Kmečko sladica miza in glamur za poroko – anews24.info

Kmečko sladica miza in glamur za poroko

Skupaj eklektična dekoracijo poroke

Ustvarjalni ljudje in Tatum fotograf Reid sta zasnovana elegantno sladico tabelo, ki upravlja, da je rustikalna navdih in glam ob istem času. Za takšno izbiro z različnimi slogi in poročnih tem je potrebno določeno drznost.


Ampak, če tvegaš in poskusite, bi bil rezultat zelo čudovita. Put razkošno torto proti steni vaše kmečko hleva, dodamo palete pastelnih mete in breskev kontrast s pridihom roza za nepozaben občutek svežine. Na splošno, rustikalna kosi gredo dobro z glamurozno podrobnosti. To je vsekakor krepko, impresivno, sodobna vendar brezčasno, preveč. tesneje Oglejte si vse podrobnosti in navdih!

Dare tabela služi tako rustikalna in glamurozno za vašo poroko

rustikalna sladica miza s cvetjem

Ko se boste odločili za temo ali glavno barvo za vaš dogodek, lahko začnete okrasitev s preprostim kulise krpo. Če je potrebno, da vaš sladica mizo pred naravnem okolju, kot so drevesa ali rože. Treba bo iti tudi pred arhitekturni element, kot lepo zid.

To je malo stvari, ki vtis

Podrobnosti Poroka dekoracija

Končno, slastne sladice so nuja. Na cake pops so priljubljena kot pecivo zdaj. Čokolada prekrita Oreos razkošje, francoske macaroons in mini krofi preveč. Obstaja veliko trgovin, ki prodajajo izdelke na spletu in zagotavljajo državi. Drži, da vaše teme in barve in imate vizualno privlačno in uspešno obliko.

Sladice so zelo pomembni

Poroka kolački macaroons

Drzna kontrast - očarljiv šopek pred zid

Kontrast Flowers zid

Naj vaša domišljija vas vodi

Podrobnosti etonants dekoracijo

Izberite najlepše rože v sezoni

Poroka Cvetje

Brezalkoholne pijače za goste

Odobritev rustikalna dekoracijo

... z okusnimi sladicami

Okusne sladice poroka Sveže pijače poroka Odobritev rustikalna sladica miza Pecivo sladica miza Tabela zid sladica glamur Kolač zlato rustikalni stol Kolač zlati macaroons Tabela rustikalna sladica in glamur
Torta ali sladica miza glamur Eclectic sladica miza


Like this post? Please share to your friends: