107 idej osrednji otok prijazno in funkcionalno kuhinjo

107 idej osrednji otok prijazno in funkcionalno kuhinjo

Sinonim za funkcionalnost in udobje, jesredinski otok kuhinja je element, ki odpira prostor in zaradi česar je takoj toplo. To omogoča, da se vsa družina, da sodelujejo pri pripravi obroka.


Osrednji otok napolni več kot eno funkcijo. On postane strateško srce kuhinji ali odprt prostor z dnevno sobo. Oblikovati svojo kuhinjo otok, natančen izračun konfiguracijo in velikost vaše kuhinjske potrebe. Oglejte si našo galerijo več kot 107 idej osrednji otok in pol osrednji sodobno kuhinjo.

sredinski otok kuhinja: srce vašega bivalnega prostora

107 idej osrednji otok prijazno in funkcionalno kuhinjootok oblikovanje shranjevanje ideja kuhinja

idealen prostor za pripravo dobro jed za večkratno ali pijačo s prijatelji, bo center otok postal žarišče uporabnosti v vaši dnevni prostor. Gone so izolacija v kuhinji! Pri pripravi večerjo, lahko vaši prijatelji sedijo in ti delal družbo.

sredinski otok lesena kuhinja oblikovanje Laurel Feldman

sredinski otok kuhinja lovor Feldman

S svojo strateško naložbo, sredinski otok olajša gibanje. Obstaja veliko možnosti oblikovanja, ki jih predlaga. Lahko bodisi opremili predale in police, bodisi namestiti korito ustvariti praktično pralni postajo. Najboljše je, da bi skupaj pomivalno korito in pomivalni stroj za enostavno pranje. Prav tako lahko vključi kuhalno ploščo in pečico z limitirano kuhinjsko napo.

otoček centralno ovalne oblike in oblikovanje kuhinja

center otok kuhinja oval

Okoli tega osrednjega otoka, so pripravljeni in delili obrok ali pa si pijačo v dobri družbi. Najprej morate izbrati pravo načrtovanje razvoja. Odločite se ti bolj za kuhinjo ali zaprti kuhinji? Če želite ustvariti zaprto kuhinjo, minimalna priporočena velikost je 15 kvadratnih metrov za namestitev otok in olajša gibanje. Odprta kuhinja je odločitev, da bo vaša kuhinja otok osrednja točka vaši dnevni sobi. Nežno označujejo razdaljo med souporabo kopalnice: vse, kar bo postalo enostavno in konča svoje osamljenosti, ko kuhate!

Semi-centralna zasnova otok kuhinja

Osrednji otok delno centralne kuhinje

Otoček velikost je odvisna od velikosti kuhinje in želenih funkcij. Otok je lahko kvadratne, ovalne, pravokotne ali celo druge izvirni obliki. Možno je, da ustvarite različne ravni dajanje v kotu nad ali pod prečko. Običajna višina med namestitvijo izvedeni otoka običajno giblje med 85 in 90 cm. Za skladen razvoj, je pomembno, da je osrednji otok sorazmerna z velikostjo vaši kuhinji. Zamisel o sredinskega otoka, je prihranek prostora. Njegova glavna naloga je, da v prostoru funkcionalno in udoben prevoz. Pravilno dimenzioniranje in delež je izredno pomembno za vas, da se počutijo udobno v kuhinji.

otoček ultra moderno kuhinjo

107 idej osrednji otok prijazno in funkcionalno kuhinjo

Velika lesena kuhinja107 idej osrednji otok prijazno in funkcionalno kuhinjo

Ne pozabite, vzorec trikotnika dejavnosti. Otok je zgrajena na treh glavnih področjih: pripravo in kuhanje, pranje in tiste, ki se imenuje hladna cona. Optimizacija prostora je vprašanje premisliti, kaj so prednostne naloge med namestitvijo otoka. Najbolj znana konfiguracija je, da klasične sredinskega otoka. Obstajajo tudi tako imenovani pol-otok ali otok na LABOD. Če imate majhno kuhinjo in ne boste imeli možnost, da imajo zračnost je potrebna za okoli osrednjega otoka, ga lahko postavite ob steno. To bo omogočilo, da optimizirajo prostor, olajšati prehode in da svojo majhno prijazno kuhinjo brez izoliranja.

center otok oblikovanje marmorja kuhinja

Družina slike kuhinja sredinski otok ultra moderno kuhinjo

Naj Zdaj se nekaj kuhinjskih notranjost z moderno zasnovo in otok.

otoček kuhinjski belocenter otok sodobno oblikovanje pohištvo kuhinjsko napo

Slika ultra moderno sredinski otok v črni in rdeči barvi

Semi-centralna zasnova otok kuhinja črna rdeča obesek luč

Izbira barv za življenjski prostor se pogosto zdi težko. Vsi imamo svoje najljubše barve. Nekateri, kot tople ali hladne barve, drugi pa vključujejo samo črno. V večini primerov, razumeti, katere barve oseba ljubi, en pogled na njegov stil oblačenja. To vodi do zaključka, da izberejo odtenke obleko notranjost je enostavno. Vendar pa ta naloga ni lahka. Naš življenjski prostor je niz drugih manjših zasedb. To je kot LEGO igra za gradnjo. Na srečo, kuhinja je ena od tistih delih hiše, kjer bomo lahko vsi privoščijo. Ta dinamičen prostor hiše bele kot rdeče, črne in rumene barve. To je ena izmed najmanj zahtevnih delih v smislu barv, in hkrati, enega najbolj pomembna za naše dobro počutje.

Sredinski otok kuhinja v industrijskem stilu

Osrednji otok betona kuhinjo in trdega industrijskega oblikovanja willi bruckbauer Werkhaus

Osrednji otok kuhinja je le en kos del celote. Kljub temu pa ne smemo pozabiti, da se imenuje "osrednji". Njegova estetska vloga je v središču dogajanja. Imamo možnost izbire med otoku, ki se zlije z okoliško dekor ali otoka v ločene barve za poudarek.

otoček Zaobljeni prvotno obliko kuhinja

center otok kuhinja moderna ovalne obesek luč iz nerjavečega jekla

Rdeča in siva kuhinja z otokomSodobna Snaidero kuhinja semi-sredinski otok

Rdeča barva je pogosto prisotna v kuhinji, ki ga spremlja sivi, črni ali beli. Pri odprtem zgoraj kuhinji, rdeče stene nasprotju s pol-osrednjem otoku sivi. Ta notranjost navdušuje s svojimi nenavadnimi oblikami in dekoracije.

Lepo moderno kuhinjo otok sredinski otok napa shranjevanje predal umivalnik kuhinja bar

Bela kuhinja z otokom, tudi v beli barvi? Zakaj pa ne! Bela je res "pomirjevalo". To je kot nalašč kot prevladujoče barve v prostorih za namenjenih za počitek: spalnico, kopalnico, meditacijo sobi. Če je vaš najljubši zabavo testiranje nove zanimive recepte in eksperiment v kuhinji, to je tvoja meditacija sobe! Dejansko, kuhanje je dejavnost, ki sprošča in nas osrečuje - v pripravi in ​​še posebej med degustacijo! Oglejte si vse to bela in siva kuhinja sije in nas vabi, da pripravimo okusne jedi, ki uživajo vse udobje:

Kuhinjski otok s kuhalno ploščo in napoSodobna kuhinja kuhalna plošča napa osrednji otok

Prazen znotraj Kuhinja in oblikovanjeznotraj bela kuhinja center otok napa ploščo pečice

Obleko gor vse svoje belo kuhinjo je zanimiva ideja. Bela kuhinja svetloba kopanje svojo notranjost. Poleg tega se boste počutili odpelje v svet vilini v filmu Gospodar prstanov, kjer je vse belo in sijoča.

Harmony v belemovalne otok bel dizajnodprta ovalna oblika otok bela kuhinja

Da ne bi preveč "elf", je še vedno mogoče slikati eno od njegovih kuhinjske stene v različnih barvah. Spodnja kuhinja je dober primer, kako uvesti barvo v all-belo površino. Sivi zid in lepa slika, da vso opremo. Na ta način je narazen, vizualno prisoten, skoncentrirana na enem mestu na delu. Njegovo mesto je priročen in se ne trudim, da promet po otoku.

bela kuhinja s sivo stenoodprto ovalno kuhinja otok kuhinja

Sredinski otok vsebuje najpomembnejše elemente kuhinje - delovni načrt, kuhalna plošča, pomivalno korito, omare itd To je samo po sebi majhna kuhinja skrajša na en velik kos pohištva. Danes služi le zelo malo elementov v kuhinji: štedilnik, pečica, pomivalno korito, delovno ploščo, posoda. Vse naprave postajajo vse bolj funkcionalna in enostavna za shranjevanje. strojček je izumil THERMOMIX, ki ne samo, ima zelo malo prostora, vendar prinaša 12 funkcij na sebi. V bistvu, ne potrebujemo 12 kuhinjskih aparatov, ampak eno. Tukaj je, zakaj in kako je osrednji otok, kar nas vsak dan - lahko to storite vse, kar je tam. To je kraj za pripravo in kuhanje obroka, in da ima bar - kraj za našo zajtrk, malico, pijačo ...

blok za shranjevanje lesa odprta pomivalno korito

Če želite ustvariti optimalno življenjski prostor, iščemo oblikovalske rešitve zgoščenih dejal. Namesto razviti kuhinjo plus center otok, se namesti le blok. Končno, ne potrebujete dveh delovnih načrtov, kajne? Tak prostor je tudi lažje vzdrževati.

bela znotraj in les
minimalističen otok kuhinja

zelena kuhinja limone, siva in belaotok kuhinja oblikovanje napa

Pogosto je dejal prisotnost vegetacije v kuhinji je postala nuja. Če želite moderno notranjo nordijsko navdih, morajo rastline biti del vaše notranjosti. Lončnice, zelišča, vertikalni vrt, zelenjavni vrt - ena od teh je dovolj, da povabi naravo. In njegova prisotnost je dovolj, da proslavi in ​​da vaši kuhinji življenje.

Kuhinja z otokom in omareles center otok kuhinjsko napo korito blato štedilnik

Zdaj, odkrili preostanek naše notranjosti oblikovalec kuhinja galerijo in ugotovili, razvnemala idej:

bela kuhinja z velikim otokombela notranja oprema viseča svetilka otok kuhinja bela kuhinja

kuhinja backsplash zelena slikeSodobna kuhinja otok napaPrepoved kuhinja majhnem prostoru
Plavajoči otok odprto belo minimalistična kuhinja

otoček Leseni kuhinja s kovinskimi nogami

center otok sodoben dizajn lesena kuhinja

Kuhinja z leseno notranjo Laurel Feldman

sredinski otok rustikalna trdega lesa kuhinja

sredinski otok v beli kuhinji

Semi-osrednji otok bela kuhinja blatu načrtovalska viseča svetilka kuhinjo

Oblikovanje center otok kuhinja z jedilnico

Sodobna kuhinja center otok

sredinski otok v sivi kuhinjisvetilka centralno kuhinjo za shranjevanje otok viseče police kuhinja knjige

sredinski otok zelo umetniško kuhinja sredinski otok prekinjena svetilka kuhinjski stol rdeče mozaik umetnost

verodostojno slog kuhinja z sredinskega otoka kuhinja center otok verodostojno slog obesek luč

Mala kuhinja center otok Majhen center otok kuhinja ideja za shranjevanje loft

Majhen otok kuhinja z umivalnikom otok pomivalno korito leseni stol

Zelo majhen otok kuhinja Majhen otok osrednje belega lesa kuhinjo

Osrednji otok modro in zeleno kuhinjo sredinski otok zelena modra oblika izvirno strop ideja za shranjevanje

verodostojno kuhinja z otokom center in napo Otok napa kuhinjski stol granit lesene hiše

sredinski otok kuhinja z umivalnikom kuhinja prostora za shranjevanje središče otok kuhanje črnega lesa blatu

Otok trg v kuhinji oblikovalec kuhinjske omare visečo svetilko iztrebkov stol sredinski otok kuhinja kuhalna plošča napa Kuhanje center otok kuhinja luč visi stol jedilnica umivalnik moderno notranjost kuhinja obesek iz lahkih kovin blatu umivalnik lesena omarica center otok napa kuhinja z jedilnico priprava pranje območje center otok odprta zasnova kuhinja Otok napa kuhinjski otok oblikovanje ideja Osrednji del otoka funkcionalno praktična priprava odprta bela lesena miza stol kuhinjska napa Sodobna odprta zasnova kuhinja napa lesena miza center otok napa jekla kuhinja odprt center otok kuhinjske nape bela kovina blato kuhalne plošče Oblikovanje kuhinja otok v obliki lesene jahte shranjevanje otok bar jeklene omare lesena kuhinja kuhinja pravokotni leseni strop blok za shranjevanje blok pravokotne kuhinja kuhanje čajna kuhinja delno centralno shranjevanje otok kuhinja odprt prostor jedo semi-sredinski otok bela notranjost

kuhinja odprta dnevna

Design Center otok kuhinjo obesek luči bar

sredinski otok center otok pomivalno korito kuhinjsko napo

Parsonson Arhitekti kuhinja oblikovanje

cuisin v rdeči in beli odprt osrednji otoku pripravo umivalnik

Moderna les otok kuhinja

kuhinjsko napo odprt sredinski otok

Italijanska kuhinja otok

sredinski otok lesena kuhinja

moderno notranjost kuhinja

sredinski otok v hiši v državi

sredinski otok pomivalno korito siva oranžna pečico

odprto kuhinjo svetilka visi otok

odprta kuhinja center otok bar bivanje

Sodobna kuhinja z napo črno blata kuhalno ploščo

Sodobna blato notranja svetilka črna otok

kuhinja-otok-ideja-blato-deco svetilka

Sodobna kuhinja otok blato prekinjena svetilka

center otok kuhinja oblikovanje svetilka blatu

napa center otok kuhinjsko korito italijanskega sloga

prijazno leseni stol les kuhinja

centralno kuhinjo otok svetilka visi bela deco kuhinja design objekt telesa

sredinski otok siva lesena zasnova blatu

pečica kuhinja otok integriran kovinski leseni stol

otok eleganten obesek lučka leseni stol lesena miza kuhinja

odprt center za shranjevanje otok pomivalno korito predali blatu črno belo odprt center otok kuhinjo oblikovanje visečo luč verodostojno slog kuhinja napa Osrednji les otok moderno kuhinjo

kuhinja minimalističen sredinski otok bel les

kuhinja center otok leseni stol jedilna miza

center otok kuhinja citat črno jeklo območje napa

kuhinja sredinski otok les napa hladilnik

Črni otok predala kuhinjske omare

sredinski otok leseno kuhinjsko korito prekinjena svetilka napa

Otok bela kuhinja siva lesena miza stol

odprta praksa funkcionalna center otok kuhinja

odprt center otok kuhinjski stol bel odprto kuhinjo otok oblikovanje ideja

Upravljanje ideja začasno svetilka kuhinjski stol leseni mat

industrijski kuhinja slog luč prekinjena napa les umivalnik kuhinja odprta dnevna razvoj otoka

Sodobna kuhinja center otok napo lesene police sredinski otok bela napa iz nerjavečega jekla

otok ovalne oblike sodobne kuhinjske omare

Osrednji barva otok črno napa blato

odprt koncept sredinski otok napa rumena barva shranjevanje kuhinja

center otok kuhinja odprta bela vijolična

kuhinja odprta pravokotne ovalne centralni umivalnik otok

kuhinja središče otok belo črno blato grelne plošče