deco kuhinja retro in elegantna državo: 33 idej za želo

Maroške ploščice oblačiti steno ali tla svojega retro kuhinji
Deco kuhinja retro in elegantna državo: 33 idej za želo

Maroški ploščice so lepe, retro dizajn. Tu so trije dobri razlogi, da ga sprejme v vaši kuhinji kot tla, credenza ali samo okras. Obstaja veliko različnih vzorcev, barv in velikosti. Da bi še bolj poudarjajo svojo estetiko, poskusite pustiti preostanek svojega uniformi notri. Poglej to lepo kuhinjo z credenza maroških ploščice, modri in beli barvi, kar vse je v popolni harmoniji:

Maroške ploščice obleko stene in dajejo verodostojno strani, da vaši kuhinjiDeco kuhinja retro in elegantna državo: 33 idej za želo

SMEG hladilnikov je na voljo v različnih barvah: oranžna, svetlo modra, zelenomodra, rdeča, svetlo vijolično. Na voljo sta dva modela: ena slušalka, drugi pa je manjši. SMEG proizvaja vrsto gospodinjskih aparatov in kuhinjski pribor zgleduje po oblik in barv iz 50-ih in 60-ih.

Ideja hladilnik oranžna vintage stil SMEG * in vintage obesek svetilkaDeco kuhinja retro in elegantna državo: 33 idej za želo

Ni potrebno vlagati 1.000 oziroma 2.000 evrov v SMEG hladilnik, da bi dotik retro chic vaši kuhinji. Včasih je mali dodatki in male pisane gumbe, ki spremenijo vse.

Ideja deco in vintage pohištvo za izvirno kuhinjoDeco kuhinja retro in elegantna državo: 33 idej za želo

V prejšnjem članku smo govorili o zeleni barvi siva, kaj je v resnici in kako se začne, da bi našli svoje mesto v naših sodobnih notranjosti in zunanjosti. Mehka, nežna in globoka, Verdigris je čudovito barvo za kuhinjskega pohištva in celo stene. Dokaz, ta notranja kuhinja retro opremljena z lesenim pohištvom in pobarvana sivo zeleno:

Originalni dizajn kuhinja s pohištvom, svetili in otok retro slogukuhinjsko pohištvo les začasno svetilka oblikovalsko delo otok ideja

Ideja kuhinja z originalnimi-retro navdih obesek lučikuhinja svetilka vzmetenje ideja letalo za obdelavo lesa

Notranja toplo kuhinjo, retro in sodobno hkratikuhinja lesene police ideja letalo obdelavo lesa rastlin deco držalo

Notranjost iz kuhinje, predstavljena na spodnji sliki, je videti zelo elegantno s svojim delovnim načrtom v črni granit, malih zavese in lesenih odprtih policah:

Zavese, razsvetljavo, rustikalna lesene police, vse je tam, da se opredeli notranjost kot retrovintage retro kuhinja police ideja les odprta oblikovanje dela

Verodostojno peč za chic podeželskem slogudržava elegantna ideja notranja kuhinja pečica retro stil

Deco ideja za predmete s-vintage navdih kuhinjeDeco kuhinja ideja vintage navdih moderno kuhinjo

* SMEG


Like this post? Please share to your friends: