75 idej za jesen namizne dekoracije so za veseljaško obrok – anews24.info

75 idej za jesen namizne dekoracije so za veseljaško obrok

Podroben Tabela dekoracijo

Jesen je tu in če mislite, družinsko večerjo na vikend, ali večer s prijatelji, padec namizni okras in zelo prijetno okolje so must-have.


Radi bi, da uvede nekaj neverjetno primere, ki so videti tako lepo, da so vaši gostje odpihnilo. Take buče, listje, zelenjava, sadje in veje okrasimo mizo, dodamo prt in sveže barvne brisače. Izbirate lahko med bolj tradicionalno miza vročena Kitajskem in v oranžne in rdeče barve, ali pa spremembo in uporabo olivno zelena, bela ali vijolično in okrasite z naravnimi listov, oreškov ali hruške. Si oglejte v nadaljevanju nekaj impresivnih idej za centerpieces in lepe nastavitve tabel. Povabite svoje prijatelje, da jih presenetijo!

Jesen prinaša miza dekoracijo ideje

Jesen zeleno beli miza

Prti oranžna, rdeča, temno rumene ali zelene barve, ki simbolizira padec listje, so zelo dobra izbira za takšno dekoracijo za mizo. Na prti dekorativni elementi izstopajo več. Lepa jesensko listje, jabolka, lahko sezonsko sadje in gobe se stenciled na prte. Cvet z jesenskih barv, umetnih ali "domače", da dobro stojijo v odsotnosti vode, se ne more vleči. Precej jesensko listje oblike in različnimi barvami, stisnjeni in posušimo, lahko razporejen na prtov. Potresemo listi, rdeče jagode ali oranžna, gobe, orehi, želod in kostanj na mizi in učinek vašega padca tabele dekoracijo bo nepozaben.

Tabela dekoracijo: uporabljati barve padec

runner cvetje

Če želite okrasite mizo center, bo sezonski buče prikaže kot zanimiv predmet. Lahko kopati v luči, ki vsebujejo sveče ali pa jo uporabite kot vazo. Odstranite notranjost buče in ga imajo šopek rož in vej. Okrasite platišča s peno in tukaj je lepo središču. Veje, listje, rafija vrvi in ​​naravnih materialov zasegli iz tabele, da pripravi mizo dekoracijo v barvah jeseni. Nekakšen duh prihaja do časa mizo za večerjo za dva, ki vas popelje do roba gozda.

Želoda so odličen okras

Svečnik luštna padec miza

Da bi olajšave za vaš namizni okras, lahko uporabite steklene zvonove, da pokažejo svoje dekor elemente. To ustvarja scenografije s pomočjo dnevnik kot osnovo in z zagotavljanjem rastlin ali sadja pod zvon.

leaf v obliki plošče za vašo mizo

Plošč feuiles oblika

Jabolka, jesen kraljice, lahko služijo kot krajevnih kartice. Nekaj ​​manjših vaze, napolnjene z rdečimi cvetovi je mogoče namestiti v kvadrat na sredini mize in bo ustvaril čudovito mizo dekoracijo.

Veje našli svoje mesto tudi na vaši mizi

Buče veje dekoracijo

Pumpkin je glavni akter v jesenski okras

Tabela polno jesenske buče

Pumpkin je eden od ključnih elementov za okras padec. To ni le sezonsko sadje, ampak tudi oranžne barve, značilne za ta letni čas. Buče na voljo v različnih oblik, velikosti in barv, ki vam daje široko izbiro za vaše posode, saj lahko vključi vse vrste. Poleg buča sama je zelo enostaven za dekoriranje. Kot je za stranko Halloween, lahko pripravi na sadje, tako da je v skladu z vašo mizo.

Zapomni očala kristalno

Dekoracija navdihujoče miza

Očala kristali so znak čistosti in elegance. Gredo za vse vrste posode, da se mesto, ampak še posebej pomembno za dekoracijo jeseni. To prinaša veliko svežine v celoti.

