Deco jul

Božične lučke za notranjo in zunanjo doma

Original notranja Božič osvetlitev

Smo že vedeli Božične lučke igrajo ključno vlogo v dekor, jih ne moremo zanemariti. In še več kot to, so lahko središče dekor, ki prikazuje poseben element skladb, ki smo jih namestili.


Seveda, to ne bi smela biti omejena na dnevno sobo oken in drevesa. Božični osvetlitev lahko postavite kamorkoli: v zaprtih prostorih, v sobah, kuhinjo, kopalnico in zunaj na vrtu, na vrata, v drevesih.

Božična dekoracija z lučmi igre

svetlo rumena barva Garland

Za notranje zadeve, je ne samo osvetljene girlande. Lahko uporabite oblikovanja sveč ali mini sveče v posodah iz stekla ali majhnih svetilk, to je tako romantično. Teens bo verjetno raje za svojo sobo in mešanih barv Božična osvetlitev raznolika. Nekateri od nas se bo navdihnila, da bi majhne svetilke ali sami razsvetljavo. Dekor DIY Božič je lahko bolj ali manj zapletene za izvajanje, ampak zakaj ne bi poskusili. Na primer, lahko naredite senčniku papir za žarnice ali svečniki barvi, zajetih s krpo, papirja ali zlato kroglice, ki takoj razsvetliti vzdušje.

Christmas Lights za izmenično drevo

notranjosti božično osvetlitev alternativne jelke

Pri zunanjosti, obstajajo posebne božične lučke. So večji in na splošno odporni na vodo in sneg. Uporabite božične lučke za okraševanje dreves, vrt grmovje in robove vašega doma na prostem. Kraj figurice na vrtu, je še bolje, glede na noč. Za vas navdihujejo, smo izbrali nekaj fotografij. Uživajte v teh božičnih luči in bo vaše izbire.

eyeful zvezd

Božično deco zunanja svetle zvezdeZelo umetniško oblikovanje kamin

Božično deco kamin

skandinavski slog Božična zvezda Deco osvetljena Za vašo zunanjo stenoBožični venec dekoracija zunaj

osvetljena hiša fasadaDeco Božič izven domaOkrasite svoj vrt kot

Božično deco zunanja domače ideje

zunanja dekoracijo razsvetljavadeco božič zunanja osvetlitevsvetloba figur

deco božič svetlobe pingvinBožiček Garland za vrt

svetloba Garland BožičekBožični venec v obliki drevesa

Božič Garland oblika jelke

Božič luči v notranjosti žoge

običajna svetloba niz


About the author

admin