Deco jul

Luči za praznično vzdušje

luči'extérieur

Svetloba niz je idealen za vaš dom, vaš verando ali teraso za leto ob koncu praznovanja ali celo skozi vse leto. Klasične, obarvana ali dekorativni predmeti, bo božič luči dodali barvo vašega doma in toplo in praznično vzdušje v vašem domu!


Oglejte si našo veliko izbiro božičnih luči spodaj! Res je, da so svetlobni nizi uskladiti svetlobo in dekor skozi vse leto, če veš, kako jih uporabljati. Tukaj je nekaj idej, ki vam pomaga najti convenble Postavite venec.

Svetloba niz je idealen za praznično vzdušje

Praznično vzdušje in dekor

Svetloba niz je idealna za številne priložnosti, kot dekoracijo, na primer, v času božičnih praznikov, za svetilke, namizne dekoracije, ali celo za vrtne zabave v poletnih mesecih. Z Božič luči lahko precej uresničiti svoje kreativne ideje. Dati novo obliko na vašem venec, ga lahko postavite v veliki jasno vazo. Garland bo dal vazo v luči izredno izviren način. Učinek je zelo dekorativna in se prilega na vsakem pohištva.

Lahko jih kupite ali pa jih sami

svetlobni predrti tehniki srca

Prav tako lahko ustvarite lep okvir z nizom luči okoli ogledalo. Samo to popraviti, tako da je dan okoli ogledalo izpostaviti. Če je vaša notranjost so izpostavljeni tramovi, boste lahko, da se jim izvirno dekorativni učinek, ki ga tam visi svetlobni niz, ki bo zaživela čez celoten žarek. Polepšajte vzglavja za pisane sanje! Poskusi, da ga postavite vodoravno ali ustvarite izvirno obliko za bolj osebno dekoracijo.

Prihajajo v različnih oblikah in barvah

Garland belih ovratnikov

Njihovo gradivo lahko razlikuje

Ročne svetilke

Barvita Garland prižge svojo dnevno sobo

Pisani luči salon

Zvezda je prednostna oblika

luči'étoiles

Za romantično, odločijo za pastelnih barvah

Luči modrih listov

Za več pep - rdeča in oranžna so kot nalašč

luči luči

Rattan Razsvetljava za kmečko notranjosti

Luči za ratana košare vrt multicolor sveti venec vrt svetlobo Garland Svetilke svetlobo niz d'origami slonovine svetilke Por svetlobni niz tako majhne sladkarije hiše razsvetljavo Otrok dekoracijo z zvezdami LED luči Garland LED svetlobni niz svetilke Osvetlitev rdeče maka


About the author

admin