ženska okostja Halloween ličila: priprave na 31. oktober začne! – anews24.info

ženska okostja Halloween ličila: priprave na 31. oktober začne!

Halloween ličila žensko okostje ideja-mauillage-look-look

31. oktober se hitro približuje in s tem, priprave okoli noč čarovnic. Mnogi ljudje hitenja za dekoracijo svojih domov, visi buče, luči, pajčevina in še veliko več.


Ampak tudi, Halloween kostum je najpomembnejši del festivala. Obstaja velika izbira Halloween kostumov za nakup ali pa sami. Ampak s tem, moramo upoštevati ličila. Eden od najbolj priljubljenih kostum ostaja hrbtenica. Zato je pisanje Designmag odločila, da nameni ta članek

Halloween skelet ličila ženska

Boste odkrili nekatere spremembe skeleta videz, kot tudi nekaj vaj in nasvetov, da bi popoln Halloween kostum.

Halloween ličila žensko okostje, videti grozljivo-ideja-barve

Počutim se, kot Halloween skelet ličila žensko v tem letu? Torej, da preverite svoje fotografije in jih preizkusite sami ali z ljubljeno osebo. Zagotovite ličila, barve, ščetke, oči obloge, ploščice, okrasnih, dodatki, kontaktnih leč in biti potrpežljiv.

Halloween ličila ženska-grozljivo-belo-črno ogrodje ličila

Če res želite, da bi prestrašil ljudi okoli vas v Halloween, ki se predstavlja, bomo morali dati svinčnik kap resno. Če želite imeti popoln Halloween skelet ličila žensko, moramo poznati osnovne principe.

  • Skelet je zasnovan v bistvu črno-bele barve
  • Osnovna ličila je vedno bela
  • Čeljust je velika in v bistvu tvorjen zob
  • Oko je bistvenega pomena in je črna

Spoštovati moramo koščeno vidik, ki je ličila čim bolj realne

Obris-obraz-telo-slika

Halloween je festival Undead. Torej, kaj je bolje kot izbiro Halloween skelet ličila žensko?

Začnimo z Halloween ličila tutorial ženska samega skeleta.

Za uspeh v to strašno videz, morate:

  • Bela in siva ličila
  • goba
  • krtačo z mehkimi ščetinami

Za začetek, morate obraz bel. Če želite to narediti, najprej pritisnite eno belo, s svojim gobico. Poskusi, da bi čim bolj homogena barva. Potem preklopite na sivo. To bo služilo, da bi nekaj sence na obrazu. Konec koncev, naš cilj je, da bi kar najbolj realistično okostje. Osredotočite se na oči, nos in usta. Potem sem vpišite obrise. To so zelo pomembne. Vzemite vaš krtačo, namočeno v črni in začeti z očmi. Stojalo za oči, tako velike kroge in jih pobarva.

Črni obris je eden izmed najpomembnejših delov za Halloween okostja uspešna ženska ličila. Obrača na usta. Pojdi okoli pa vedno uporabite ščetko z uporabo črne barve. Znotraj tega obris, pripravi vidni zobe s črno in jih pobarvati v beli notranjosti. Naj presegajo nekaj potezah na zunanji strani, da se čeljust najstrašnejša kot foto-cons. Dobro opravljeno, je vaša osnovna okostje ličila je pripravljen.

obleka-črno-črno-ličila

Če nimate časa, da bi kupil vse ličila in dodatki, ki ustrezajo vašim okostje ali odkrito ne želijo, da bi porabili denar, tukaj je rešitev:

To bi bilo dovolj za uporabo najlažji prahu boste našli, in črn svinčnik eyeliner. V tem primeru, preprosto stavil na obrisi obraza. Bodite prepričani, da s pritiskom na črno okoli oči, nosu in čeljusti. Ali je na svetlejši polti, kot je mogoče. Učinek je vedno mamila, še posebej, če vam kravato lase nazaj in si obleko v črni barvi. Halloween noša je pomemben del vašega videza. In če želite, da vas spremeni v skelet, to je preprost. Ven iz vaše garderobe starih črno-bela oblačila in voila. Če želite drugim Halloween kostum ideje, ne zamudite naše posebne članek na to temo.

Namig: Sedaj lahko najdete Halloween ličila ženska skelet komplet!

IDEE-Halloween-kostumi-ličila

Nekatere ženske so bolj šarmanten kot drugi in želijo, da se v duhu noči čarovnic, medtem ko preostalih glamurozno seksi. Imamo predlog za vas s tem ličila na sliki zgoraj. V tem primeru si lahko predstavljajo le del obraza spoštuje običajne konture. Ampak tokrat, to storite bolj elegantno, kot če nosite ličila v večernih urah.

Ideja-ogrodje-kože taljenja

Verjetno se sprašujete, kako imajo videz obraza, ki je pokvarjen. Imamo odgovor za vas!

Začnite s svetlobnimi obrisi vedel lice z belim svinčnikom. Te meje vam bo pomagalo pozneje za "teče kožo". Tik pod razmejitev, nanesite svoj črni obraz. Ta del je zelo pomemben in mora biti drugačna od drugih del na licu. Make up preostanek svojega obraza, kot smo vas obvestili prej.

Zdaj bomo začeli z najbolj smešno del učbenika. Za realističen učinek, morate prinesti 3D meso gel na osnovi želatine, ki jih lahko naredite sami, če si pozorno poglej video tutorial zgoraj. Začnite z nanašanjem gela na delu kože obraza in počakajte, da se posuši. Vidiš, rezultat je neverjetno!

face-grozljivo-konture-slika

Nekateri želijo, da gredo še dlje, tako da se v največji možni meri. V tem primeru priporočamo, da igrajo z sence v vratu izmenično beli in črni barvi. Cilj je, da pripravi kosti vratu. Za uspeh na, zgrabi krtačo, gobo in belo ličila, črni in sivi.

IDEE-skeletni-barve-obraz

Poznate ličila mehiški okostje? Praznoval že vrsto let v Mehiki, noč čarovnic, to je "El dia de los Muertos" je zelo priljubljen festival. V času festivala, lobanja je naravnost simbol tega dne. Vendar pa ličila ima veliko več barve, ploščice in cvetje.

Od kod ta ideja sladkorja lobanje?

V tem obdobju, domačini jim bodo svoje lobanje za ritual in je vzel težave, da okrasite dodatki, barve in kamenje.

IDEE-čeljusti-zob-strašljivo

ličila-original-party oktober

ličila-single-Soiree-fete

ličila-vaje-fete oktober

face-slika-vratu halloween

doseže ustih čeljustnice

skelet-glamour-vijolično-črno

skelet-punk rock-ideja

vaje-oris-oči, nos

obrnjene barve, črno-belo


Like this post? Please share to your friends: