Deco jul

Ženska Halloween kostum 2017 – naše najboljše ideje!

Halloween kostum ideje 2017 ženska-kostum-party-oktober

31. oktober je dan, da je vse več ljudi veseli, da vsako leto. Postal priljubljen najprej v ZDA, Evropi, je danes v toliko radosti.


Otroci in odrasli se pripravljajo vnaprej, za veliki dan, ki stavijo na lepo dekoracijo v duhu praznika. In s tem datum približuje, uredniški "za Designmag pripravili posebno mapo s fotografijami za vas z Halloween noša idej žena 2017 Odkrijte naši predlogi, nasveti in navodila ter začeti pripravljati zdaj.

Halloween kostum 2017 kostum-ličila ženska-slika-v krvi

Vabimo vas, da Halloween zabavo in ne vem, kako se oblačiti gor? Ali vas ne skrbi!

Mi vam bo pomagal pri vaši izbiri Halloween kostum ženske v letu 2017.

Tukaj boste našli veliko idej, predvsem pa bomo pokazali, kako narediti svoj kostum. Boste morda vedeli, vendar lahko ustvarite lepo obleko s pomočjo veliko preprostih materialov, ki jih najdete okoli vas. Kot so toaletni papir, lepilni trak, barve, itd

hranijo ste svoje bele lekcije plašč kemije v šoli? To je čas za ponovno uporabo medicinske sestre ali film je znanstvenik grozljivko. Pazi, kaj si bodo pri dnu omare, včasih lahko našli zaklade. Verjetno si pozabil staro obleko, ki jo lahko znova uporabiti. Torej, tudi če nimate veliko časa, ne bojte se! Ustvarite lahko veliko Halloween kostum žensko v letu 2017, v nobenem trenutku!

spremljevalec-rdeče-grozljivo-idee

Začnimo z enim od klasičnih dama Halloween kostum 2017 kostum hudič je med favoriti.

Kateri so bistveni elementi za devil kostum?

Prvi korak v devil kostum je najti rdečo obleko ali barvo krilo. Če ima poleg črne vzorce, je še boljši! Za podrobnejši kostum je rdeče ogrinjalo je pomembno. In za to, samo najti rdečo krpo, ki jo lahko visi na hrbtu.

idee-preobleka-devil-rogovi

Ne e hudič brez rogov, repa in vilami! Lahko jih dobite v vsakem kostum trgovini ali proizvodnji sami, če želite, da prihranite denar. Za rogove, uporabljajte diadem, ki ga lahko prilepite kartonske trikotnike. In za počitek, z uporabo tkanine, preje in druga gradiva, ki vam bo pomagal dobiti želene oblike.

Zadnji detajl manjka, da bi opravili hudič kostum je ličila. Ne zamudite preverjanje naš članek o Halloween ličila žensko.

cat-črno-ideja-tuti

Raje a udobne in preproste Halloween kostum ženske 2017?

Mačka kostum je verjetno za vas. Enostaven za pripravo, luštna in sexy, mnoge ženske raje. Najpomembnejši tukaj so obleke in ličila.

Če želite začeti, morate črne obleke. Izberete slog, ki vam ustreza: priložnostno ali seksi. To bi bilo najbolje, da izberejo oblačila v bližini telesa, v sodelovanju s čevlji ali črne škornje. Dve najbolj bistvenih delov črne mačke so ušesa in rep. Za slednje, vam predlagamo, da naložite staro črne nogavice in jo napolni z bombažem. Na koncu ga obesite na pravem mestu. Če želite dodati dotik bolj ženstvena in seksi, si lahko vedno dodate črn trak na koncu repa. Če ne želite kupiti uho za mačka kostum, lahko jih uporabljate tiara, kot uš hudič kostum je.

In končno, za ličila odločijo za čisto črno. Zanesite se na dobro izrazite poteze, ne da bi pozabili na brki in nos.

kostum gotsko-idee-fete

Med najljubše Halloween kostum, najdemo tudi zombije in duhove. In za to, priporočamo Ponovna pozabili oblačil, ki jih nameravate zavreči. Tako da jih lahko barve in jih trgajo po svoji volji. Vrtanje lukenj želje, dodamo lažen kri ali blato in voila! Pomislite Razbarušiti las za strašen videz. Bodite prepričani, da uporabite styling izdelkov za izrekanje kazni. Glede na barvo kože, jasno pa tako postane bolj bledi.

strašen duh-belo-idee

Če letos ste se odločili za obleko gor kot duh, nato pa bo bele obleke storiti. Stavite na ohlapno obleko in bledo polt.

ličila-reqliste-horror-Sneguljčica

Realistični ličila je postala zelo v modi. V tej Halloween 2017, mnoge ženske raje obleko gor kot priljubljeno pravljico narave z nekaj grozljivih razlogov: brazgotine, krvi in ​​ran.

barva telesa-tiger-noša

Tukaj je Halloween kostum ideja ženska leta 2017 zelo enostavno. Tiger kostum je razširjena po svoji enostavnosti izvedbe. In ne samo! To je v top 5 najljubši kostum med ženskami za njeno seksi videz. Spet se moramo osredotočiti na ličila, tigra ušesa, repa in body arta v odtenkih oranžne, rjave in črno klop.

čarovnice kostum-ličila-idee

Čarovnica kostum je tudi zelo iskan. primeren za dekleta in ženske, je bistvena stvar, ki bi jih potrebovali, je tudi čarovnica klobuk. Ko imaš svoje kopije, uporabite svojo domišljijo. Bi to lahko bilo zanimivo ličila ali pa si kupi dolgo čarovnica nos v kostumu trgovinah? Prepričajte se sami!

Kako narediti lažen kri?

princesa lutka-krvni-strašljivo

Eden od najpomembnejših elementov za strašno Halloween noša je kri. In za to, da smo za vas pripravili poseben recept:

V kozarcu zmešamo med z rdečo barvo hrane. V drugem, zmešamo rumeno in modro barvilo, da bi dobili zelenkaste barve. Na koncu dodamo eno na drugo in si oglejte presenetljiv rezultat! Zdaj ste skoraj pripravljeni za zombi kostum, duh, vudu lutko ali drugo strašno značaja.

kostum make-up-ogrodje-ideja

Maska je prav tako pomembna kot Halloween kostum. Torej, da gledajo naše fotografije preoblekah do 31. oktobra samo spodaj.

Edward roko srebrno preobleka

modno skelet-kostum make-up

ženska malefique-vaje-idee

idee-preobleka-zajec ušesa

idee-prikrivanje-grozljivo-doll

idee-desguisement črno-Swan

idee-desuisement-ličila-fete

zajec-roza-grozljivo-idee

lutka-grozljivo-ličila-idee

lutka-voodoo-idee-preobleka

prisonniere-idee-preobleka-strašljivo

čarovnice strašljivo-skrivnost-idee