Poroka dekor ideje to storite sami, da izreden dogodek – anews24.info

Poroka dekor ideje to storite sami, da izreden dogodek

Deco poroka to storite sami glasbeni šopek neveste-rezultat-glasbe

Poroka je eden največjih dogodkov v vašem življenju. To je poseben dan in si želite pokazati in deliti svojo ljubezen do ljudi, ki so vam najbližje.


Za ta dan še bolj čudovit, moramo razmišljati o dekor. Če imate majhen proračun, ali pa preprosto želite, da bi vaš poročni edinstven in osebno, izbrati Deco poroka naredi sam.

cvetje in sadje miza osrednja za poročno dekoracijo naredi sam

Deco poroka Naredi si sam tabele center-miza-roza-belo-jabolka

miza centri za vašo poroko daje svežino in dodaja volumen in poudarjanje barve teme in naglasov vaš sprejem. Izbira dogovor pravi cvet lahko veliko, še posebej, če so vaše najljubše rože, ki dokazuje, da je predrag. Če proračun igra pomembno vlogo v vašem načrtovanju poroke, zmanjšajte stroške z našimi deco nasveti poročne se sami.

Deco ideja o poroki, da to stori tudi z izterjanih steklenice

Deco poroka Naredi si sam namizni cvet-vaze-zaslon-Trunk

Centri cvet tabel so tako enostavno, kot lepa. Uporabite lahko stare lonce marmelade, prazne steklenice in drugo pot, ki je prilagojen dal rože. To je za vas, da odloči, katere rože najbolje ujema z vašo poročno temo. Osredotočite se na sezonsko cvetje, ker so hladnejše, ampak tudi cenejši.

Lončki fižola za enostaven in Zabaven dekor

Deco poroka to storite sami center, namizni fižol cvetje

Če želite dokončati svoj osrednji element lahko dodate trakovi, čipke in tudi jute vrvice za kmečko in držav poroke. Za še bolj osebne in izvirne opombe ne pozabite na sadje in zelenjavo. Fižol in kamenčki dajejo zelo zanimivo opombo na dnu vazo.

Deco poroka naredi si sam šopek-cvetje-časopisni

Za dekoracijo poročno to storite sami, papir ponuja veliko izbiro obrtnih idej in je tudi zelo poceni. To je enostavno dodajanje papirja dotakne na vse - papirnate svetilke, cvetje, škatle, gumbi in še veliko več. Toliko idej za papirne stvaritve za vašo poroko, da si razvajen izbire. Možnosti so neskončne s papirjem različnih tekstur, barv in veliko rezalne stroje, ki gredo z njim.

Dokument za vsak videz

Deco zakon za sebe ideja-število-of-namizni papirja

V teme rustikalna poroke, na primer, so do uporabe veliko naravnih papirjev. Lahko uporabite papir za ustvarjanje lastne vabila in vpisali kartice vaša lastna. Zmešamo teksture in odtenkih rjava, kreme in še zelena, da ostanejo v naravnem in rustikalna.

Od lepe in dekor v marmelade kozarcih

Deco poroka Naredi si sam-jam-kozarci, čipke cvetove

Te zabavno mali cvetlični lončki so preprosto iz jam kozarcih. Vprašajte sorodnike zbrati vse lonci jih vodijo. jih krasijo z jute vrvice, čipke, trakovi ali tkanine in s pridihom ljubezni dobiš želenega rezultata. Samo dodajte nekaj preprostih cvetje, da bi dobili popoln rezultat. Lahko uporabite te lonce za centerpieces ali visi kot okras pomočjo žice.

Osrednji del recikliranih materialov za wow svoje goste

deco-zakon-je-kako-it-yourself-idej-originalni

Tukaj je izvirna zamisel, s katero se bo navdušila mnoge. Če želite naravni dekor lahko uporabite reciklirane materiale, kot so rol toaletnega papirja za vaze s suho cvetje iz v središču. Dodate lahko tudi lesene in kartonske predmete imen vrata in majhne podrobnosti, ki bo zabavala vaše goste.

Steklenice posuši cvetje vtis

deco-zakon-je-kako-it-yourself-idee-steklenice cvetje

Note in cvetovi tvorijo lepo duo za poroko temo glasbe z

deco-zakon-je-kako-it-yourself-glasba-list-glasba-papir rumena

Ovijte rože, kot je tema za poroko je dobra ideja, da sprejme. V tem primeru so bili rezultati uporabijo za oblikovanje majhne šopke cvetlični dekor za poceni poroko. Če ne želite uporabiti svoje glasbene knjige, ne pozabite natisniti.

papir cvetlični šopek reciklira dekor naredi sam

deco-zakon-je-kaj-je-si-cvet šopek, časopisni

Naredite svoj cvetje! Cut ali krat papir v oblikah in cvetlični okras za nizkim proračunom, ampak lepo je zelo izvirno. Z malo prakse, lahko cvetličnih aranžmajev, ki so popolnoma omamljanje. Dodate lahko tudi papirnate rože zunaj poceni papirja luči suspendiranih za preprost dekor. Drill particije ali strani iz starih knjig v oblike srca, da bi konfeti za tabele na recepciji ali v paru ob koncu slovesnosti. Ste pomislili tudi za izdelavo cvetlični stenski papir?

Ponovno uporabo stare lesene okvirje za kmečko vzdušje

deco-zakon-je-kako-it-yourself ideje okvir-zelena

Vsi imamo neizkoriščene domače vodstvo. Potem pa, če ne bomo, bomo šli skozi bolšjem trgu hitro in jih dobili. Lahko naredite lesene okvirje dekor zelo lepo malo proračunom okoli zeleno steno ali pa jih uporabite za vaše namiznih številk.

Deco ideja poroka to storite sami z leseno lestvijo

deco-zakon-je-kaj-je-si-lestvica retro-rustikalna

Ven svoj obsegu svoje podstrešje in jo spremeniti v nekaj izvirnega. V poziranja naslednji na steno in ga je odlaganje okras, ki ga želite, boste dobili romantično in neverjeten učinek.

Reči hvala osebno

deco-zakon-je-kako-it-yourself darilo-sporočilo steklenico

Eden od najboljših načinov, da pokažejo svoje prijatelje in družino, koliko cenijo jim je ponuditi jim zapomniti nekaj, kar je absolutno ljubezen. Če želite reči hvala po poroki ali dogodek, ali če želite ustvariti domače darila, tu je lepa ideja in Mignone, ki spet, je enostavna za izvedbo. Preprosto izpolnite nekaj steklenic z opremo, ki bo spomnil vaš poročni temo in dodamo sladko malo besedo tam.

Majhne škatle naredi sam

deco-zakon-je-kako-it-yourself darilo-uren

Majhen znak ljubezni za vsakega gosta v spomin na poseben večer

deco-zakon-je-kako-it-yourself-vnuki srca spominkov

Leseni pod-plošče za preprost, naravni dekor

deco-zakon-je-kako-se-se-placecard lesa kovčki

Les je eden od najpreprostejših materialov in hkrati najbolj priročen za uporabo. Obstaja na stotine poročno dekoracijo ideje, da to storite sami z lesom. Neobdelan les lahko enostavno uporablja za pod-plošče ali za odstranitev so vaze ali celo zveze neveste in ženina za kmečko vzdušje ali državo.

Znaki večne ljubezni položil na brezčasno lesa

deco-zakon-je-kako-it-yourself-rusrique-povezave-les

Sestava sveč in les za romantično

deco-zakon-je-kako-it-yourself Sveča-les

Deco ideja poroka to storite sami za temo, ki jo je navdihnil potovanja

deco-zakon-je-kaj-je-si-globus-vintage-destinacija-romantična

Glede na vaš poročni temo lahko fit dekor, da se ujemajo. Uporabite globus, razglednice in vsak predmet, ki opozarja na izlet personnalisr vsako poročno mizo center, namenjen raziskovanju novih držav.

Prilagodite svoje stole s preprostim trakom za glamurozno učinek

deco-zakon-je-kako-it-yourself-stoli, zavese plujejo-vozel-metulj

Želite spremeniti svoje stole v nekaj lepega in izvirnega? To lahko storite tako, da vstavite trakovi, čipke ali preprost krpo vezani vozel. Izbirate lahko med različnimi materiali in barvami in dodajte svojo osebno noto.

Obrnite stol v prelepem spomladanskem rastline

deco-zakon-je-kaj-je-si-IDEE-prvotna-zelene-rastline

Mize za predjedi na lesenih kolesih izterjati

deco-poroka-a-v-samo-prevoz-char-plastna-bela

Na vaši jedilni pribor!

deco-zakon-je-kaj-je-si-podeželskem pokriva prvotni

Pri organizaciji tega velikega dogodka, vsaka podrobnost je pomembna. Pokrita imajo glavni trg na mizi. Ustvari majhne žepe za zajete in vaši gostje ne bodo ostali ravnodušni.

Deco poceni naredi si sam opozarja pomlad

deco-zakon-je-kako-it-yourself-zajete-cvetje-rumena

Če nimate veliko časa in velik proračun, ovijte jedilnega pribora preproste bele brisače in dodamo osebno noto, kot so majhne rumenimi cvetovi v foto-slabosti in jih povezati z jute vrvice .

Deco poroka naredi si sam sivke temo

sivka-darilo gostje deco-zakon-je-kaj-je-si-table na smučeh-šik

Zakonska zveza je čas veselja

deco-zakon-je-kako-se-se-original-baloni konfeti

Poroka je eden najsrečnejših dni v življenju. To je dogodek, želimo deliti z ljudmi, ki so najbližje nas in praznovanje veselje je ljubezen. Zato ne smemo nikoli pozabiti na zabavno noto. Balon je preveč preprostega. Vidimo povsod. Zato vam ponujamo izvirno idejo, da bi svoje več zanimivih balone. Samo preprosto vstavite nekaj konfeti pred napihovanje. Želite videti rezultat? Poskusite za dokončanje tega projekta takoj in vas bo navdušil.

Kup užitnih cvetov in presenetljivo

deco-zakon-je-kako-it-yourself center-of-tabele-rumeno sladkarije

Mmm ..., ki ne ljubi sladkarije! Za velike in majhne, ​​da ideja deco poroka to storite sami bo slinjenje več eno. Obenem lepe, dekor ne bo šel v nič, ker gotovo ni bilo na koncu v smeti. Vaši gostje lahko razmišljamo in predvsem jesti, da imajo nekaj moči med počitkom med vsako ples.

Poroka je tam!

deco-zakon-je-kako-it-yourself-elegantni-ideje-vstop-mesto

Deco ideja poroke poceni posušenih cvetov

deco-zakon-je-kako-it-yourself-cvetje-rumena hortenzije-rumeno brisačo
Gumbnic do samega sebe

deco-zakon-je-kako-it-yourself-boutonnieres rustikalna cvetje
Zakaj porabiti toliko denarja za cvetličar za gumbnice, pa lahko to storite v nobenem trenutku? Pokliči svoje družice in pridejo skupaj za ustvarjanje te lepe gumbnic z uporabo preprostih majhne cvetove in jute vrvice. Seveda je odvisno od vas, kaj Deco dodati, da bi jih v skladu s svojo poročno temo. To je za vas zdaj pripraviti svoj poseben dan!


Like this post? Please share to your friends: