Deco jul

Rockabilly poroka nekaj idej, ki bo nered vaše lase!

rockabilly poročni avto poročen-črno-rdeče-retro

Vedno več parov iščejo narediti nekaj drugačnega, da imajo "WOW" njihov veliki dan Včasih sprehod v preteklosti, je odličen način, da se zgleduje.


Kaj rockabilly poroka? Rock n 'roll življenjskega sloga je navdihnila kamnin ikone Elvis Presley in Johnny Cash leta 1950. V tistem času je mladi odrasli, ki so poslušali te glasbe so bile obravnavane uporniki in nosil nekaj oblačil slog .

rockabilly poroka-ideje-trend obleke

Rockabilly poroka je pravi praznik svetle barve in zelo zabavno. To je presenetljivo mešanica zgleduje po 50-ih "in 60 rock in roll", ampak tudi z swing, boogie woogie in blues. Danes, ljudje še vedno objemu kulturo pin-up mode, glasne glasbe in klasičnih avtomobilov. Kdo bi si mislil, da je to obdobje skala n'roll kasneje navdih parov ustvariti družino?

rockabilly poroka sklopka vabilo-disk izvirnik

Kaj je dobro, ko govorimo o rockabilly poroki je, da lahko narediš vse, kar hočeš skoraj. Za zabavo svoje goste, ki jih lahko dajo na voljo miza z tetovaže začasne tetovaže, neverjetno igre, karikaturist, slika stojnica, a prevoz pop kurja očesa (ali vsaj polja), nekatere smešne piškote, na glasbila.

Obrnite poroko v rockabilly upornikov in zabavne počitnice.

rockabilly poroka podstavke-disk-miza-deco

Rockabilly poroka je rafinirano, edinstvena in predvsem: FUN! Pripravite svoj dogodek z nenavadnimi idejami. Pri organizaciji mize za goste, namesto poimenovanje vsakdanje ime tabele, izberite hočete od rock zvezd. Na primer za številne tabele 1, gre za Johnny Cash. Uporabite svojo staro LPS Deco za vašo mizo. Lahko jih vključijo pod stanovanju ali jih razpršijo po vsem razmišljati o glasbi 60-ih let.

Poroka-rockabilly-disk-glasba-deco-originalni

Vinyl dekoracijo sten v rockabilly poroko

Poroka-rockabilly-disk-dekompresijski-stenske spone

Če niste odda svoje evidence, ne to storite zdaj. Če se ne uporabljajo več za poslušanje glasbe in da je njihova edina naloga je, da zbira prah, nudimo kreativne ideje. Uporabite svoj disk na art deco - prevozniki, pod plošč ali očala, ure, in celo svetilke. To so predmeti, ki bi jih nato uporabili v vsakdanjem življenju.

Podpora piškote vinil

rockabilly poroka-torta-podpora-disk-cupcakes

Vodile rockabilly poroka pomeni biti ustvarjalen za vaš poseben dan. Rockabilly praznovanje je sinonim zabave. Vsebuje edinstvene ideje, ki omogočajo gostom, da imajo stil in predvsem kreativno obleko.

gurmanske predjedi zabavati svoje goste

Poroka-rockabilly-deco-predjed sladkarije

rockabilly poroka-party-vabilo-rdeče-bela

Ste že razmišljali o svojih vabila? Bodite kreativni in šel za izvirnih idej, ki bodo želeli gostje pridejo zabavati na vaši poroki. Izberite škatel svetle barve in skalnih motivi, kot so rdeče vrtnice, glasbenih not, instrumenti in vintage videz.

Scena Poroka-rockabilly-vabilo-vstopnica

Naj vaša poroka pravi rockabilly koncert! Obrnite vabila vstopnice za koncert, le glasbeniki se bodo sami čast! Ne pozabite, da vključuje kraj in datum koncerta in glasbenike v prvem delu - svoje priče.

deco glasba ugotavlja, da se razpršijo za poroko leta 50 'in 60'

Poroka-rockabilly-glasba-note-deco

Poroka-rockabilly-las-rock blond-črno-Nastran

Če imate rock in roll stil, izberite kakšen tip poročno obleko? Rockabilly obleka se zgleduje po vintage stilu pin up. Lahko se odločite za klasično belo obleko in da bo svoje z dodajanjem dodatki so barve ali izberite rdečo in črno obleko za uporniški videz.

rockabilly poročna obleka, poročne-belo-rdeče-tattoo

Vintage poročne obleke so mora imeti za rockabilly poroko z občutljivo sežgati krilo do kolen in ličila prononcé.Pour dodatno opremo, odločijo za zastrte klobuk vintage luči nakit, vse v svetlih barvah . Na splošno velja, poročena z rockabilly videz je drugačen v rdeči in črni barvi. Obleke so bile večinoma učinek Marilyn Monroe. Če ste ljubitelji tetovaže, vendar nimate, zakaj ne bi enega za svoj veliki dan?

Poroka-rockabilly-služkinje-of-časti obleke-črno-bele-grah

Če nosite vintage obleko ali tradicionalna bela obleka je svoje družice, ki kažejo nekaj začimb-rock stil. Obleka seksi in izrazit način. Obleke krasijo zamahu vrste zabave in neverjetno vzorcev in da svoje družice popolnoma acommodations časti.

Poroka-rockabilly-poročena-pari-obleke-črna-rdeča

Za človeka videz, pozabi smoking in preveč elegantno obleko in kravato! Kaj obleči za sprejetje je temne hlače, kravato potiskane ali barvne trakove in opremo. Izpolnite vroče videz ženina z usnjeno jakno ali preprosto telovnik. Za poročno temo rockabilly Vse je v podrobnostih, tako da pozabi na stare dolgočasne kostume!

rockabilly poročna obleka, poročne-barve-art-tattoo

To ni dolžan upoštevati normalne čevlje. Odločite se za svetle barve ali vzorčaste, in vaši čevlji bo dokončal svoj videz in bo ustvaril WOW učinek. Vas prosimo, da se ustvarjalno in mešanje stilov, barv, tkanin in vzorcev. Tam, bolj boste dobili želeni učinek.

Prilagodite svojo obleko trgatev!

Rockabilly poroka nekaj idej, ki bo nered vaše lase!

Bodite pogumni in da vaša obleka spomin boste obdržali vse svoje življenje! Nakup par posameznih čevlje, nato okrasite tam tako, kot želite. V nasprotnem primeru, je še bolj noro in pustite, da vam gostje sami oblikujejo. Kaj pa vaš mož, preveč?

rockabilly poroka-šopek-cvetje-roza-črno-rdeča

Cvetica je zelo pomembno. Gre za dodatek, ki dopolnjuje svojo obleko. Odločite se za barve na svetlo rdeči in črni barvi s cvetjem nenavadne. Izberite rock'n'roll podrobnosti o vrhu, da, kot so lobanje, kocke ali češenj, ki se nanašajo na razkošje, spolnosti in plodnosti 60s.

Frizura rockabilly poroka vintage stilu in 60 let "

Poroka-rockabilly-las-retro-chichon-odmevi

poročna pogače-rockabilly-delni-Montée-rdeče-črna

In končno dotik? Poskrbite, da imate čudovito torto z lobanjami in potiskane vintage mala graha. Uporabite soda očala za pijačo, na voljo od stroj pijačo v nekdanji (brezplačno, seveda!), In zakaj ne, jukebox stroj poleg staromodni vzdušje.


About the author

admin