Sveče prinašajo toplo vzdušje

Pumpkin na leseno mizo

Ko c-je sveče bistven element za vsako tabelo. To prinaša svetlobo in toploto v obroku.

sezonsko cvetje za namizni tekač

Fall namizni tekač

Rože so klasična, predstavila na skoraj vsako mizo. In tam je dober razlog za to. To prinaša veliko svežine in to je vedno lepo. Za vašo mizo dekor, izberite cvetje padec sezone v odtenkih oranžne, rumene in rjave, kot azijski lilije, Dahlia, oranžno gerberi, rmana in ne manjka klasična roza.

Green lahko tudi barve jeseni

Zelena, kostanjev in belo dekoracijo

In ne zamudite dodati zeleno na svoj namizni okras, ker je simbol narave, konec poletja in v začetku jeseni.

V buče spremenijo v gobah

Sestava miza Mignone

Tukaj je lepo predlog za padec namizni dekor, lahko naredite sami. To bi bilo dovolj, da kopati nekaj manjših buč, izpolnite v malo vode in ga vstavite nekaj sezonsko cvetje. To izvirno dekoracijo je idealen za centerpieces in bo blefirati več kot eno.

Jabolka in cvetje jeseni dekoracijo

sveže jabolko dekoracijo

Ena od najlepših okraski, ki obstaja, je dekor mešati z cvetov in plodov. Za prvotno miza osrednji, nadomestni nekaj sezonsko cvetje s sadjem, kot so jabolka, hruške in kutine. Za še več izvirnosti, lahko dodate tudi storže.

Buče se lahko uporablja kot svečniki

Pumpkin kot svečnik

Kot smo že omenili, lahko ustvarite kakršnokoli dekoracijo iz ene same buče. V tem primeru, kot je na sliki zgoraj, to sadje je bila skrbno izdolbla vstaviti svečo. Buče ščiti toplotno mizo.

Buče kot okras in Skleda

bele buče namizni okras

Eden izmed najboljših juh, ki obstajajo v tem letnem času je bučno juho. Predlagamo, da jo delajo v veliki buče in lahko blefirati tudi svoje goste.

Drugo mesto kot buče

Tabela okrašena jesen

Za velike jedilne mize, lahko ustvarite zelo lepo namizni tekač lahko preprosto okrasite nekaj manjših buč in cvetja le nabral.

Zlato je barva jeseni preveč

Tabela povabljenci sodijo

Poleg jesenskih rož so odlična in ni drag okras za vašo mizo dekoracijo. Lahko preprosto izberete in jih dodajte povsod in jih vključiti v veliko vazo. Poleg tega, če ste srečni, da imajo dimnik, vam svetujemo, da ga vklopite, saj bo dodati toploto na svoj obrok.

Dodaj sveče za toplo svetlobo

Mala svetilka s svečo

mimoze cvetovi so kot nalašč za dekoracijo

Rumena miza zelene rože

Pinecones gredo dobro z bučami

Precej majhne buče

75 idej za jesen namizne dekoracije so za veseljaško obrok

Zunaj lesena miza okrašena

Plate lepo urejeni

Niz belo brisačo

Buče kot tabelo poti

senci listi

Jesen miza okrašena

Dekoracija čudovita miza

Buče za seboj

Plošče cvetlični okraski

runner listi

Buče na mizi

Zelena oranžne barve padca

Majhne bele buče

Jesen namizni okras

Podrobna tabela decoration

jeseni očala barva kristalov

Dekoracija debla

runner buče

bež brisače dekoracijo listi

Jesenska juha buče dekoracijo

Tabela oranžni listi

Nego'automne

Buče vse barve

Luči namizne dekoracije buče

Zunaj okrašena miza jesen

Big buče miza

jesen modra obleka maroon

rjava jesen dekoracijo Podrobnosti

Enostavno Fall Tabela

Dekoracija bučna sveče

Fall barve vijolično

Plošče okrašena veje

rumenimi cvetovi prt

suhi list namizni okras

oranžna zelena dekoracija buče

Tabela dekoracijo multicolor

Big dekoracijo buče

Dekoracija oranžna ognjiča

Šišarka namizni okras

Jesen namizni okras

Cvetje in sveče za mizo

Cvetje in namizne buče

jesensko listje dekoracijo

Oranžne rože jesen dekoracijo

Zlato namizni okras

Rumeni listi namizni okras

Rdeči listi namizni okras

Tabela dekoracijo jabolko cvetovi

Tabela dekoracijo sveče


Like this post? Please share to your friends: