Deco jul

Človek Halloween ličila: 12 video vadnice, da vtis

Halloween ličila ideje človek-vaje-video-ličila

Po našem video zbirko namenjen Halloween ličila idej ženo, zavijemo zdaj možnosti človekovih ličila za praznik vampirji in zombiji.


Ob tej priložnosti je naša uredniška "oblikovana originalni zapis 12 video Vadnice opozori gospode, ki želijo, da bi res zanimiv pogled za 31. oktobra.

Predmet Halloween ličila človeka vedno povzroča nekaj odpor.

In to ne zato, ker je Halloween ličila rezervirane samo za dekleta; ampak zato, ker so fantje dvomijo v svoje sposobnosti, da prenese kompleksen človek Halloween ličila. To je, če so video vaje res prav zato, ker so nam pokazali, kako nadaljevati, korak za korakom. Naj nas brez odlašanja 12 vaj na vprašanje!

Halloween ličila Man - lobanja

Halloween ličila mož glava-of-death-tutorial

Klasična Halloween ličila človek želi zastrašujoče in izrazno. To je navdihnil z idejo, da je stranka, 31. oktober označuje posebno noč v letu. Po starih tradicij, je bil večer, ko bi se duhovi umrlih vrnili med žive.

Halloween ličila človek video tutorial-head-of-death-lobanje

Zato ni presenetljivo, da ne bo videti Halloween ličila človek sposodi motivov smrti, povezanih s slike. Izpostavljena cranium ali lobanja je izrecno primer. Ta Halloween ličila za moške ni zelo težko in zahteva le dveh barvah: bela in črna. Kljub temu, da je resnično uspešna, mora imeti igro senc, ki zahteva malo več časa.

Ta Halloween ličila ideja za moške je lahko povezano z različnimi kostumi, odvisno od razpoloženja. Od priložnostno obleko za okostja obleko, odvisno od časa in virov, ki jih želijo investirati v svojem Halloween kostum. Poglej Halloween ličila tutorial zgoraj videti vse faze tega ličila lobanje!

Halloween ličila preprost človek - vampir

Halloween ličila enostavno človek-vampir-vaje-video-ideje

Če sta čarovnica in hudič klasične Halloween možnosti ličila za ženske, vampir v enem za moške. Ker Hollywood celovečernega filma Intervju z vampirjem, je naše dojemanje njenih scary bitja spremenila. In to je trend, ki se nadaljuje tudi v zadnjih letih s serijo, kot so Vampire Diaries.

ličila človek halloween kostum vampir-video

Nenadoma se je Halloween vampir ličila človek je postal zelo priljubljen ideja, ki je, poleg tega, da v strahu, je tudi nekoliko privlačni in seksi. Na srečo je vampir ličila ni preveč zapletena; zahteva še manj napora kot našega prvega vajah. Večina poslov se dogaja v treh fazah.

Prvič, pokriva kožo v svetlo senco, ki spominja na bledo kožo vampirjev. Ta korak je pomemben, ker naj bi jih povezujejo z idejo, da ta bitja ne podpirajo dnevno svetlobo. Potem gremo oči so označene z nekaj temnih oči v senci. Na koncu se doda piko: kri na ustnicah g vampirjem!

Halloween ličila Človek - Navodila volkodlak

Halloween ličila Človek volkodlak-idee-vaje-video

Druga mitološki bitje sestavljen iz Evropskega folklore: Volkodlak. Tokrat je ni več bitje, ki nas straši, ker je živa smrt, ampak zato, ker ima split osebnost, tako rekoč. V večini zgodb, to je človek, ki se spremeni v volka divje nočno (ali polna luna).

halloween-ličila-ličila-man-obleka-volkodlak-vadnica

V vsakem primeru, je človek Halloween ličila ideja, prav tako strašljivo. Ličila sama služi za reprodukcijo kožo živali na človeški obraz. Vse to, da bi ustvarili videz pol človek, pol divjo žival. lahke barvne leče bo gotovo pripomoglo k skrivnostni videz takšnega bitja.

Če se to Halloween ličila ideja za človeka nagovarja vas, pogled nad video tutorial. To vam bo pokazal, kako uporabljati različne plasti ličil za najboljše rezultate.

Halloween ličila samec - ali Nemrtvi zombi tutorial

kostum-man-Halloween-zombi-ličila-vaje-faze

Po vampir in volkodlak, naj zombija in Undead. Kot vampir, zombi je bitje, ki, v nasprotju z logiko, ni izginila iz sveta po njegovi smrti. Namesto tega je oživlja jadrati pri moških in za napad na tiste, ki so ostali živi.

ličila-halloween-zombi-man-vaje-video-lahka

Postala znana po seriji, kot so The Walking Dead, zombi ali zombi nas je strah, ker je praktično nedotakljiva. Ker, ja, v večini primerov, ubili Undead imajo sposobnost, da nenehno oživiti. In, ki se tudi po izničil večkrat!

Poleg referenčnih filmov zelo v modi v zadnjem času, je ta človek Halloween ličila ideja ima dve veliki prednosti. Prvi je ta, da je preprost človek Halloween ličila doseči. To pomeni približno dveh stopnjah; ena je pokriva obraz z rahlim odtenkom; drugi poudariti oči, kot vampir ličila. Druga prednost je, da se ta ličila lahko nosite z zelo preprostim obleko. To je prav gotovo način predstavlja zombija zdaj!

Halloween Makeup človek - raztrgana zip koža

Ideja-make-up-halloween-za-človeško-Skin dechireee-close-Eclair

Fantje, ki ne želijo obrniti v strašno natančno značaja lahko preprosto odločijo za globoke rane videz. Tudi v tem primeru gre za Halloween ličila človek prestrašen in navdih poškodb prikazanih v filmih in priljubljeni televizijski seriji.

Navodila-ličila-man-halloween-kostum-grozljivo-idee

Halloween različica ličila za moške smo izbrali posnema videz globoke rane na obrazu. Koža zdi raztrgana y ali, natančneje, odprt z zadrgo.

Ideja za Halloween ličila traja nekaj napora, da posnemajo uspešne tako krvav obraz. Na srečo, se operacija izvaja na območju le tega. Oglejte si korake v video zgoraj!

Halloween ličila strašen človek - mumija

man-ličila-Halloween-ideja-enostaven tutorial-video

Mumija je podobna Undead v tem, da je mrtev dohodka med ljudmi. Toda v nasprotju z vampirji in zombiji, je ni, izdan bitje folklore. Za v preteklosti, je mumifikacije (Egipčani ali drugod), samo proces, ki se je ohranil telo po pokop. Vse zato, ker stari ljudje verjeli v nesmrtnost človeka in želel svoje telo za lažji prehod v posmrtno življenje.

halloween-ličila-man-mamica-idee-ličila-enostavno

To je spet z kinu, da je ideja razpadlimi mumije, ki napadajo ljudi, rasla. Tako, da je danes, so del tradicionalne pokrajine grozljivk!

hallowee-ličila-man-ideja-video-korak za korakom

Za uspeh je mumija videz in strašno Halloween ličila, boste potrebovali več barv, ampak tudi trak iz tanke tkanine, kot so gaze. Njihova naloga je, da posnemajo videz tkanine trakov, ki jih na organe mumije.

Za kožo, da ne bo služil kot svetle barve, ampak odtenkov modre ali zelene. Ti naj bi razmnoževati videz kože zavit v krpo za daljšem obdobju. Vidite lahko, kako uporabljati to Halloween ličila človeka na vajah zgoraj.

Halloween ličila mož grozljivo - Joker

scary halloween makeup-joker-vaje-video moški

S to idejo človek Halloween ličila, gremo v svet namišljenih znakov zgleduje po filmu in televiziji. Nič manj zastrašujoče kot zombiji in vampirji, nekateri od njih so znani po vsem svetu in so eno izmed najbolj bali villains. To še posebej velja za Joker.

Halloween ličila strašno man-the-wild-Batman-tutorial

Joker je izmišljen lik, ki živi v Gotham mestnega sveta. Batman Nemesis, Joker je odgovoren za grozljivih zločinov in ima strašno obraz.

Če vam je všeč grozljivo lik poskuša idejo Halloween ličila človeka, glej tutorial zgoraj. To vam bo pokazal korake, da posnemajo značilno ličila. Če želite dokončati svoj videz, načrt začasno barvni sprej za laseh zeleno. Da ne omenjam drži značilnost legendarnega lopov v Gotham Cityju!

Makeup človek Halloween Viking navdih - Floki

idee-halloween-kostum-man Viking-video

Naslednji Halloween ličila model zgleduje po seriji Vikingi. To vam omogoča, da bi človek za Halloween ličila preprosta, vendar impresivno podobna Floki. V ta namen je replika Viking tetovaže, da je to znak nosi na obrazu.

Halloween kostum-ličila-ideja-man-Viking-vadnica

Med prednostmi te vajah enostavno Halloween ličila, je tudi dejstvo, da ga lahko nosite s trendom frizuro in človek z brado. Torej dobra ideja za vsakogar, ki išče idejo ličila z brado, ki je idealen za 31. oktobra!

Vesolje Vikingi vas navdihuje? V tem primeru, igrajo igro do konca in načrtovanje človeških las in primerno obleko. Stranski ličila za noč čarovnic moškega, ogled video zgoraj od 0:33 min. !

Scary Halloween Makeup človek - klovn

Halloween kostum-man-grozljivo-klovn-ličila tutorial

Od objave novega It Steven King leta 1986 in filmov, ki temelji na njej v naslednjih letih, naše dojemanje klovnov ni nikoli enaka. Ne preseneča torej, da je klovn Halloween ličila eden najbolj grozljivih možnosti ličila 31. oktobra.

Navodila-ličila-man Halloween klovn-scary-videos

V nasprotju s tem, kar bi se dalo razmišljati, klovn ličila za noč čarovnic ni zelo enostavno doseči. To zahteva zlasti, natančna risba gubic okrog oči in ust; bi morali posnemati videz nasmejan obraz. Te lastnosti so nato poudarjen in zastrašujoče vidik je poudarjen z ostrimi zobmi. Spodnji video prikazuje korake, da sledijo, da bi to Halloween ličila človeško lastnost.

Za njegovo izvedbo, bomo razmišljali o primernem obleko, rdečo lasuljo, modro ali zeleno in klovn nos, seveda!

Ideja Halloween ličila samec - Spiderman

idee-halloween-make-up-man-vaje-spiderman-enostavno

Po značaju It, zavijemo v svet superheroj z dvema ličila vajah za noč čarovnic enostavno in zelo prepoznavno. Prvi traja nekaj minut in zahteva tri barve: rdeča, črna in bela.

obleka-halloween-man-ideja-spiderman-vaje-ličila-enostavno

Skoncentrirana v okolici oči, lahko spustimo rahlo navzdol ali posnemajo preprosto domino masko. V vsakem primeru pa bo jasno prepoznavna zaradi barve in platno tipičen pajek Spiderman ličila. Tukaj je, kako bi se to idejo ličila za 31. oktober:

Halloween ličila preprost človek - Wolverine

ličila-Halloween-vaje-preprosto-ličila-man-superjunak

Kot stripov in filmov prilagoditve, vendar ste že poskusili Spiderman iskati? Letos korak naprej in se zgleduje še Marvel značaja, Wolverine!

Ideja-make-up-man-halloween-enostavno-video-Wolverine

Da bi to naredili, gre za tipične barve obrazu, rumena, modra in črna. Kot Spiderman Halloween ličila, se Wolverine skoncentrirana v okolici čela in oči. Vse faze te ideje ličila za noč čarovnic človeka so podrobno opisane spodaj.

Upoštevajte tudi: zadnja dva primera, ki od Spiderman in Wolverine, so primerne za otroke in najstnike tudi. Seveda bodo še bolj impresivno, če spremlja kostumi ustreza superheroj!

obleka-halloween-kostum-teen-superjunak-man-modela

Halloween ličila preprost človek - preobleka pop art

ličila-Halloween-kostum-man pop-art-video tutorial

Končamo našo serijo Halloween ličila za moške z tutorski ličila pop art. Cilj Ta lastnost in trendovsko Makeup je, da poudarjajo obrazne poteze, da bi ji strip risanje učinek ali podobno. Za to je temno senco uporablja kot črna.

halloween, noša človek pop art tutorial

Črna barva se nanaša na določene predele obraza, ki prinašajo svoje splošne značilnosti. Primeri teh področjih so ustnice, obrvi in ​​ličnice. Da bi poudarili učinek znakov strip, lahko fundacija uporabi za celoten obraz. To bi moral biti blizu, da barve obraza.

Človek Halloween ličila: 12 video vadnice, da vtis

Nazadnje je prost, da dodate edinstvene učinke na delu obraza, kot so, na primer, geometrijskih okraski v barvi. Ličila Pop Art ne zahteva posebnega Halloween kostum. Vendar pa bo poudarjena z bogato barvo potekala, kot so tiste, značilne za pop umetnosti leta 1950 in 1950.


About the author

admin