ZIP: PER – sodobno opremo in originala

izvirno moderno pohištvo

Veste, mi smo vedno tu za vas, da predstavi predmete in pohištvo, ki povzročajo in ne vidite v trgovinah povsod. Ker imamo radi izvirnost in želimo dati glas kreativnega oblikovalca.


Medtem ko je treba osvežiti kuhinjo, bi lepo dekoracijo za sobo za otroke, kopalnica obnoviti ali Redekorirati dnevno sobo, smo tu, z novimi idejami in créatives.N'hésitez ne berejo naše članke in si oglejte naš lepe slike in dobil navdih, kaj se učijo.

Moderno pohištvo za vaš dom - original stol z zadrgo sodobna dnevna soba pohištvo

Tokrat korejski dizajn studiu: ZOOM nam slutnja svojo zbirko moderno pohištvo in prvotna ZIP: PER. Ta zbirka vsebuje nenavadne in smešne oblikovalskih kosov, ki vas bo nasmeh. Ime zbirke je po naključju ni izbral - beseda "zadrgo" zadrgo sredstva. "V zadrge, pravijo ustvarjalci, so običajno izdelani iz tkanine. Mi jih dal na trdem pohištvo šok in izzvali. Zadrga tega pretiranega obliki v oblikovanju pohištva naredi polna humorja in zabave pohištva. "Ta vrsta pohištva je kot nalašč za sodobno dnevno sobo ali izvirno vrtec. V vseh primerih je oblikovalec pohištva, ki bo pritegnila pozornost. Poglej jih!

Za vašo kopalnico oblikovanja ali začasnega prebivališča za otroško sobo - izvirno pohištvo Prvotni moderno pohištvo police

Nenavadna oblika polica za tiste, ki imajo radi nenavadno pohištvo Prvotni moderno pohištvo dnevna soba polica

Omara z zadrgo na sredini Prvotni moderno pohištvo omara

Leseni stol nenavadnega oblikovanja Original stol moderno pohištvo