Sodobna kuhinja Arrital: 13 bleščečih modelov – anews24.info

Sodobna kuhinja Arrital: 13 bleščečih modelov

kuhinja-design-sodobna doma Arrital

"Imam zelo preprost okus, vendar sem vesel, samo ne najboljši" - to je moto stranko, kot je italijanska kuhinja oblikovalskem studiu Arrital predstavljaš.


Če boste prepoznali, poglej na teh 13 kuhinjskih modelov in se zgleduje. Arrital zgradili svoje kuhinje s splošno idejo - deli in moduli so oblikovani v dialogu z velikimi površinami. Je imenovana vzdržuje ravnovesje med inovativnih materialov in na koncu včasih presenetljiva. sodobna kuhinja od Arrital je produkt instinkt oblikovalca, ki nenehno išče novosti in izvirne, nove trende, ki ponujajo tako eleganco in užitek, funkcionalnost in ergonomijo. Geometrija tej kuhinji je Valovi linije so ravne linije in odločen. Ona nežno premešamo lakiran svetle luči in barv. Oblike spreminjajo iz enega modela v drugega, ki spreminja obliko obsega in oblikovanje prostora. Kuhinja postane ednini prostor, ki ima močno osebnost, ki so sposobni zadovoljiti estetske potrebe najbolj zahtevna. Modeli imajo širok spekter oblikovalskih izbire, barv, so bili končani, materialov in opreme, ki ljudem omogočajo, da prilagodite svoje nove sodobna kuhinja.

Sodobna kuhinja Ak_04

AK_04 Kuhinja je sodobno in minimalistični slog. To prinaša fleksibilnost, tehnologije in novih materialov. bistven element - vrata so lahki ekstrudiranega aluminija, tako težko in zelo pozno. Tu je imenovana prednost ravnih linij, svetlobe in bleščečo strop bele barve.

Sodobna kuhinja Arrital zavzema prostor

AK04 Arrital sodoben dizajn kuhinja

Vrata so izdelana iz ekstrudiranega aluminija

AK04 moderna kuhinja Arrital vrata

Kuhinja Ak_03

Ta kuhinja Osredotoča se na lesu, belo lakirane in PVC. Območje kuhanje je ločen od prostora delovnega pulta. Majhen bar tvori stranico telesa. Svetilke in poševni sedeži futurističen dizajn. To neposredno varnostno svetlobe od zunaj.

svetlo bež in bele barve svetlobe

AK03 moderna kuhinja Arrital ukrivljenih linij

Ukrivljene linije in kote

AK03 moderno kuhinjo PVC Arrital

Kuhinja Ak_02

Sodobna kuhinja s strukturiranimi in prilagodljivih modulov za več prostora. Deli se lahko premakne. Gumb rdeče stole stol in oranžne plastike prekrita ključno oblikovanje.

Stekla in jekla

ak02 moderno kuhinjo Arrital

Umivalnik in kuhalno območje s prvotno obliko

ak02 sodobno Arrital pomivalno korito

Kuhinja Ak_01

Dinamično kuhinja z neformalno vzdušje z lesom in laminirane površin. Kot nalašč za vključevanje v hiši čisto obliko. Imenovana za novo igro prostor, da se ne sme nered. Tako preproste in umetniških stoli dodamo lahkotnost.

AK01-cuisne-moderno-Arrital

ločeno kuhanje in smole prostor

AK01 cuisne moderna kuhinja Arrital

Kuhinja Etherna

Kuhinja z PVC talnih oblog in porcelan lončevine vrata. Z visoko kakovostnih materialov, prevleka je visoko odporen na udarce. Tukaj osrednji otok s kuhalno prostora in podaljšanja za dodatno opremo in dekoracijo.

Model s središče otoka

Etherna sodobno obliko kuhinja

Skladiščni prostori in samostojne peči za peko prostor

Etherna sodoben dizajn kuhinja

Kuhinja Karisma

Kuhinja z polirane in saten učinek. Stava oblikovanje na eleganco, trezen barv in Svetleč odsevi. Polirane črne površine in gladek kontrast z belim stropom in svetlobno lesenih podov.

Karisma - vse v beli in črni barvi

Karisma kuhinja oblikovanje Arrital

svetlega lesa tla

Oblikovanje Karisma les kuhinja

The Village Kuhinja

Ta kuhinja estetizira prostore za skladiščenje in naroči malo kot na podeželju. usklajeni dodatki, barve češnja z majhnimi dotakne, pepelnate barve z jedkano učinkom. ozračje intimnosti eden počuti na način naročanja kuhanje prostor, delovni načrt in majhen bar ob ostati spremljajo v kuhinji dela.

Arrital akcija obišče slog

Oblikovalec kuhinja Arrital Village

Veliko omare

Vas Arrital kuhinjske omare

Kuhinja Yoshi

Sodobna kuhinja Yoshi prikliče eksotičnih občutke zaradi svetlih materialov in ultra modernih linij. Vrata so prekrita s termo-izolacijo. Jedilnici je del celote skozi okna stene. Impresivno prezračevanje napa navdihuje industrijskega oblikovanja vzdušje.

Ključni industrijsko oblikovanje s tem prezračevalnim kočo

Yoshy oblikovalec kuhinja Arrital

Ravne in mehek

kuhinja oblikovanje Yoshi Arrital lestvice

Kuhinja Dogma

Dogma je pretežno les kuhinja in blede rumene. Masivni les je temno, črno stranske stene omare naredi zanimivo kontrast. Na strani delovnega načrta, beli steni in integrirane luči, pa osvetlitev prostora.

Temna masivnega lesa za moderno in funkcionalno kuhinjo

Dogma Arrital sodobna kuhinja omare

Bled rumeno ozadje

Dogma sodobno obliko kuhinja

kuhinja Površina

Za to kuhinjskih barve in mehko svetlobo prevladovati. hrastovina kontrast s svetlo belo prevlekah. Peči so stran od prostora za kuhanje, ki je trajalo od delovni mizi. Gostoljubja prostor v centru.

Arrital modela sodobne kuhinje Area

Umivalnik in delovni prostor

Arrital Območje zemljevid Sodobna delo v kuhinji

La Onda kuhinja

Onda je prevladujoči les kuhinja lakiran hrast in minimalističen dizajn. Tu je poudarek na luči. V viseče svetilke so futuristično obliko in dati nekaj krivulj na niz modrih trezen barv.

Sodobna in futurističen dizajn

Onda sodobno obliko kuhinja Arrital

Zaokroženost luči nasprotju z ravnimi linijami

Onda kuhinja moderna oblika jekla

kuhanje svetlobe

To je rastlina, v svetlo poliranje, z akrilnimi barvami in učinkov ogledalo. prevladujoča barva je rdeča, ki vdira v prostor. V polirani omare odražajo preostanek prostora. Delovni prostor, kuhinja in prostor za shranjevanje so združeni.

Lakirana in sijoče rdeče

Oblikovanje svetlobe kuhinja Arrital rdeča

praktične ureditve

Lahka kuhinja Arrital rdeče lakirane

Kuhinja Naike

Kuhinja za tiste, ki radi čutijo prostor, da preživijo dragocene trenutke. Gostoljubja prostor s pogledom na delovni prostor. Barve so mehke - bež, bela in siva. Elementi dekor zunaj so integrirani skozi prozorno okno.

Vzorec jasen in uporabniku prijazno kuhinjo

Naike Arrital-kuhinja-design-sodobna

Naike sodobno obliko kuhinja Arrital


Like this post? Please share to your friends: