Halloween koktajl recept brez alkohola: recepti, nasveti in pripravkov – anews24.info

Halloween koktajl recept brez alkohola: recepti, nasveti in pripravkov

Halloween koktajl recept brez pijačo-črno-idee-alkoholni koktajl

Če iščete čarobne napoje, razpadajoča in grozljivo koktajlov, nenavadnih, a okusne pijače, ste prišli na pravo mesto. Noč čarovnic se približuje in z njim, vse priprave, ki gredo z njim.


Izbiramo dekor, kostum, make-up, ampak da gredo do najmanjših podrobnosti, je treba zagotoviti tudi hrano in pijačo, da se ujemajo.

V tem članku vam bomo ponudili nekaj idej in nasvetov Halloween koktajl recept brez okusa alkohola za velike in majhne.

Halloween koktajl recept brez alkohola pijačo-grozljivo-idee-grozljivo

Halloween koktajl recept brez alkohola, obstaja veliko. Ampak to še ni vse! Tukaj ne bomo samo vam nekaj idej koktajlov, pa tudi naučil, kako okrasite in jih preoblikovati v duhu Halloween. Več Halloween koktajl je Taman, bo bolj v tonu zvečer.

pijača-zabavno-jajce-Lollipop

Vse Halloween koktajl recept brez alkohola mora biti peneča ali dolgočasne barve, skupaj z lažno krvjo, plavajoče oči, duhovi in ​​deževnike, ki bo dala pozivam, da pobegniti. Če so otroci ljubitelji magic čarovnica, lahko preoblikujejo vsako steklu čarobni napoj, ki spremlja večer v vsem svojem sijaju.

Čašo stekla ideja Hidracija

Ampak ne izgubijo več časa.

Začnimo s tem Halloween koktajl recept brez alkohola zelena in polna vitaminov. Da bi dosegli, morate:

  • dve Granny Smith jabolka
  • kumar
  • apno in po izbiri sladkorni

Operite, lupino in kocke kumare in jabolka. Nato so jim gredo na centrifugo. Na koncu dodamo pol apna in malo sladkorja ali medu. Postrezite v čaše, da razmišljajo o maqiques napitkov čarovnica in voila!

drink-jajca-liči-recept

Če želite, da bo vaš Halloween koktajl recept brez alkohola z nekaj več, predlagamo, da bi domače plavajoče oči. Za to potrebujete le škatlo liči e nekaj črnega ali belega grozdja. Vzemite si liči in ga potisnite grozdja. Rezultat ni samo realno, ampak tudi okusna. Bodisi na koncu koktajla lahko uživali v užitek eksotičnih sadežev.

oranžno-pikantno-ideja-pijača

Ta Halloween koktajl recept brez alkohola se cenijo male pošasti, temveč tudi odraslim, ko krasijo s pikantno noto.

Za enkrat, to je enostavno! Samo vlijemo pomarančni sok v kozarec in dodajte Grenadini v ozadju. In za vroče ključ? Izberite iz rdečega čilija in ne uživajo svoje goste v obliki igre.

pitno steklo-party-ideja

Ta brezalkoholna pijača lahko služila kot udarec. To ne izgleda zelo Okusen videz, vendar nam zaupajo, da je! Samo naredi nekaj ribištva v sokovniku, dodamo pridih mleka in pustimo nekaj kosov plavajo, da ostanejo v duhu zvečer 31. oktobra.

dekompresijskih priprava steklena brizga

Šteješ očarati svoje goste? Kaj je boljši način za pripravo brezalkoholno koktajl pred njimi! In narediti več originala, uporabite brizgo pour pijačo v kozarec ali pa samo, da dodate piko.

To bi bilo še bolje, če se vam zdi zanimivo očala laboratorij ali vzorce za dekoriranje posode v vprašanju.

dekor steklo-spice-devil

Ni potrebe, da gredo predaleč ali porabili preveč denarja. Lahko uporabite hrano, da bi okrasitev vašega koktajle. V tem primeru zgoraj, so paprike uporabimo za tvorbo rogove volku. Malin, kajne?

idee-punch-fete-otrok

Punch je ena izmed najbolj priljubljenih pijač vseh, ko se velike stranke. To je, da si pomaga pri volji ves večer. Na vrhu, da je lepo in okusno.

Vam bomo ponudili Halloween koktajl recept brez alkohola za uporabo v skledo ali stekla.

Samo, da vaši izbiri. In za to, morate prinesti s seboj:

  • oragne sok
  • limonada
  • limona
  • sadje

Tu nadaljujemo v preprostosti, kot v prejšnjih receptih. Samo zmešajte pomarančni sok, da limonade za malo pep in narežemo sezonsko izbira sadja notri dodal. Nato stisnite pol limone in prelijemo dno. Chin!

sok de Granada-brez-noč čarovnic

Kaj misliš, da bi iz ihte, brez alkohola pijačo? To je mogoče doseči na dva načina. Ali stavite na rdečih pijače, kot so Grenadine, rdeče ali drugih sadnih sokov. Ali pa lahko uporabite barvilo. V obeh primerih je učinek zelo realna, še posebej, če ste spremljali svoj koktajl brizgo.

cevi poskusov vzorec-ideja

In če želite, da bi stvari še bolj zanimivo in bi radi navdušili svoje goste, vam svetujemo, da brezalkoholne strelcev. Načelo strelec je pitje dna, bodisi v velikosti grižljaja. In če ne želite, da bi preveč enostavno, dobili epruvete, v katerih lahko služijo svoje mini koktajle. To bo še bolj zabavno, če boste pripravljeni za otroke.

Zajtrk steklo cocktail pijačo

Tukaj je Halloween dekoracijo ideja za pijačo. Iz dekor, je mogoče najti povsod. Toda, ko je užitno, je še bolje. Skozi vse leto, še posebej pa v mesecu oktobru smo našli polno žele bonbone v obliki žuželk. Otroci ga imajo radi, ampak odrasli preveč. Tudi če so skriti.

Vse te sladke žuželke lahko popolnoma spremljajo vse svoje pijače na zabavi Halloween.

Ideja-pijača steklo-sladko

Sedaj pa resno. Kako dobiti čarobni napoj učinek ali kotel za čarovnico? Tukaj je vse mogoče! Velika skrivnost je v suhem ledu. To daje živilu dimljen učinek je dejansko zamrznjen ogljikov dioksid. Za dosego tega je treba skrbno in temeljito obravnavati.

In da bi dobili predstavo o tem, kaj se nanaša, ne zamudite gledati video zgoraj. Ta dim ni nevaren, ampak je treba nadzorovati vsaj ena odrasla oseba.

steklo-kapljanje grozljivo-fete

Kot lahko vidite, ideje, obstaja veliko. Moramo biti ustvarjalni in ne oklevajte, da pokažejo umazane in preigravanjem očala čudno barv pijače.

kemija čašo-idee-magija

Predstavitev steklo oranžno-idee

čarovnice udarec stekla pijač


Like this post? Please share to your friends: