Deco jul

Style chic kampanja za pristno in toplo notranjost

elegantna postelja deco akcija stenske blazine ideja minimalističen siva mat

Želite ustvariti komoro elegantna slog država ? Tukaj je izbor primerov in nasvetov, ki sledijo med gradnjo in dekoracijo notranjosti v te notranje opreme slogu.


Oglejte si našo galerijo 20 primerov in najti izvirne ideje za ponovno slog države v svoji sobi.

Eleganten slog država daje prednost lesa in naravnih materialov

slog država elegantna dekoracija ideja rastlin belo perilo mat lesena miza

Skandinavski dizajn se zgleduje po naravi in ​​severnih gozdovih. Zaradi tega je pogosto povezana s stilom država kmečko leseno pohištvo, naravni materiali in nevtralne monokromatske barve, rastlinski okras, mehko in diskretno svetlobo (običajno s svečami). Bližje naravi, tem bolje. Ta slog poudarja materialov in naravnih materialov, kot so les in volne. To je preprosta in v nasprotju z minimalistično, so čiste linije ni potrebno. To pušča malo več svobode v smislu oblikovanja in nima stroga pravila.

Notranja država elegantna slog z znatnim izvršni dekoracijo

držav elegantna slog oblikovanja ideja spalnica dekor stenske obloge

Če imate veliko prostora, lahko namestite tudi kamin. Mat z cvetlični vzorci ali grafičnih vzorcev za sodobne in minimalistični slog je vedno dobrodošla. Za posteljo, odejo in nekaj vatirane blazinice bo naredil! Vintage videz je prisotna tudi - po možnosti odločijo za starinske in obrtniški leseno pohištvo. Za sodobnega strani, lahko povabite umetnost na vaše stene z namestitvijo enega ali več nizov moderne in abstraktne umetnosti.

Teksture volna in mehka svetloba

akcija-style spalnico postelja svetilka vzmetenje bela mat

Predstavljajte si, da se v državi ... Kaj se pogosto dogaja v daljšem sprehodu v gozdu? Naredili smo majhne šopke svežega cvetja! In tu je naš predlog okrasitev stil elegantna država.

cvetlična dekoracija soba dekor ideja stil akcija

Slog kampanje, kot industrijskem slogu vključuje stenski zaključek za avtentično strani. Kot je v spodnjem primeru s tem zid:

industrijski dotik zid

stil država spalnica zid iz opeke sodoben razvoj ideja

Nočni industrijske slog tabelesoba moderna oblika industrijske slog ideja Deco namizno svetilko

rustikalno leseno pohištvo, zavese in posteljnino s cvetličnimi vzorci rustikalno država soba nočitev oblikovanje ideja lesena klop bela in elegantno notranjost Sodobna belo notranjosti prostora ležišče drsna vrata

eleganten lestenec svečnik ideja Deco soba nočitev talne obloge lesa stol Ideja vodenje akcij postelja dve leseni sedeži zid lesena klop soba nočitev oblikovanje oblikovanje ideja deco svetila gnojevka posteljne blazine miza stenske ideja ideja leseni stol preproge država elegantna slog lesena stena načrtovanje svetilka ideja talne obloge ideja sodobna kmečka soba strop oblikovanje svetlobni blazine Original stil država spalnica ideja lesene talne svetilke oblikovanje preproga Kmečka mat soba ideja deco lestenec razsvetljavo


About the author

admin