Halloween ličila otroci – ideje za vaše male pošasti – anews24.info

Halloween ličila otroci – ideje za vaše male pošasti

Halloween ličila ideje otrok

Spektakularen spooky stran Halloween privablja številne otroke in želijo obleko in ličila za vtis in prestrašiti svoje prijatelje. Seveda, izbira kostumov je impresivna, ampak za popoln njegov videz vaš otrok potrebuje dobro Halloween ličila otrok sledi s svojo preobleki.


Z malo domišljije lahko pomaga vaš majhen uspeti pogled "grozljivo". V tem članku boste našli veliko nasvetov in idej, kako bi svoj malo pošast za stranko. tukaj so druge zanimive ideje za Halloween ličila otrok zanimive slike:

Halloween ličila zanimiva otrok

Halloween zombi ličila otrok

Začnimo z enim od najbolj znanih ljudi na noč čarovnic - Dracula. To ni težko obrniti svojega otroka v vampirja. Začnite tako, da pokriva obraz z jasnim sive ličila osnove z vlažno gobo. Zmešamo temno sivo z nekaj črnih in iz temnejše nalog pod očmi, na straneh nosu, licih in bradi.

Halloween ličila otroci: Dracula

Halloween ličila otrok Dracula

Nato dodamo podrobnosti s čopičem uporabo prvo belo barvo in po črno barvo. Risanje malo linij kotičkih oči na vrhu lic pod očmi in iz nosu v zgornjem delu lica.

Deklica se kot zombi

Halloween zombi ličila dekle otrok

Z belo barvo na vampirje zobmi na vsaki strani ust, in nato dodamo črne obrise. Uporaba črna, poudarjajo obrvi. In končno dotik - z rdečo barvo na črto pod vsako oko, sestavi spodnje ustnice in kapljice "krvi" poleg vsakega zoba.

Halloween ličila otroci "klovn" za deklico

Halloween klovn ličila dekle otrok

Zdaj je na vrsti nekaj malo bolj gej - za buče. Narediti bučno obraz je odlična ideja za najmlajše. Začnite z uporabo, z mokro gobo, oranžno osnovno plast, po vsem obrazu, tako da čisto površino na zgornji strani spredaj. Nato s temno sive barve in čopič, risba steblo bučno na čisto površino čela in dodal, valovitih linij kot listja. Uporaba črno barvo in čopič, da linije po vsem obrazu, da posnemajo kožo buče.

Halloween ličila Boy

Halloween ličila hulk otrok

Če vaš otrok je oboževalec Spiderman, potem zagotovo bo všeč ideja, ki ima pajčevina na njegovem obrazu. Če želite to narediti, uporabite ščetko in črno barvo. Če želite ustvariti pajkovo mrežo, boste morali pripraviti proge, ki navzkrižno oblikovane zvezdo na eni strani lica in nato povezavo dveh krivulj v vsakem segmentu. Po drugi lica lahko pripravi pajka. Naredite krog, ki bo služil kot telo pajka in manjši krog za glavo. Dodaj štiri noge na vsaki strani telesa in dve antene na glavi. Postavite srebrno barvo na platno kot piko.

Deklica se kot mačka

Halloween ličila mačka otrok

Deklice radi obleko gor, kot živali. Biti oblečen v črno mucek je lepo idejo za Halloween. Teči mačka videz, mora biti črna oblačila za deklico. Zato je najbolje, da se osredotoči na oblačilih frou-frou, perje in druge zanimive teksture. Potem je čas, da se pripravite na obraz. Za to vzemite črno telo barve in risanje črn nos in brki. Če želite, lahko tudi črn lak za nohte. In na koncu ne pozabite na ušesa in rep. Ti se lahko iz žice prevlečene s temno tkanino.

Halloween ličila ideja za otroka fant

Halloween ličila fant otrok

Druga priljubljena ideja med otroki na Halloween skelet videz. Da bi uspeli, morate pokriti vse otrokov obraz z belo barvo in nato označite njen oči, nos in usta s črno barvo. Uporaba črnega eyelineur pripraviti zobe in kosti nosnice. Za dokončanje videz, dal belo kapico na vašega otroka.

strašljivo ličila dekle

Halloween ličila deklice

Tukaj je nova ideja - da grozljivo lutka Chucky lutka slog.

Stranski oblačila izbrati, je velika in samo bodite ustvarjalni. Izberite dolgočasno obleko ali barve, širok, dolg rokav. Ali stara oblačila, ki jih lahko trgajo na dnu. Za las, še izbira je velika. odeje za lase, pletenice, pritrjen ali lasuljo, da dajo na, izbira je dobra. Končno, preprosto sestaviti obraz s svinčniki in prilagojen, da tvori nekaj brazgotine.

Srčkano tiger

Halloween ličila tiger deklice

In za najmlajše, ki so se bali, ni treba biti grozno!

Dejansko, majhni otroci so velikokrat strah, tako da včasih boste morali, da jim bič srčkan kostum, kot tiger, mačka, medved ali drugo najljubšo žival. Če želite to narediti, preprosto s seboj telesne barve in svinčniki, barve osnove obraz želeno barvo. Končno, pripravi funkcije, ki so značilne žival želel.

Oči več tu in tam z otrokom Halloween ličila

Halloween ličila ideja otrok

Ideja, da so otroci res smešno je, da pripravi obraz dele na nepričakovanih mestih. Vzemite primer na tej sliki. Draw oči na neobičajnem mestu, bo ustnice na čelu in ušesih na obrazu in kostum je nenavadnega in v Halloween duhu.

Halloween ličila ideja deklice

Na kolobarje pod očmi so še vedno zelo strah. Za to imate samo za izvedbo svinčnik in rdeče ali vijolično in zelo okrogle oči.

Halloween vampir ličila dekle otrok

Jutranje vampir je klasična in ne bo veliko časa. Oko, malo šminke in vampir zobje trgovina kupil - voila!

Originalna ideja za dekleta Halloween ličila

Otroška Halloween ličila ideja hči

Halloween ličila deklice metulj

Halloween ličila fant otrok

Halloween fantek mačka ličila

Halloween punčka ličila ideja

Otroška Halloween joker ličila

Halloween ličila otrok metulj

Halloween ličila pirat otrok

Halloween ličila otrok princesa

Halloween ličila deklice

Halloween ličila deklice zanimiva ideja

Halloween ličila deklice črno belo ideja

Halloween oranžna ličila dekle otrok

Halloween ličila prvotna deklice

Halloween ličila deklice tiger

Halloween ličila ideja otrok

Halloween ličila deklice idee

Halloween ličila zamisel izvirna deklice

Halloween ličila otrok izvirna zamisel

Halloween ličila moderno otrok

Halloween ličila pirat otrok

Halloween ličila otrok princesa

Halloween ličila otrok Sourciere

Halloween pajek ličila otrok

Halloween skelet ličila otrok

Halloween ličila otrok izvirna zamisel

kostum, obleka in maska-idee

Ideja-barva-face-DIY

Spiderman-rdeče barve-svinčnik


Like this post? Please share to your friends: