Deco jul

Notranjost z velikimi sobne rastline

lepa rastlina v kaminu

Ljubitelji narave in notranja oprema, ta članek je za vas. Če nimate vrta, vendar še vedno sanjam, da imajo zeleno doma, menijo oblikujete svoje velike sobne rastline doma.

Notranja dekoracija s priročno lesa okrašena z veliko rastlin

dekoracija'intérieur avec belle plante tombante sur commode

Majhne rastline so enostavno integrirati v pokrajino; jih lahko postavi po vsej hiši. Za tisto, kar je od velikih rastlin, pa so možnosti niso toliko. Torej, kako se vam zdi odlično lokacijo za vaše velike rastline?

Elegantna spalnica, kjer dve veliki obrati stojijo dekor

kotna soba ima velik obrat

Začnimo z dnevno sobo. Najpogostejši kraj, da se velik obrat je, seveda, kotu sobe. Če je okno blizu, kot je to primer v zgornjem primeru, bodo rastline dobro, pod naravno svetlobo. Odločite se lahko za lepo palmo, ki bo dal vaš dom neprimerljivo eksotično stran!

Velika površina branje z veliko rastlin zadaj stol prevladujejo

Kotiček za branje velike naprave

Praprot je tudi dobra izbira za področje rastlin, ki se zdi, da izstopajo v prostoru, ne da bi jo dominira. Razmislite tudi prostor za stol, ko gre na primer, v bralni kotu.

Lepa notranjost prelivanje pep in rastline vseh vrst

dekoracija'interieur tout en verdure

Če ste iskali, da zapolni prostor na polici ali knjižni polici, bi nekatere rastline dobra rešitev. Zakaj se ne odločijo za lepo lune cvet za malo sladkosti?

Sobne rastline izstopajo iz bele dekor

dekoracija'interieur ultra moderne blanc

Če vam je všeč notranje opreme Arty, ne oklevajte, da podjetje visi rastline iz stropa v svojo spalnico. Lahko jih občudovali, ko je spal, in ta metoda omogoča dodajanje zelenje na svojo notranjost, ne da bi izgubili prostor.

Lepa Omara nizajo z rastlinami vseh velikosti

Veliko rastlin na knjižni polici

Možno je tudi, da se odločijo za steklenih terarijev, ki lahko poživijo vaše dekor. Razporedi pred brez zemlje rastlin, kot so Tillandsia, ki ne zahteva veliko nege, ki pa daje prostoru boemsko zrak.

Ta kopalnica je animirana z veliko houseplant stoji na stolu

rastlin'intérieur dans salle de bain

Kopalnica je drugo mesto se ne sme spregledati. Kot lahko vidite v zgornjem primeru, vse, kar potrebujete, je stol in rastlina po vaši izbiri. To lahko storite s krajšim dva zadetka in dal svoj obrat na mizi, ki prav tako služijo za shranjevanje.

boemsko notranjost nizajo zelenjem tu in tam

rastline Spuščen strop tir

Če imate visoke strope, uživajo te prednosti. Beyond viseče rastline, ki jih lahko vlagajo tudi v Pothos ali plezanje rastlin, ki bo uvedla na vaši steni.

Elegantna notranjost, kjer je lep houseplant ven

pra-pra-vaza-točka-pogled

Ne glede na rastline izberete, mislim vaza. Obvestilo cvetlični lonec v zgornjem primeru. On prinaša, če ne več karakterja v sobo, vsaj kolikor sam obrat. Zato je potrebna izbira - posoda je tako pomembno kot tisto, ki ga vsebuje.

Superb zelena kotu blizu okna

lepa rastlina v bližini okna

Če povzamemo, lahko vaše notranje opreme koristi zelo velike sobne rastline.


Kljub svoji velikosti, jih je mogoče najti v vsaki sobi v hiši. In če vam primanjkuje prostora, ne pozabite na svoje zgornje meje!

Notranja dekoracija sodobna in baroka

lepa dekoracija'intérieur style baroque


About the author

admin