kuhinje

kuhinjski delovni pult Steel + s Lago

smole oblikovanje lesena kuhinja jeklo miza

kuhinjski delovni pult je kuhinja središču. Dober načrt dela za tiste, ki ljubijo kuhanje, to je tista, ki je zelo lepa, ampak tudi ena, na kateri lahko delamo, pripravijo, dajo toplo hrano, ki je enostaven za čiščenje in dolgotrajen.


Danes vam predstavljamo sliko delovni načrt, ki združuje funkcionalnost in estetiko: najboljši kraj za opravljanje Štedilniki!

Delovna plošča leseno kuhinjsko mizo z jeklenim Steel + Lago

kuhinjski delovni pult les oblikovanje ideja razvije

Lago Italijansko podjetje, ki nosi ime po svojem ustanovitelju Daniele Lago, ustvaril Kuhinjske delovne plošče iz lesa in jekla z vgrajenim mizo. Ta del je del celo zbirko oblikovanja kuhinjskega pohištva, ki slavi toplino lesa in ponovno razmisli svojo vlogo pri oblikovanju sodobne kuhinje.

Kos elegantno kuhinje, ki združuje toplino lesa in odklon eleganco jekla

kuhinjski delovni pult lesen obesek svetilka oblikovanje

S svojimi lepimi razmišljanj, lahko rečemo, da je jeklo skoraj živa snov. Poročen z lesom, to postane mehkejše in toplejše. Mizna plošča jeklo + s Lago je odličen primer tega skupnega poročno načrtovanje, in vedno uspe, da je iz lesa in jekla. Ti dve snovi, ki so bistvene za skandinavski slog in druge za industrijsko slogu, se strinjam lepo in traja dolgo.

Idealen načrt dela za tiste, ki radi kuhajo in uživajte sodobno udobje

kuhinja leseni delovni pult jeklo miza sodoben dizajn

Mizna plošča jeklo + s Lago je rodil iz želje, da bi jeklo toplejši konotacijo. Površina jeklene tabele je brušena in razlogi spominjajo tistih iz lesa. Mehke linije tega pohištva daje ritem in vitalnost istoimenskem material za industrijsko oblikovanje, jekla.

Delovni načrt je kuhinja osrednji

Oblikovanje leseni kuhinjski delovni pult jekleni miza

Načrt Steel + delo je praktičen in je idealen za velike kuhinje. To bo vaš najboljši prijatelj med pripravo hrane in praktični jedilnico za zajtrk, malico in predjedi s prijatelji. Wildwood hrastovega lesa daje kuhinjo toplino in gostoljubnost, medtem ko jeklo dodaja pridih čiste elegance. Les je material, ki nosi s seboj občutek za čas in avtentičnost. Njegove žile in pomanjkljivosti so resnične zgodovinske stopinje in se vsak izdelek edinstven.

Mizna plošča je izdelana iz hrastovega Wildwood pristnosti in topline

kuhinjski delovni pult oblikovanje ideja moderna jekla miza

Lago je inovativno oblikovanje družbe, s sedežem v Italiji, s široko vizijo slike in oblikovanja objekta. Za ustvarjalce družbe, design je disciplina, ki si prizadeva za oblikovanje izdelkov, ampak ima tudi občutek za inovacije v celotni proizvodni verigi, da bi ponudili nove rešitve za sodobnega načina življenja .

Kos, ki bo ustrezal čudovito v sodobni kuhinji
Ideja moderno otok kuhinja jeklo miza les letalo oblikovalsko delo

Delovni načrt za jeklo + je odlična ilustracija vizije podjetja: rešitev za kuhinjo, praktičen in estetski hkrati, z inovativno zasnovo in prilagojeno za dinamično življenje.

Mizna plošča se lahko namesti na steno ali ali sredi sobe

Lesa ravnino idejo razviti sodobno kuhinjo prostor


About the author

admin