Deco jul

DIY Halloween: Nariši mi masko

Halloween kostum ideja otrok DIY uporabo dejavnost enostavno otrok karton maska

Halloween - dan, ko se pošasti budni! Halloween je festival preoblekah in transformacij. Prav tako imenovanih "mrtvih festival" Ta stranka je bila na njenih začetkov, dan Celtic Novo leto.


31. oktober je noč Boga smrti. Duhovi izkoristila podaljšanje noči obiskati življenje. Medtem, dnevna se prikrito za zaščito in prestrašiti duhove. Če nimate kostum in ne želite, da bi ugrabil pošasti, potem ta članek je za vas. Oglejte si naš izbor 45 idej DIY Halloween maske iz lepenke, papirja in tkanin. Maska - enostavna Lemiti in idealno, če boste potrebovali zadnje minute kostum.

DIY Halloween: Tiger Mask lepenke

Otrok halloween kostum ideja DIY uporabo otrok dejavnost halloween masko lepenke

Lahko naredite kartonsko masko, papir in druge materiale, ki omogoča rezanje in enostavno rokovanje. Tiskanje in izrežemo ali jih pripravi po rezanju! Prav tako je odlična krinka za občutljivo kožo. Če ne želite, da bi ličila na obrazu, maska ​​je popoln kostum za vas. Če želite, lahko združite masko s klobukom. Poleg tega, maska ​​je dober način, da svoje otroke naučiti novo tehniko za sebe in jim omogoči, da pokažejo svojo ustvarjalnost in domišljijo. Končno, je prepričan, da otroci radi obleko gor in nositi Halloween kostum. Doseganje dober izvirno preobleko ni tako draga, ali zapleten, kot si misliš.

Ohišje Halloween zelo izvirno geometrijsko maska ​​iz lepenkeDIY Halloween izvirna ideja preobleka karton maska

Kaj je noč čarovnic, brez enega ključnih delov uspešnega preobleki - maske? Maske so postali simbol karnevali in noša stranke. Ali veste, svojo zgodovino, svoje poreklo in simboliko?

Dve kartonske maske jelenov in lisica

DIY Halloween kostum maska ​​iz lepenke obraz živali ideja

Ne pozabite slavni prizor s Tom Cruise filmom velike oči zaprt slavni režiser Stanley Kubrick? Glavna funkcija maske je bila vedno ohraniti anonimnost moškega ali žensko, ki jo nosi. Preden je postal simbol noša strank in karnevali, je bila maska ​​se uporablja v obrednih slovesnosti in gledaliških predstav.

bel in minimalističen maska

Bela maska ​​Halloween kostum ideja lepenke DIY ročno dejavnost

V starih časih so bili maske del dionizijskimi kultnih obredov. To je bil obred objekt. V Afriki, nekaterih plemenih, maska ​​je zelo pomemben element pri obredih in pogosto se prevaža z šaman, ki naj bi v stik z duhovi in ​​predniki. Dejansko je Afrika imenuje tudi "celina mask." Maska se ne uporablja za skrivanje obraza. Je utelešenje drugega mistično in daleč. Maska simbolizira naravno silo božanskega izvora.

kartonske maske, fotografija Gold in pesek

DIY Halloween kostum ideja poceni lepenke maska ​​sodoben dizajn

Maske imajo pomembno funkcijo v stagecraft. V grško in rimsko gledališče, masko dovoljeno posnemati različne like in obratno vloge. Najdemo jih v japonskih gledaliških mask, Balinese, francoski, italijanski ...

Geometrijski kozmična pes maska

Halloween kostum ideja last minute DIY lepenke

Maska izvira iz grščine in pomeni kot "persona". To je prikrivanje in predstavitev obraza ali živali. Danes na Zahodu, maska ​​pridruži svečanosti. V vsakem primeru, to je pravi kos art! Saj veš, da so bili veliki umetniki Auguste Rodin in Jean nosi tudi maske? Pablo Picasso in Georges Braque se zgleduje tudi maske mistične in magične prakse.

futurističen maske lepenke

DIY Halloween kostum ideja karton obraz preobleka

Pogosto, maska ​​je pripomoček, ki prihaja z kostum. Niste, seveda, morajo imeti enega. Lepo maska ​​zasnovani, izdelani in po meri s svojimi rokami je najboljši kostum za noč čarovnic.

Futuristični maska ​​robot Halloween kostum maska ​​ideja lepenke DIY ročno dejavnost

futuristični maska

DIY Halloween kostum maska ​​ideja človek

Volk in Fox Halloween kostum ideja karton maska

zlati levTovarna maska ​​Halloween kostum ideja

sodobna volkDIY halloween masko ideja volk lepenke

bela ptica

Halloween noša ženska človek preprosto idejo BRICO

karton lisica maskaizvirno Halloween kostum ideja otrok DIY maska ​​iz lepenke

lepo oblikovana maska halloween masko preobleka DIY ideja maska ​​cat risbe lepenke

recikliranega papirja maske enostavno nareditiDIY Halloween kostum ideja maska ​​iz lepenke otrok originalni kostum enostavno

sijaj beneški navdih masko
DIY halloween masko kartonska škatla ideja Halloween noša poceni

Maska tiskanje, idealna za otroke DIY halloween masko otrok originalni kostum ideja

Maska za tiskanje in zmanjšanje DIY halloween črna maska ​​preobleka izvirna zamisel

kreativne in izvirne ideje mrprintables.com za otroke - velike in majhneHalloween kostum ideja karton masko

krpo maske Ideja maska ​​tkanine kostum izvirno Halloween Halloween kostum ideja lepenke DIY maska ​​za obrazHalloween kostum ideja papir maska ​​izvirna enostavno DIYDIY halloween masko izvirna ideja last minute kostum živalska maska ​​halloween kostum ideja Ideja sodoben dizajn DIY halloween masko lepenke mačka izvirna zamisel izvirnih Halloween kostum maska ​​mačka tkanine obrt ideja otroške zabave halloween masko za uporabo kartona dejavnost sodoben preprost DIY ideja otrok Halloween noša Halloween kostum maska ​​otrok otrok DIY ideja DIY halloween masko ideja lisica otrok uporabo dejavnost Otrok halloween kostum maska ​​Koala Ideja za uporabo dejavnost Halloween preobleka ideja beli kartonski trak za uporabo dejavnost Halloween DIY ideja za uporabo dejavnost otrok papirnato vrečko otrok Navodilo za dejavnost halloween masko otrok kostum ideja tkanine Ideja za tiskanje halloween masko otrok preobleka za uporabo dejavnost Prvotna zamisel tiger maska ​​papir Easy DIY otrok krpo maska ​​lisica ideja DIY ročno otroci Halloween kostum dejavnost Halloween kostum ideja originalni karton DIY obraz otrok uporabo dejavnost DIY Halloween kostum maska ​​izvirna tkanine ideja Halloween noša otrokHalloween kostum maska ​​idejaHalloween kostum ideja DIY maska ​​moški ženskaDIY halloween masko izvirno kostum idejo


About the author

admin