Deco jul

izvirno poročno torto, da slepi svoje goste

poročna torta izvirne ideje-modeli

Organizirajte svoj poročni vključuje veliko priprave korakov. Mislimo, da je njen videz in njene dodatke, da izberete temo za okrasitev svojih strank predmete polepšati svojo mizo in prostor za praznovanje.


Toda tisto, kar pogosto pozabljamo, da je meni poroka tudi del dekor.

Izberite izvirno poročno torto očarati svoje goste

Prvotni poročna torta dekoracijo, cvetno-bela

Barve, okraski, okusi in arome imajo možnost, da vpliva na razpoloženje vaše stranke. In če se to načelo velja za vse jedi, ki bodo služile, je tista, ki je nekaj posebnega in si zasluži posebno pozornost: torto. Izberite izvirno poročno torto v skladu s temo dekor imate v mislih, je wow svoje goste in vam zagotovi uspeh. Poglejmo nekaj izvirnih poročno torto ideje za najbolj priljubljene teme stranka zdaj.

izvirno poročno torto za elegantno boemski tematskih stranka

cvetje izvirno poročno torto-style-boho-šik

Boemski šik poroka tema je ena izmed najbolj priljubljenih možnosti za obdobje spomladi in poleti. Daje videz poročno torto s to temo in dobiš rezultat uspelo v mnogih pogledih. Boemski šik dekor ne manjka izvirnosti sama. Ustvarjalne in pameten, je najbolje odraža osebnosti njima poročena.

izvirno poročno torto v slogu boemsko-chic cvetje

Enako velja tudi za poročno torto zgleduje po tem slogu. Polna barv in hipi elegantna vzorcev, je pogosto okrašena z različnimi cvetličnimi okraski.

idee-cake-de-poroka-sladkarije-venec cvetje

Odločite se za vrh okrašena z originalno cvetličnim sestavi ali, če sanjaš o torto z izjemno višino, poskusite niz, ki se razteza čez vse etaže.

kolač-of-zakonske zveze-boemski elegantna rob

Makrame je tipičen dodatek tematske poroke boho chic. Toda ali ste vedeli, da je lahko del okrasitev svojo torto? Zgoraj primer sladke zdravljenje v pastelnih tonih zgleduje po dekorativni naglasom.

torta-of-poroki-original-belo pero-nadstropna

Boemski šik dekor bogat barve. Iz tega razloga, lahko izvirno poročno torto stavil tudi na presenečenje, ki so v celoti izdelani v beli barvi. Toda pozor, za ne manjka osebnosti, razmisli še nekaj zanimivih podrobnosti, kot so sladko venec v obliki črke perja!

Ideja izvirno poročno torto za elegantno romantično temo obroke

torta-poroka-tema-letnik vrtnice

V iskanju ideje prvotnega poročno torto za stranko pod okriljem Valentinovo? Če menite, da vaša izbira je omejena, da pogled na spodnjih slikah!

Poročna torta-prvotna roza-tema-romantična

Predstavljajte si, izvirno poročno torto, ne pomeni vedno improvizirati na vse elemente svojega sladico. Tako, za romantično temo stranke, je mogoče zlahka staviti na barvo roza. V tem primeru, je podrobnosti, ki jih je treba skrbno izbrati.

Poročna torta-dekoracija-cvetno-primer

Torej, imate pravico, da izumiti kreativno zasnovo z res impresivno poudarki. Velike velikosti Cvetovi so zelo lepa in prav tako spektakularno možnost.

torta-of-poroki-romantično-roza-bela

poroka stran barv in okraskov, so dovoljene vse rešitve, vključno z belo barvo z roza poudarki (zelo) velikega formata!

deco-cake-poroka-cvet-idee

Vi ne želite, sladica povsem rožnato? Torej, zakaj ne bi torto v dveh barvah, beli in pastelno roza? Dobro je vedeti: rezultat bi bilo še bolj zanimivo, če se odločite za poročno torto tri ali več nadstropij.

Original Poročna torta za dekoracijo okoli ene ali več barv

kolač-of-zakon-rdeče-belo-idee

Odločitev za dekoracijo okoli barve ali kombinacije barv je enostavno organizacijo svoje stranke. In ker vse vaše dekor bodo narekovale zadevnih barv, da bi našli torto idejo v istem duhu! Sladica na zgornji sliki in bi ustrezala poročni dekor okoli rdeče in bele.

torta-original-poroka-dve ravni-ball

Za pastelnih odtenkih tematskih stranka, iz navadnih in iznajti izvirno poročno torto malo bolj svetle barve. Zato je treba preučiti, že izbrano barvno paleto in najti podobne odtenke javnost malo bolj drzne.

torte-črno-belo poroko-peresno ravni

Črno-belo pecivo so vedno impresivna. So odličen dodatek za dekoracijo v teh dveh barvah. Vendar pa bi tudi odobrijo s stranko, v odtenkih bež in podobnih odtenkov.

pecivo-poroka-level-style-art deco

Organizirati glamurozno poroko in vas sprašujem, kako se odraža to temo na meniju? Odločite se za svetle barve, kot so zlato in srebro. V zgornji sliki, poročno torto v treh nadstropjih vpliva slogu art deco. Ti okraski združujejo dotakne zlata in črne barve, ki ponavljajo cvetlični tiru.

Kaj temo poročna torta dekor trgatev?

idee-cake-poroka-retro-biserno ogrlico

Vintage dekor zdi, da navdihuje vse več parov, ki sanja poseben dan in želijo zabavno in sproščeno praznovanje. Če greste na to poroko temo, predstavljaš izvirno torto okrašeno s cvetjem in retro vzorcev. Biseri, brezčasno, so prva možnost.

torta-of-poroki-original-style-letnik rumena

Grah, povezane z divjih rož in barvo, slog 1950 ali 1960, kot so rumena na zgornji sliki, proizvodnjo nepričakovan in zelo prijazni res. Poleg tega je ta vrsta poročno torto ni rezervirana samo za vintage stilu praznovanja. To bo všeč tudi tistim, ki sanjajo o tematskih poroko državi elegantna!

Original dekoracijo za maroško poročno torto

torta-of-poroki-marocian-belo-modra

Poroka maroška in Oriental praznuje barve in eksotične okuse. Oblikovati popolno poročno torto za tako priložnost, bomo poiskali ideje v tradicijah in arhitekture v državi. Uporabili bomo tipične oblike stavb ali je potekala v tem delu Afrike. In predvsem, da ne bo oklevala, da se ujemajo svojo impresivno sladico in tipične nianse pokrajine!

torta-poroka-maroško-tema-deco-idee


About the author

admin