Skull kot Halloween ličila – anews24.info

Skull kot Halloween ličila

Halloween ličila mehiški ženska živi mrtvo umetnost

Zakaj je lobanja kot make-up, tako hrepeneti za Halloween zabavo? "Skullspiration" ali umetniška podoba lobanje, je prišel v modo za nekaj časa, še vedno zelo v modi danes, je pravi navdih za vse tiste, ki želijo, da jo uporabljajo v noč čarovnic.


črno-belo ličila ženska predstavljeni z vzorcem

črno belo okostje ličila ženska modni model

modne navdušence, ali je znamke Producers strani ali ventilatorjev in potrošnike, vse padlo pod urok neusmiljenega podobo lobanje. Vdelanimi z majhnimi diamanti ali fluorescenčne barve, je lobanja že dolgo slika natisnjena na obleko ali okrasitev več dodatki.

Halloween ličila priljubljena lobanja v Mehiki

Halloween ličila barve Mehičanka krvi

Človeške lobanje zastopani tudi kristal je priljubljena tema za ljubitelje ezoteriko in legenda. Oni dajejo nadnaravne moči, medtem ko ga obravnava kot pozitiven objekt.

črno-belo ličila zelo modni ženska

bela ličila skelet črna ženska moda

Vodni ali ne spremlja najpogosteje par prekrižanih golenic in simbolizira smrt, lobanje še fascine.

zelena modra lobanja, Halloween ličila z modo

Mehiška lobanja modra zelena halloween modna ličila

Zakaj ne pripravijo na obrazu Halloween dan potem? Halloween je praznik bivalnega mrtvih: kako najbolje poosebljajo lobanjo, če ne na ta način?

črno-belo ličila modi ženska

črna ličila skelet modi belo žensko

Prepričani smo, da je malo spominja na tisto noč čarovnic pomeni praznovanje, da bi tukaj. Halloween je postal neke vrste veselo festivala. Posodobljeni, skoraj povsod, to poganski praznik - Celtic biti še bolj natančna, ker je bilo dejansko Celtic Novo leto - se imenuje "All Hallows Eve" - ​​večer vseh svetih ali noč čarovnic.

Nega Vlažen razpolovni črno-beli in barvni

črna bela zelena okostje ličila pol obraza ženska

Kelti, na zadnji dan v njihovem koledarju 31. oktobra, so verjeli, da do konca dneva, pade noč zgodnji konec oktobra, duhovi pridejo ven. Ti verjel, ker je bil v noči 31 noči boga smrti.

Halloween sama ličila spekter ima lobanjo

Halloween ličila spekter strašljivo lobanja

Loviti duhove, ki je po legendi, so prišli na obisk življenje, Kelti začeli oblačiti v obleke iz lastnega ustvarjanja, ampak strašno izključno za namen prestrašiti in jih odvračajo od tega, da preganjajo življenje . Potem, ko nalogo so proslavljali. To praznovanje, kot se je odločilo, da je noč.

Črno-belo okostje zombi ličila ženska z rdečimi lasmi

bela ličila črni lasje Rdeč skelet zombi ženska

Kristjani, po drugi strani, praznovali stoletja na dan vseh svetih - Dan spomina na mrtve, 1. novembra. Irski, imetniki keltski legendi, katolik, je želel, da ohranjajo rituale in še naprej praznujejo noč čarovnic pomeni noč čarovnic in vse svete.

Lobanja - kot nalašč za noč čarovnic ličila

Mehiška lobanja Halloween ličila

Irskega porekla, zato tradicija Halloween je bila vložena v ZDA, ki ga Irci, ki so prišli zelo veliko v prvem ogromen val priseljevanja v tej deželi. Festival se je razvil v bolj praktičen pristop.

ženska ličila na spodnji polovici obraza

črna ličila skelet polovica bela obrnjene ženski sivih las

Sprva je bil simbol votla repa z firebrand, ki je služil luči, ki pripada znak lit - Jack - obsojen na neskončno tavajo v temi med peklom in nebesi. Težko je vklesan repa je postopoma nadomesti z bučo, ki raste v tem letnem času in je veliko lažje kopati in bi si v ... lobanjo.

Nega spekter, ki je sam sestavljen v črno belem lobanje

črno belo okostje ličila lobanje spektra

Zakaj ta vnema in fascinacija z lobanjo? Halloween Celtic ritual pojasnjuje, da buče in tipično oranžno barvo na festivalu. Vendar ni odgovor na vse večji pomen lobanje kot bistven dodatek ali simbol praznik.

Halloween ličila človek zares strašljivo videz

Halloween ličila človek strašno videz

Ta poganski ritual, čeprav je sprejet, delo in obogatena z ljudmi iz različnih držav, ki ne bi imeli moči, da naloži svojo lobanjo, kaj šele, da prispevajo k širjenju dosegla danes, ta manija ki je lobanja, če ne bi bila amplituda druge krščanske tradicije mešano stranke azteškega simbolike: Dan mrtvih v Mehiki.

Skull Makeup mehiške ženske

Mehičanka halloween lobanja ličila

Zasnova lobanj (ali Calavera) je nekaj, kar je zelo pozitivno na dan mrtvih (ali el Dia de los Muertos).

Makeup ženska - lobanja - okrašen s cvetjem v laseh

Halloween ličila Mehičanka cvetje lase

Piškotki in sladkarije na noč čarovnic ličila - najdemo povsod lobanjo. Čeprav je smrt vedno grozno, se je častili, ker ljudje Ceniti svoje sorodnike, svoje prednike.

slog lobanja praznovanje mehiške smrti okronan s cvetjem

Mehiški lobanje cvetje Halloween ličila

Praznovanje smrti je samo še en način, da se vsako leto, končno poklon quelqu'unqui ni več živ. Življenje navija umrl dan ni posmeh, da je izraz hvaležnosti za življenje, ki je bila dana za nas. To je zagotovo, zakaj so posnel lobanje tako lepa. Način je celo rojeni: lobanje moda lobanje sladkorja.

Dan ličila žensk mrtvih v Mehiki

Halloween ličila Mehičanka dia Muertos

Lobanja na zabavi Halloween ni ravno enak pomen. Ni praznovanje, ne čast tistim, ki so umrli, ne Halloween dan vseeno. Namesto, da je zmaga nad smrtjo, neke vrste konkurenca med mrtvih in živih, čeprav smo Undead in konkurenca postane notranjost.

človek v črni ličila bela in utripa za želeni učinek

črno belo okostje ličila Postopek naprej po človeku

Tisti, ki praznujejo noč čarovnic skozi lobanje ali okostje ličila prikrivanje lov duhov, demonov in pošasti ... To so ta bitja teme zunaj nas ali v nas samih, da je n "skoraj nepomembno.

Lobanje Halloween ličila črnobele za žensko

črno belo okostje ličila ženska lobanje

Važno je, da premagajo strah in nelagodje z idejo smrti, ki jih nikoli ne bo dobil rabljeno. Zmaga gre na koncu tujega vojaka, slavje in zabavo, ne z notranjo borbo in filozofsko razumevanje, zakaj smrt ... Kakorkoli že, na nevarnost ponovitve sebe, ne pa dan noč čarovnic.

Skull za noč čarovnic - krepko človek

lobanja Halloween ličila človek

Vendar pa mi, ki praznujejo noč čarovnic, ne želimo tekmovati z nami s smrtjo, ali ga presega, samo, da je enaka.

Ličila ženska na polovici črno-bela z modrim obrazom oživela

ličila modra črna zelena okostje ženska pol obraza

Boj mora biti med enakimi: prave podobe smrti proti okostja kostum, pravega strahu pred nevarnostjo in črno proti lobanje ličila in umetniškega masko.

Ženska Makeup - Zombie Black and White pol obraza

črna ličila skelet zombi obrnjene polovica bela ženska

Mi je iz oči v oči s pomočjo zvijače in površno. To je modna zgodba na koncu. To je igra. Zabavno iz skupne rabe je tisto, kar smo se odločili za ta poseben dan.

Halloween ličila primerna za zvečer za oba

Halloween ličila zvečer ženska Moški

Če je vse, kar je v življenju, učijo, da obraz smrti in stati pred lastnega bitja. Več o tem, da jo nadzorujejo. Več o tem, da ga ukrotiti.

Nega ženska v črno belem Trendy

črno belo okostje ličila ženska moda trendi

Tudi če žival stranka "halloweenien" izbere bolj realistično lobanje ličila, kot da je zelo vesel, ki jih mehiška oseba sprejeta, vodja Cartoon Death na obrazu, ni nič manj privlačno ali manj v modi.

Črno-belo okostje ličila za moške in ženske modele: v modi

črno belo okostje ličila ženske modni modeli

Vemo, da imamo vsi okostje znotraj telesa in vem, da bomo vsi umrli en dan, se sprašujemo, zakaj se ne pomika na stopničkah življenja v kosti in skeleta imajo visoke glave, lobanje v tem primeru.

modeli ženske obvladanje situacije z okostja ličila v črni in beli barvi

črno ogrodje ličila bel ženski modeli način slika moč

Ker je usoda je kot nas, medtem ko potiska meje življenja, zatiranje nepreklicno in nepovratno smrt je sestavni del našega življenja! Medtem ko smo že pri tem, kaj je bilo krepko, najti lepoto v nas, vendar tokrat ne v prenesenem pomenu.

Mehkoba v lobanja ličila žensko v črni in beli barvi na pol obraza

črna ličila skelet bela ženska polovica obrnjene rahlo

Naj priznam, da je lobanja lepa! Še vedno zaklene svojo dušo, svoj um. Naj nas za naše inteligence tam nameščene.

Halloween ličila v kombinaciji - trendy večer

ličila črno polovica bela obrnjene ženski skelet

Z nami izpostavi tako, smo odkril skrivnost zaklenjena v nas, smo razkrinkali na grozljive omejuje kosti v svoji škatli z njim, naše identitete. Da, praznovanje drznost in bes! Ker smrti glave, to je tako seksi!

Skull ličila za moške: črno-beli fotografiji in barve

ličila bela fotografija črnec barva skelet fotografija

Lobanja ličila je še bolj seksi! Toda kaj paradoks, po vsem! Mi maquillons nam skriti, zlato, lobanja ličila je razodetje, kaj skrivajo globoko v nas samih, v pravem pomenu besede.

Halloween ličila polovico lobanje, filmska zvezda pol

ličila ogrodje črno polovica bela obrnjene filmska zvezda Vogue ženska

Mi skriti, medtem ko nam kaže. Barva predstavitev - koža pokriva kosti naših pripravimo tako, da dodatno plast ličila okostja in lobanje - kaj čuden način, da se prikrije, ki jih je razodetje, kaj je spodaj! To je "ostensibilisation" za zatemnitev ... Vse to, je to umetnost?

Lepa ličila ženska lobanja masko na pol obraza

črna ličila skelet pol belo masko ženska

Ja, to je umetnost novega tipa. Umetniki eyeliner čopič, ki so tudi anatomists nove generacije, nam občudovali njihove umetnine, ki je čista dnevna art. Predstavljajte si videl duhove na pokopališču ven hodi po ulicah in praznujejo praznik mrtvih.

Undead gibljejo: Skull Halloween dan

Znamka črno beli človek postopek ogrodje

Manifesation enake umetniki izdelkov-anatomists bo tudi umetniško razsežnost v sebi. Na eni strani je njihov proizvod - risbo ali ličila - je že umetniško dejstvo; Anatomsko art vendar art vseeno. Po drugi strani pa bo njen pojav v mestu, zaradi česar animacijo risbe, bi gledališke elemente in zato različne vrste umetnosti.

Halloween ličila moški in idealna ženska za zasebno zabavo

Halloween ličila ženska moški zasebna stranka

Končno bo nastopil tudi neke vrste akulturacije, zunanje in notranje, s potapljanjem-anatomists tistih umetnikov, ki so del novega vala art eyeliner čopič čutil, vendar so zasidrana tudi prazničnih tradicij.

Ženska umetnik in anatom ustvarja njegovo lobanjo za noč čarovnic

Mehiška Halloween ličila ženska lobanja

Če morate dati ime za to, sicer pa se imenuje umetnost, vsaj umetniško virtuoznost. Konec koncev, kaj se bo pokazalo!

Žensko lepoto, ki jih duh živega mrtvih straši

bela črna ogrodje ličila pol obrnjene kozmetični ženska

Predstava je v črni in beli barvi, ker želi klasika. To bo elegantna in elegantno hkrati.

Ličila in noša elegantna ogrodje za halloween črno in belo za žensko

Halloween skelet ličila ženska elegantna črna bela

Igra med mrtvimi in živimi, in med Undead, igral tudi v kombinaciji bele in črne barve. Bela - svetloba od vseh barv, in črna - odsotnost barve, igrajo igro življenja in smrti.

Črno-belo okostje ličila za ženske modele

črna ličila bel ženski modeli okostje

Ko želimo bolj eksotične kažejo, preprosto dodate vse barve in da bo trajalo dimenzije južnega Atlantika. Tako bomo imeli hipnotično, vendar to ne bo klasična in strašno Halloween v črni in beli barvi.

smrt slog glave el dia de los Muertos okronan z vrtnicami

Mehiška lobanja kronan z vrtnic Halloween ličila

Vsaka predstava, pa naj gre za prikrito kot lobanje, črno-belo ali barvno, mora imeti svoj kotiček vesti in sladkarije. Pohlep za lepe predmete, ali trik-ali-zdravljenju tradicijo, je vse prej kot briljantno priložnost predstaviti umetnine ličila na obrazu in videti ovacije in koristi, še posebej, če je umetnik si ti.

Ličila in Halloween kostum za otroke: obleka seveda okostja

Halloween ličila otrok okostje kostum preobleka

V nasprotnem primeru boste zvesti lobanje sliko, ki jo nosi z dostojanstvom na obrazu in si bo del novih piratov, namesto dviganje črno zastavo okrašeno z lobanjo premostitev dva golenico na krmi ladje, ali vihteli in prestrašiti, občudoval in očara s svojimi čudovitimi kostumi in ličila.

črno-belo lobanjo ličila zelo v modi za moške

črno belo okostje ličila modi človek

Poleg tega boste lahko hekerji, ki vedo, kako prodati in zagotoviti, da je piratstvo vredno udarec za kramp.

Skull za Halloween ličila v modi

Mehiška lobanja Halloween ličila ličila


Like this post? Please share to your friends: