Dekoracijo sten z železom in jekla za kmečkem stilu – anews24.info

Dekoracijo sten z železom in jekla za kmečkem stilu

zid dekor vnos zid železo dekor ideja

Fancy Wall železo dekoracijo za vaš dom ali zunaj doma? Če je vaš odgovor da, potem vas vabimo, da odkrijete naš izbor 48 idej za stensko dekoracijo slik v železa in drugih kovin izvirniku.


Izberite tistega, ki ga je najbolj všeč in najboljše tekme stilu vašega bivalnega prostora.

Stenska dekoracija železo: tri puščice stenska dekoracija stena železne kovine deco notranja vnos ideja

Ali ste vedeli, da od antike do renesanse, sedem kovine bila priznana (zlato, srebro, baker, živo srebro, železo, kositer, svinec) in povezana s sedmimi "planeti" je mogoče opazovati s prostim očesom (Sun, Luna, Venera, Merkur, Mars, Jupiter, Saturn)?

Ideja steno dekor likalnik za vpisstene dekor železo vhod dekoracijo pohištvo ideja les

Zlato je povezano s Soncem, Venus bakra, srebra do Lune, Merkurja, znan tudi kot živo srebro, živo srebro, železo na Mars, na Jupiter kositra, privede do Saturna. Vsak element je metal, in v zameno, v kombinaciji z astrološki znak.

železo drevo, da okrasite svojo notranjo steno

zid dekor zid železo dekor drevo ideja

V tej publikaciji, bomo še posebej zanima v treh od teh kovin, kot dekoracijo sten: železa, bakra in železa zlitine - jekla.

Ideja prvotna železo dekoracijo sten prikazuje ptičjo kletko

stene dekor ideja železa ptice v kletkah izvirno notranjo opremo

Železo, jeklo in baker so pogosto povezani z notranjo opremo in industrijske in kmečko zunanjostjo. Če želite vključiti eno od teh stilov v vaši notranjosti ali zunanjosti, kovinsko steno dekor, da je odličen način za začetek. Danes vam predstavljamo široko paleto kovinsko dekoracijo ideje, ki se lahko prilagodijo na različnih notranjih stilov.

Ideja izvirno dekoracijo sebe narediti z horseshoes
kovinsko steno dekor, da bi svojo idejo horseshoes DIY

V času, obuvalo, kot pove že ime, je bil izdelan z železom. Sodobni podkve so običajno izdelani iz jekla. Slednja je v bistvu iz zlitine železa in ogljika. Podkev se šteje objekt, ki ima vrline srečo. Ali veste, zakaj?

Jedra so izdelane v horseshoes

Deco ideja železo notranjega jedra stene železo dekor

Podkev se šteje objekt, ki nosi srečo in srečo stoletja. Začetki tega prepričanja so številni. Nekateri pravijo, da je obuvalo potiska hudič, medtem ko drugi opozarjajo, da v času, ko je metal stalo precej drag. Poišči izgubil podkev potem pomenilo majhno kovinsko maso, ki bi prinesel denar.

Podkvasto srca podkev ideja deco srce srečo Deco Wall

Danes je to prepričanje še vedno obstaja v kolektivni zavesti in mnogi ljudje krasijo stene svojih domov z podkve kot sreče in simbol sreče. Je dejal, da prinese srečo na podkev mora biti postavljena z gobic navzgor. Na ta način, da zbira srečo in ne pustite mu pobegniti.

Srce iz dveh podkve za romantično dekoracijodekorativne stenske železo konj ideja dekoracijo sten metal

Radi imamo idejo dekoracijo sten iz sedmih starih horseshoes spodaj. Mogoče je tudi, da sebe uresničiti. Za slabosti, srce podkev, na gornji sliki, zahteva posredovanje strokovno.

Cvet iz horseshoes, fotografija Endless Acres FotografijaDekoracijo sten metal ideja

Fancy deco navdih eksotične otoke, kjer je vedno toplo in sije sonce? Te palme, iz kovanega železa, potem bo verjetno vas prosim in dobro prilegajo v dekor vašega doma:

Stenska dekoracija za nakup preko spleta: železa dlanizidana dekoracijo ideja dlani

Kaj je bolj ženstvena kot metulji? Metal metulji, predstavljeni v nadaljevanju, so odlično dekoracijo sten ideja za spalnico, dekličino sobo ali dnevni sobi. Na voljo so v treh barvah: rumena, rdeča in modra.

stenska dekoracija ideja z metulji iz kovineumetniška ideja kovinsko steno metulj dekoracijo stene Metal

Drevo iz železa, da okrasite kuhinjo, jedilnico ali dnevno sobo
Deco Wall deco Tree železo kovinsko steno Ideja

Geometrija in abstrakcija: dve ključni besedi narediti notranjosti ali zunaj sodobni ideji. V nadaljevanju smo izbrali dva predloga za dekoracijo sten s kovinskim okvirjem, na abstraktne in geometrijske oblike za namestitev v dnevni sobi, v jedilnici ali na vhodu:

Dekoracijo sten v geometrijskem in abstraktno kovineDeco kovinsko steno ideja Notranjost krasijo stene prostora

abstraktna železo dekoracijo sten sestavljena iz različnih geometrijskih oblikzid dekor železni zid dekor abstraktna ideja

Zakaj izbrati dekoracijo sten v železa, bakra ali jekla? Ta vrsta dekoracijo sten ni samo enostaven za namestitev, temveč tudi zelo vzdržljiv in bo trajala zelo dolgo časa. Ustvari svoj lahko težko, vendar je vse odvisno od tega, kaj ste naredili. Za bolj zapletene stenske kompozicije, boste potrebovali strokovno mojster ali najenostavnejši je kupiti okrasitev trgovine ali specializirano spletno stran.

Stenski umetnosti z železom konjKoncept art deco zid dekoracijo sten v originalni železa

To je pogosto dejal, najbolj trend v zadnjem času dekor je tista, ki je tako privlačna in praktična. Ta lepi kovinski okvir omogoča, da se deset majhno svečo in uživajte v dekor in mehko svetlobo naenkrat:

Ideja kovine dekorativne stenske sconces z vgrajenim
Ideja kovine dekorativne stenske rov sveča deco prostor ideja

Fancy eleganten okras za vaš vstop, dnevna soba, jedilnica in spalnica? Spodaj lahko najdete dve freske iz kovine, eden od abstraktne oblike, drugi pa v obliki rože, ki so zelo elegantna.

Dve ideje dekoracijo sten v baker in jeklo elegantna in ženstvenaelegantna stenska dekoracija ideja diy prostor deco steno

Stenska dekoracija ženski videz vrtnica iz kovineDeco žensko ideja notranjost deco cvet steno

Podkev je tudi zelo enostavno okrasite z majhnimi luknjami. Spodaj boste videli podkev okrašena z rdečimi biseri in kovine in tanki vrvi:

podkev okrašena z majhnimi rdečimi biseriDekoracijo sten z železom in jekla za kmečkem stilu

Ideja dekorativna sestavkov z horseshoesPrvotna zamisel dekoracijo sten podkev ideja diy okrasite prostor

Iščete idejo stensko dekoracijo za vašo kuhinjo ali jedilnico? Če vam je všeč kavo ali pa si želite, da okrasite svojo kuhinjo steno ali jedilnico na izviren način, ideja Deco predstavljeni spodaj bo zagotovo vas prosim:

In tu je ideja deco kuhinja za tiste, ki radi kavo ...stenska dekoracija ideja krasijo stene prostora kovinsko steno idejo

Kot smo že omenili, je kovina je trdnost povezano gradivo. Vendar pa je mogoče ustvariti freske dekorativnih kosov, ki imajo moč kovine in ki so "mehke". Kot teh kovin cvetjem okrašeni z biseri:

Dekoracijo sten v ženski in elegantno železaWall deco ideja krasijo rože kovinsko steno

Zarjaveli železni ima zelo izvirno rustikalni videz in idealno integrira z industrijskimi notranjost slog in slog kampanje. V kombinaciji z lesom, je njena rustikalna lepota okrepljeno še bolj.

Duck iz oksidirano železa za industrijsko in rustikalna dekor
Zarjavela zid železo dekoracijo zamisel izvirna diy

Spodnja zidana je ne samo zelo luštna s svojimi malimi zajci zarjaveli železa, ampak tudi namesti dve lonce rož na steni, terakota možnosti za dokončanje rustikalni videz stensko dekoracijo:

Ideja za dekoracijo sten v praktično in estetsko železazarjavelo železo deco ideja notranji zajec železo kovinsko steno dekor

To drevo je bila narejena iz oksidirano železa. Radi imamo abstraktno in diskreten videz. Vidimo dobro vključiti salon notranjost, sodobno jedilnico ali spalnico. To je zelo enostaven za namestitev steno in zelo lahka. Najdete ga lahko za prodajo na spletu.

Stenska dekoracija z drevesa zarjavelo železo
železo drevo dekoracijo zarjaveli kovinski stenski dekor ideja

Kot glasbo? Tukaj je stenska dekoracija ideja zgleduje po glasbenih not, kot nalašč za tiste, ki imajo radi lepe melodije:

zid železo dekor zgleduje po glasbenih not
steno dekor kovinsko steno dekor ideja sodoben prostor

Ste verjetno že veste: sanje pomeni "sanje" v angleškem jeziku. Če ste zasanjano in romantični duh, in je dvojezični v angleščini, stenski dekor, prikazano v nadaljevanju, je za vas! Vidimo te vrste okras visi nad vzglavjem v spalnici ali na vrhu mize.

Romantična dekoracijo idealno, da se na vrhu vzglavja
Deco ideja Deco stene železo dekor prvotni nakup kovine

Ribe iz kovine, da okrasite kuhinjo stenoDeco kovinsko steno ribje hrane ideja

Cvet iz železa ali drugih kovin je verjetno nenavadno in izvirno dekoracijo sten. Cvetlično, običajno povezane z mehkobo in ženskosti, je spodaj, narejene z materialom, v kombinaciji z močjo in moškosti, kovine. Kaj pesniški okras ...

belo pobarvane kovinski cvet, da okrasite spalnico ali dnevno soboBela kovina cvet ideja cvet krasijo originalni Wall

Iron Cvetje obdelano postavljeno v zlatih okvirihFlower Deco ideja Deco nastavitev izvirno stene dekor idejo prostor

Ta kovina obešalnik je naš tretji predlog praktičen in privlačen okras stene. Svetujemo vam, da ga namestite v najstniški sobi, svojega sina ali hčerko, na primer:

Deco ideja praktično za teen sobo: izvirno kovinski obešalnik
teen soba dekor steno dekor ideja Telećak

Dekorativni plošči, spodaj, je bila narejena iz kovanega železa. To je velika stavba in zelo močna. Vidimo nameščen nad kavčem salonu ali priročno na vhodu ali v jedilnici.

Stenski okras kovanega železa za notranjost
Deco kovanega železa okvir stena dnevna soba stenski deco ideja železo

Kdo ne mara vina? Če želite dokazati svojo strast za pijačo ljubezni, zakaj ne namestite steno v dnevni sobi, jedilnici ali kuhinji, tej lepi sestavi:

In ideja zid deco kovanega železa za tiste, ki ljubijo vino ...Wall Deco ideja Deco vino stena zidana ideja

Sonce je simbol topline in življenja. Spodaj lahko najdete dveh predlogov steno deco sonce, oba iz oksidirano železa:

Sun abstraktna zarjaveli kovinski Deco steno sonce železo ideja

Dekorativni Sun zarjavelo železo za kmečko in edinstveno stene dekorDeco stena zarjavelo železo zid dekor ideja sonce

Robustna in sveže dekoracijo naenkrat, je povsem mogoče. Dokaz, ta cvet iz kovine s starega videza, modro in rumeno, in okrašena v sredini z biser:

kovinski cvet z oksidirano učinkom Deco Wall Deco Wall sončnično ideja

Dekoracijo sten v kovanega železa abstraktno
kovanega železa dekoracijo sten ideja deco prostor

Fancy dekoracijo sten v kovanega železa klasičen videz? Potem poglej to predlagano dekoracijo cvet stene s Zingz in Tingz oblike:

Ideja dekoracijo sten v kovanega železa in Buddha kipca Deco ideja kovanega železa stene krasijo originalni Wall

Drevo, medtem, je simbol življenja in plodnosti. Železo, kot tudi iz jekla in bakra, ki so namenjene materiale poustvariti obliko kakršnekoli dekorativne in gredi steno. Spodaj lahko najdete dva predloga za stensko dekoracijo v obliki drevesa železa:

Stenska dekoracija zarjavelo železo gred drevo dekoracijo zarjavelo železo stene okrasitev ideja prostora ideja

Tri drevesa kovanega železa in lesa, da okrasite svojo notranjost
drevo steno dekor ideja krasijo stene idejo

Umetnik Mike Edelman predlaga izvirno razlago dekorativne stenske umetnosti kovine. Spodaj lahko najdete dva njegovih del:

Umetnost in dekoracijo: umetnina narejena iz kovine, ki jih ustvarjalec Mike Edelmanart-kovina-mike-Edelman-dizajn

kovinski umetnost, ki jo ustvarjalec Mike EdelmanWall art deco-metal-mike-Edelman-design

Ob fotografije njegove družine, prijatelji in svojo ljubljeno na steno je lepo in nas toplo od znotraj. Če iščete okvirju visi sami, tukaj je ideja stenski okvir, ki se iz kovine in zelo močna:

Ogrodje iz kovine za dekoriranje in vključiti svoje najljubše fotografije
kovinski okvir za sliko ideja deco stena deco kovinsko steno Ideja

Luči imajo retro videti zelo izvirno in narediti dekoracijo sten zelo privlačna in priročno, še posebej, če so bili izdelani iz železa ali starih kovin! Te luči, ne le kot nalašč za okrasitev vaše stene, ampak tudi za osvetlitev nemoteno svojo sobo ali teraso.

retro slog kovine luči za dekoriranje in osvetlitev
Deco ideja deco kovinska svetilka prostor ideja

Metal luči viseče vintage videzSvetilka deco ideja notranja zidna deco stene prostora

Luna je simbol ljubezni in romantike, potem je odlična dekoracija za spalnico. Radi imamo to elegantno sestavo kovine, pobarvan in lakiran:

Okrasite spalnico stene spalnico je z umetnostjo
stenska dekoracija ideja diy krasijo kovinske stene ideja

Okrasite notranjost je prijetna in zabavna dejavnost. Obstaja veliko kovinsko steno dekor ideje, da to storite sami ali nakup, izvirno poceni. Če naši galeriji slik vam je všeč in da je kovinsko steno okras, ki vas zanima, vas prosimo, da nam pišite, da vam lahko pomaga in vas vodi, kje je.

Stenski okras navdih iz Toskane v ItalijiPrvotna zamisel železo kovinsko steno dekor

Če želite izvedeti še več Dekoraterstvo idej železa in kovanega železa, sledite povezavi.


Like this post? Please share to your friends: