Božični venec, da bi sami – anews24.info

Božični venec, da bi sami

božična venec izdelavo z majhnimi simboli

Božični venec, da se je simbolična božično dekoracijo. V krščanski tradiciji, to odlikovanje je adventni venec, ali prihod Mesija, ki zajema štiri tedne konča na božič - Kristusovo datum rojstva.


Božični venec kar z vejami belih sadja

božični venec ki veje z belo sadje

Že stoletja, katoliška cerkev se začne s prihodom na četrto nedeljo pred božičem. V teh štirih tednih, moramo imeti duh pokore, ponižanja in žalosti. Prej, Advent se je začela 11. novembra, na praznik svetega Martina, je trajalo dlje in je Lent trikrat na teden.

Božični venec kar z listi in plodovi Božični cvet

Naj božič venec zapusti cvet sadje božič

V tem obdobju je zakon prepovedano in prepoved traja do svetih treh kraljev, ali obisk in poklon treh kraljev 6. januarja - datum božiča je še vedno praznuje v nekaterih državah pravoslavne krščanske. Pojav venec v nadaljevanju predstavili, je zelo bogata s cvetjem, smrekovimi vejami in rdeče jagode Holly in ardisia.

Naredite božični venec simbolizira bogastvo, polnost in blaginjo

narediti venec božično bogato polnost blaginje

Božični venec, da bi sami malo spominja sv krono ali trnovo krono na glavi pred njegovo križanje, v resnici pa ni. Pojav venec simbolizira večnost namesto življenje skozi vstajenje. Spodnja krona, okrašena ardisia sadja in veje, na kateri so prilepljeni storži, je veličasten.

Božični venec s storži in rdeče jagode okrašena v lepi

božični venec ananas sadje rdeča lepotica božič

Božični venec, da bi se lahko bolj klasična in je s smrekovimi vejami ali drugih naravnih vej naravno okrašena ali ne jagod. To je lahko okrašena z zlatom in bleščeče božič kroglice in različnih trakov v istem slogu. Zlata barva simbolizira zvezda Orient božič.

Božični venec tako z zlatimi kroglicami in trakovi

krono božič za izdelavo z zlate kroglice trakovi

Ta božič venec making sebe je izdelan in naravne veje okrašena z rdečimi in belimi plastične kroglice. Rdeča barva simbolizira prijaznost, ljubezen in blaginjo. Bela barva predstavlja sneg simbolizira Jezusovo rojstvo in čistosti. Te bele kroglice so jagode navadno strupeni omele, božič rastlin. Rdeče jagode so tisti ardisia ali strupene preveč, Holly.

Božični venec kar z intarzijami vej rdečih in belih cvetov

božični venec ki veje z belo rdečimi cvetovi

Božični venec, da bi se lahko v celoti narejeni iz umetnih vej posuto z umetnim snegom. Če držijo tradicionalne barve božič in najti popolno posnemanje listov in sadne veje metlo ali Holly, ki jih držijo na veje smreke, danih ob aluminijaste žice, ki se uporablja kot osnova. Zvonovi lahko prišit ali pritrjen na aluminijasto žico.

ponaredek zasnežena božični venec

ponaredek zasnežena božični venec

Več si dal smrekove veje, preko božični venec, da bi si lahko precej. Ta velikanska krona lahko sprejme veliko zlatih listov in rdeče jagode, ki posnemajo liste in plodove Holly. Zlata trak, ki ga pojavljajo tu in tam, prinaša občutek gibanja in presenečenje.

Božični venec tako z zlatimi listi in rdečimi jagodami

božični venec tako z zlatimi listi rdeče sadje

Če si dal rdeče in bele cvetove, svoj božični venec, da bi si se ravivra. Cvetlični dotik na krono okrašeno z božičnimi kroglice lahko prinese izvirnost tej kroni zgolj božič.

Božični venec kar s cvetjem in kroglice

božični venec izdelavo kroglice s cvetjem

Luči so ena od najbolj tipičnih okraski za božič. Če zaviti majhne lučke okoli božično venec bi si, bela svetloba zvezde iz Betlehema sveti na njem v vsem svojem sijaju!

Božični venec tako z lučmi in storži

božični venec izdelava z borovimi jabolka luči

Če želite, da se elegantno in eleganten slog, lahko zaviti božično venec, da bi si pozlačeni in bleščeče trakovi. Prozorni trak z zlatimi vzorci, zlato bleščicami trak želvovine in listov prišite bleščice ... Povsod se pojavljajo smrekovimi vejami kot valovi žuborenje v vetru, kot v morju.

Božični venec tako z zlatimi trakovi

krono božič za izdelavo z zlatimi trakovi

Vseh možnih božič bonboni krasijo božični venec, da bi sami predstavili v nadaljevanju. ingver piškoti, ječmen lizike in sladkarije palice polnjene, krasijo bogato in radodarno.

Božični venec, da bi samega sebe z polnjene ječmen piškoti

Božični venec, da bi si piškote polnjene ječmen

Tu so koraki, ki sledijo, če želite ustvariti božično venec v zeleni knjigi. Imate zeleno papir, lepilo, rdeče kroglice in žice.

Božični venec, da bi si zaščito papirja

krono božič za sebe papirja

Če želite ustvariti svoj božični venec platnenih vreč znan kot ponjavami, tukaj je nekaj slik, ki prikazujejo ukrepe za spremljanje, materiale in orodja, ki jih potrebujete.

Božični venec na samo tkivo

Krona božična za lastno tkivo

Ne pozabite, da sam božični venec izdeluje najbolj uspešna je tista, ki je osvetljena z belimi lučmi. Bolj kot si dal malo luči, ki jih prinašajo več magic dekor.

Božič krona luči lepota

Lepota božični luči krono

Cvetovi embellishing Božič motnega podružnice v kroni je prikazan na spodnji sliki so cvetovi božično rastline se imenuje tudi božična zvezda. Pravo ime te rastline je božične zvezde.

Božični venec motnega veje in cvetje

Krona božič veje motnega cvetje

Če želite, da vaše božično venec, da bi si bolj zelen, je tu nekaj okrasnih idej.

Božični venec: spreminjale ideje

Krona božič raznolike ideje

Tukaj je ena izmed najbolj elegantnih kron, ki še vedno hrani nekaj božično tradicionalizem.

Božični venec v zeleni, rdeči, zlata in bakra

zelena božič krona rdeče zlato coppery

Tisti, ki je najbolj tradicionalna barva stališče simbolizira božični venec je prikazano spodaj. Popoln trak lok krasi to lepo božično venec.

Krono klasično božično zelene barve z rdečimi jagodami in velikim rdečim trakom

Green klasični božični venec rdeče jagode velik rdeč trak

Lok trak na njej spominja božične zvezde cvetje srebro simetrično zasajene med zlati božič kroglice.

Božični venec s srebrnimi motnega učinek listov

Krona božič srebrni mat učinek listi

Tukaj je božični venec ki hitreje. Rezanje papirja snežinke lahko traja malo dlje, ampak design je preprost. Če imate zlato papir, lahko prilepite snežinke na rezano cvetje zlata papirja.

Crown božič tkanine in papirja cvetje

Božični cvet svileni papir krona

Tu je še en božični venec, da bi sami. Zbrala božične sladkarije. To je še en velik in izdatno krona, ki lahko vaši otroci srečni.

Božični venec izdelavo sladkarij in božične piškote

proizvodnja kronski božična sladkarije božična piškoti

Za dokončanje naše demo adventnih venčkov, moramo opomniti, da moramo ohraniti duh spokornosti, ponižanja in žalosti v obdobju pred božičem. Tukaj je božični venec, da bi si bolj skromno, spoštovanju duha ponižanja.

Naredite božični venec s slamo snežink

da kronskega božično snežinke slame


Like this post? Please share to your friends: