Deco jul

Maroški Style: Zunanja oblikovanja ideje v 30 slikah

Maroški slog deco terasa

Smo že objavili več člankov o postavitvi, dekor in zunanje pohištvo in bi lahko navdih za preoblikovanje vaš vrt, teraso, balkon ali teraso.


Danes želimo govoriti o duhu vrtu maroški stil, njenih materialov, predmetov in očarljivih barv. Kdo ne ljubezen vezene blazine in poufs kjer se potopi udobno? Kdo si ne želi mizo pokrito s keramičnim mozaikom, čajnik z njim? Morda ste že preprogi jedi ali svetilko v arabščini in orientalske oblikovanja sveč. Ne omejujte se na nekaj postavk; izberejo maroški stil, ki zajema več vidikov, vključno z vrtom z udobnimi blazinami, lepo velik talne mat, in bistvene kovanega železa luči. Obrnite zunanji prostor, ki vas navdihuje v maroškem slogu. Za ljubitelje maroški stil, Tukaj je nekaj primerov notranje vrtu ali terasi v tem obliko, ki obuja pravljico.

urejenih vrtov in terase Maročani

Maroški stil zunanja dekoracijo

Zunanji maroški stil

Maroški slog Sodobna zunanja ideja

Elegantne maroške okraski pridejo sublimata vsako hišo, če jim je dovoljeno, da bi našli svoje mesto. Lahko okrasite celo hišo z bogatimi barvami.

Maroški Deco teraso z bazenom

Maroški stil bazen vrt

Maroška okrasitev slog spominja na čudež in čutnost z barvami in bogatimi in živi tkiva. Predstavlja edinstven slog toplo, razkošno in zelo čutno, ki je zelo prijeten. Iz arhitekturnega vidika, boste našli izrezljan les, potiskane okenskih okvirjev, visoke strope in mozaike.

Zunanja dekoracija z maroškem slogu

Maroški stil vrt dekoracijo ideja

Amazing življenjske vzorce, maroški Turki, stranske mize in vzorčaste blazine so nekatere od najbolj uporabljenih maroških dekoracije. V barvah, ki jih lahko uporabite nenavadne odtenke, kot so vijolična, kraljevsko modra, zelena, turkizna, fuksija, oranžna, rumena, zlata, srebra in svetlo rdeča.

Maroški Deco terasa z luči

slog vrt luči marrocain

Tkanine, lahko uporabite lahke tkanine. Če želite ustvariti prostor za umetniškega duha, gre za perzijske slog preproge. Ta slog je zelo mehka z romantičnim pridihom. Izberite najboljše podatke in ustvarjajo neverjetno in prostorna hiša v maroškem slogu.

Maroški terasa deco ideja

Deco zunanja Arabian slog

Skozi zgodovino se je severno afriški državi Maroko gostila več različnih kultur, civilizacij in celo religij. Maroko je gostila številne obiskovalce, ki pripisujejo vso svojo pot v maroškem oblikovanja. Zato ni presenetljivo, da so dekor in maroškem slogu arhitekture kot bogat, dinamičen, raznolik in navdihujoča.

Terasa maroškega zasnove z lesom

deco orientalski vrt kavč

Z zadolževanjem neverjetno oblikovne elemente iz več različnih kultur skozi več stoletij, maroško notranje oblikovanje postal romantično, svetlo in razkošne.

Majorelle Garden v Marakešu Life Lilie

Marakeš Majorelle vrt

Okrašena s svetlimi in magnetnih barv, vzorcev namene geometrijskih, pisane preproge, originalni svetilke, maroški stil nas navdihuje v ozračju mehkimi do najbolj ekstravagantnih.

Avtentični leseno pohištvo Maroškem slogu vrt

Maroški slog je poln energije in magnetnega posebno lepoto. Čeprav so barve v maroškem oblikovanju briljantno, razlogi pomirjajo, kar nam omogoča, da se sprostite. Tradicionalni kamin, svetilke in lepe sveče, lesene mizice z vzorci, hookahs, in celo karirastih vzorcev - vsi ti okrasni kosi pridejo ustvariti to vzdušje.

Vrt z orientalskem slogu paviljon Maroški vrtni paviljon

Tradicionalna maroška terasTradicionalna maroška vrt

Tradicionalno so maroške hiše zasnovan z varstvom zasebnosti, ki je izključena potek spredaj in zadaj hiš. Namesto tega so hiše zgrajene okrog osrednjega dvorišča, pogosto okrašena z vodometi in bazeni.

Tople barve na jugu

Mediteranski vrt oblikovanje

Večina od nas nimajo možnosti, da spremenite lokacijo naše domove vključiti osrednje dvorišče. Toda to ne pomeni, da jim ne more prinesti nekaj maroške elementov na zunanjih površinah.

Majhen očarljiv teras

Maroške blazine oblikovanje

Poskusi, da okrasite vaš zunanji prostor z majhno preprostim Vodnjak. dišeči cvetovi, barvita keramika, klopi in viseče svetilke lahko dodate tudi maroške dotakne subtilno in cenovno način.

Deco miza z orientalskimi luči

deco orientalski stil miza

V maroškem slogu, najbolj pogosto, barva struktura odraža nianse puščavi ali ocean. To je precej pogosta, da vidim svetle barve prevladujejo domače notranjost z nevtralnim ali barvni podlagi.

zunanje pohištvo z orientalskim dekor

zunanje pohištvo orientalski navdih

izrezljani leseni stoli, skrinje, mizice in stranske mize se pogosto razlikujejo od plišastih zofe, Turki in talne blazine v sobi.

Zunanje pohištvo maroški oblikovanjeMaroškem navdih zunanje pohištvo

Preproge - znak maroškega oblikovanja

Maroški stil pohištva

Maročani so ustvarili najbolj izrazito preprogo na svetu že stoletja. Tradicionalno so bile te odeje uporabljajo kot odeje. Njihovi modeli so se osredotočili na abstraktne in geometrijske motive s pisanimi palet in neutres.Les pristnih in starih maroški odeje je lahko zelo drago v teh dneh. kot lepe reprodukcije so na voljo.

Vrtnica na terasi orientalske navdihMaroški stil zunanje pohištvoZunanji kavč z blazinami

Orientalski stil zunanje pohištvoSodobno pohištvo orientalski stil

Sodoben orientalski stil pohištvaNotranja vrt z obzidjem in mozaična tla

teras s mozaik orientalski slogVelika vrata z vinsko trto

Maroški oblikovanje teras rastlinLepota in preprostost

Enostavno maroškem slogu terasbogat dekor stene in malo pohištvoMaroški stil teras

Maroški oblikovanje vrtno pohištvo

Maroški oblikovanje nizka miza

Oriental keramika oblikovanje miza

Maroški stil terasa

jedi Deco orientalski stil

Eastern veranda blazine poufs

Maroškem slogu blazine vrt

Tradicionalni maroške blazine

Orientalski slog vrt

Vzhodna lesa pohištvo

Maroški bivalni vrt sodoben slog

Orientalski stil vrtno pohištvo

Maroškem slogu bivalni prostor

Maroški stil vrt

Orientalski slog vrt