Deco jul

Zavese Zavese: 23 Splendid primeri

Sodobno oblikovanje zavese zavese

Zavese Zavese so pomemben pripomoček za notranjo opremo, ki jih obleko okna in jih mora biti v skladu z barvami in opremo, kje naj bodo nameščene.


Za zavese zavese se razlikujejo v svojih funkcij in modelov. Okna so uporabna in značilnosti so bistvene za harmonijo notranjosti. Na zunanji hrup, izpostavljenost prostora in prezračevanje so dejavniki, ki jih je treba upoštevati, medtem ko poskuša ohraniti estetski videz dekor.

Odklon zavese z dobrodošlico barvah

oranžno rumene zavese

V zvezi z materiali in barve vaših zavese zavese, glede na vaš okus in vaše želje. Za zavese kuhinjo zavese za primer, da je priporočljivo, da se odločijo za enostavno pralne zavese. Še posebej, če je vaš okno ni daleč od delovne površine ali kuhalno ploščo, zaradi dima, maščobne projekcije ali obilica vonjav. Dnevna soba je morda edina soba v notranjosti, kjer nimate sanitarnih omejitev, ki vam daje veliko svobodo oblikovanja in materialov.

Moderna dnevna soba s sivimi zavesami

siva odklon zavese

Če vam je všeč klasični slog najpogostejši materiali so lan, bombaž, šifon, sir krpo ali gazo. Za zavese zavese bo mehkobo in čar vaši spalnici. Ti bom poudarjajo, če izberete ustrezen model, in v skladu z dekor. To je zelo pomembno, da opravi meritve vaših oken, preden izberete zavese, in še posebej, če želite, da se zavese na tla.

Ena spalnica z stilsko zavese

Moderna zavesa veiling

Ukrepi morajo biti sprejeti na drogu karnise na dnu okna ali tla. zavese palice postal tudi dekorativne elemente in moraš vzeti čas za razmislek o tem. Lahko so les ali kovinske kapice, da se na vsaki strani.

Minimalistična zasnova za sobo z zaveso

sodoben dizajn zavese

Klasična soba z bež zavese

zavese bež bivalni prostor

v harmoniji z zavesami barve sodobnega življenja

zavese-belo-dnevni sodobno pohištvo

Čisto zaves z črtami

Sodobna zavese trak

Majhen zavese za okna

Sodobna okna zeleno zaveso

Estetska zavese z leseno paličico

zavese rjave bež Sheer

Odklon zavese na teraso

zavese bež zavese

Odklon zavese moder cvetlični vzorec

vijolična modra zavese zavese zavese zavese komoro klasične zavese zavese širok sheers zavese zavese zavese luxaflex moderne zavese zavese Zavese Sheers cvetlični vzorec originalni sheers zavese zavese roza zavese Sama vrata zavese zavese bele zavese Odklon zavese prvotno obliko


About the author

admin