Počitniška hiša kuhinja: podlegel čarom angleškem slogu! – anews24.info

Počitniška hiša kuhinja: podlegel čarom angleškem slogu!

AMENAGER majhna kuhinja bela koča slogu morju modre barve slika

Kaj koča kuhinja v angleškem slogu in kakšni so potrebni elementi za doseganje takšnega dekoracijo? To so vprašanja, ki nam bodo zanimajo v tej publikaciji.


Odgovori so odkrili spodaj prikazano niz slik, ki prikazujejo, kako razviti kuhinjo, kot je ta!

Koča kuhinja, simbol angleškem podeželju

Postavitve koča kuhinja jedilnica deco les odprta za shranjevanje

Koča Kuhinja je prostor zgleduje po angleškem podeželju in v značilnem rustikalnem slogu dekoracijo področjih naših sosedov čez kanal. Dejstvo je, da sama beseda koča pomeni preprosto "majhno hišo« ali kabine. Na kratko, je hiša, kot so na voljo v številnih območjih okoli večjih angleških mest!

Dekor angleškem slogu koči z odnosom kuhinja rimo do življenja

Angleški koča kuhinja center otok dekoracijo vintage blato

O vikend kuhinjo in s tem podeželskem slogu Bolj splošno, v angleškem pravijo, da to ni samo neke vrste okras, ampak celoten odnos do življenja, dodatki in predmeti, ki nas obkrožajo. Kaj je značilno za ta odnos točno? Odgovor je preprost: udobno in prijetno vzdušje in spoštovanje preprostega dekorativni, bit zahtevna, a eleganten.

Kakšne barve barva za kuhinjo zgleduje po angleškem podeželju?

dekoracija ideja angleški koča kuhinja center otok zelena

Koča Kuhinja je običajno okrašena s paleto živih barv. Izbira slikarstva v tej vrsti ni namenjena ustvarjanju impresivno prostor.

Primer barve za angleški koča slogu kuhinjo z izpostavljenimi lesenimi omarami

kuhinja hiša koča angleški stil dekoracijo polica surov les

Ravno nasprotno, naj bi stene in pohištvo znotraj angleški vikend slogu spravil na enostavnost. Njihova naloga je, da se sprostite, skodelico čaja v roki. In vabijo nas, da uživajo najboljše trenutke zjutraj, nežno!

Nevtralni toni so ključna značilnost angleški koča-style dekor je

dekoracija rustikalno angleški koča slogu kuhinja deco vintage zanikrni elegantna

V praksi, vse to pomeni uporabo svetlih tonih, nevtralno, toplo ali pastel. Bela, svetlo rumena, bež, ampak tudi nekateri odtenki modre in stekla so toni, ki opredeljujejo notranje prostore angleškem koči slogu.

barvna paleta Model za kuhinje zgleduje po angleškem podeželju

na primer majhna kuhinja dekoracijo rustikalno leseno pohištvo angleški koča slogu

Če je ta paleta barv zdi poznate, ne bodite presenečeni. To je značilno tudi za mnoge zanikrni elegantna prostorov slog, ravno zato, ker je ta slog v veliki meri zgleduje po angleškem koča dekor!

Za verodostojno vikend vzdušje, sprejme odprt prostor za shranjevanje!

skladiščenje pohištva angleški koča kuhinja oblikovanje polica zanikrni elegantna bela

Odpri shranjevanje je še en klasičen element v angleškem slogu koči kuhinji. Na policah te vrste imajo lahko vintage videz, ki je enostavno razložiti. Konec koncev, te ureditve so del tipično vzdušje hiš na angleškem podeželju. In za sto let!

Ideja svetlo modra barva za kuhinjo države v angleščini *

Postavitve kuhinja angleški koča slogu barva država modra barva

Torej dobra ideja angleškega dekor za tiste, ki imajo radi predmete Recikliranje. Pomisli pridobivanje odprtih policah obrti lesen recikliranja. Popestrite jih z malo barve svetlejše odtenke. Nato jih pritrdite na steno vaši kuhinji za britanski občutek precej uspešno!

Kuhinja angleškem slogu: naj živi organiziran kaos!

koča kuhinja slika les smole polica stil shranjevanje steno

Razviti kuhinjo te vrste še ne zahtevajo, da vlagajo vse svoje napore v stalnem vzdrževanju reda vseh razstavljenih na policah v vprašanju. Dejstvo je, angleškem slogu dekoracijo ni pomenilo preveč dobro organizirano; ona priznava malo grdo!

Pohištvo v svetlih barvah in rustikalna dekor angleški

idee kuhanje koča dekoracijo država siva angleški stil pohištva

Vam ni všeč ideja preveč policah? V tem primeru imamo malo trik za vas. Namesto odprtega shranjevanje, izberite kuhinjske stenske enote. Stavite na vrata s steklene fasade. Te vam omogočajo, da ustvarite videz odprt prostor za shranjevanje, hkrati pa obdržali svoje dodatke in začimbe znotraj omari. Tako bo tudi lažje čiščenje kuhinji!

Pohištvo in lesene obloge so značilne za angleške kuhinje držav

koča elegantna deco kuhinjski polici odprta pokrajina surov les lesa pohištvo

Udobno in vabi vzdušje v kuhinji angleškem vikend slogu pogosto posledica prisotnosti premazov in leseno pohištvo v prostorih tega sloga. obloga plošče vključujejo eno izmed najbolj razvpitih elementov in najbolj prepoznaven te vrste dekoracijo. Pogosto v barvah zgoraj omenjenih, lahko ta svet vodi tudi svojo naravno podobo. Še posebej, če vam je všeč rahlo vintage občutek hiš v angleškem podeželju!

Kako vključiti lesenih površin v notranjosti slovenski državi kuhinjo

koča kuhinja barva dekoracija pastel slika angleški stil država elegantna

In medtem ko smo okrasitev z organskimi prevlekami tudi, da so mnogi kuhinje v angleškem podeželju značilna lesena tla.

koča stil kuhinja z lesenim pohištvom

Angleški hiša-kuhinja-otok-osrednji les-premaz

Poleg tega daje vintage dotik za notranje prostore, poudarjajo svetlo pohištvo. Da ne omenjam, da tudi okrepiti prijetno vzdušje v notranjosti prostora!

Primer notranjosti podeželskem slogu z izpostavljenimi tramovi

Angleški koča slogu barvna fotografija podeželje svetlo kuhinjo

Ker so angleščina kabine na splošno precej stare stavbe, mnogi od njih so značilna tudi prisotnost lesenimi tramovi. Nasprotno sodobne dekoracije, so ti nosilci ponavadi ostane v njihovih naravnih barvah. Nenadoma so se odlično prilegajo s premazi in pohištva v istem naravnega materiala!

Talne obloge Vintage Kuhinja v angleščini

kuhinja modela vikend navdih belo angleško podeželje

Vi ne želite, da stavijo na lesena tla za enega ali drugega razloga? Tako menijo drugo možnost: da premazov z vintage ploščicami ali z vrsto kamna. Ploščice vintage vzorec, trendy zdaj, je dobra ideja, dekoracija kuhinja angleški stil. Ne oklevajte, da jo uporabljajo za tla, ampak tudi za vašo kuhinjo backsplash!

Kakšen delovni načrt za koča-style kuhinje je?

kuhinjski pribor angleškem slogu koči slike kamen delovne plošče

Kamen in les so prisotni v notranjosti prek delovnih načrtov in dekoracijo okoli obroča kuhalno ploščo in korito tudi. Kot je za slednje, bi moralo biti praktično sprejme družino, ki ceni prihodkov domače jedi! Torej, ne pozabite, da vrste kamna, ki se lahko prilagodijo na vašo kuhinjo dekor angleški stil sanje. Granit je trendy možnost; kot pri nas, vam svetujemo, da izberete belega marmorja. To bo elegantna dotik za vaš dom in prispevajo k svetlosti v prostoru.

otok ideja za slog kuhinjo z angleško države

kuhinja angleška koča stilno dekoracijo osrednji barvni otok bela barva

Podobno, kuhinje zgleduje po angleškem hiše imajo pogosto velike števcev. Konec koncev, morajo ti deli opremljeni z napravami, ki so prilagojeni strasti njihovih lastnikov za kulinarične umetnosti! Za povečanje uporabnosti in izmenjave med člani gospodinjstva, angleško-style kuhinja tudi razpolaga barski stoli iz okoli otoka ali baru. To bi služil kot pogovor območju med pripravo hrane. Idealen je tudi, da se zvečer aperitiv!

Ideja majhno kuhinjo bar z koča-style pohištva *

idee deco koča slogu angleške kuhinje postavitve majhen bar

To kotu ni nujno, da zasede veliko prostora. Bottom line je, da je skrbno zasnovan tako, da se prilega v preostalem delu notranjosti.

Angleško-style dekoracijo notranjosti kuhinje

Prekinitve angleški hiša-deco-otok-centralno kuhinjo

Za to je paziti, da se uskladijo z barvo in slog celotnega prostora. Pomislite udobne stole in udobno dodatki slog.

vintage Bar hrane in rustikalna odprto skladiščenje angleški stil

kuhinja angleška koča slogu viseče police odprt center otok blato

Želijo opozoriti na ta del vašega kuhinjo dekor angleški vikend slogu? V tem primeru poskusite visi nekaj svojih kuhinja orodja nad otokom. To je pameten način, da se osredotoči pozornost v tem delu prostora.

Kotiček English koča slogu obroki

Foto deco jedilnico angleški država koči belo oblikovanje pohištva kuhinja

To področje prostora se včasih nadomesti s kota obrok z mizo in lesenih stolov. Še enkrat, ni treba porabiti bogastvo. To pohištvo so enaki kot tisti, ki so v kuhinjah in jedilnicah v kmečkem stilu. Tabela in leseni stoli dovolj široko, da sprejme tak prijazen in družabnem obrok kot je.

Kmečka miza v preprostem lesa in deco navdih koči

npr kuhinja angleški koča slogu deco jedilna groba lesena miza

Končno, dodatki stranski, vam svetujemo, da se potegujejo za predmete Natural Deco. Tekstil v cvetličnim odtisi in visečih svetilk, nameščenih na področjih, ki zahtevajo več svetlobe, so bistvenega pomena v angleščini koči slogu kuhinjo z. Še posebej, ker je veliko teh tradicionalnih območjih pogosto nimajo bogate naravne svetlobe.

naravni dekorativni dodatki angleški stil

cvetlični sestava angleški stil kuhinja miza jedilnica

Nazadnje, opozoriti na cvetno dekoracijo. To je tipičen element dekoracija kuhinjskega angleškem koči slogu. In to ni presenetljivo, saj strast naših sosedov za vrtnice in zunanjih rastlin. Uživajte kot povabilo še več svežino v vaš dom v angleškem jeziku!

Foto angleški koča kuhinja z izpostavljenimi tramovi in ​​izpostavljena zid

kuhinja angleška koča-style rustikalna-idee-deco

Navdih novejše angleški koča slogu kuhinje *

Angleški stil kuhinja dekoracijo modela blue koča pohištvo

* Fotografije in oblikovanje po J. Bryant Boyd Design-Build


Like this post? Please share to your friends: