Deco jul

sveča dekoracijo: originalni lonci in oblikovanje

dekorativni beli les steklena plošča ideja deco miza sveča

Kako ustvariti novo vzdušje doma, ne da bi velike spremembe? Zakaj ne krasijo njeno notranjost s svečami? So vir mehke svetlobe in enostavno odstraniti na različne načine.


Sveče pridejo v velikosti, oblik, barv in različnih okusov. Prav tako lahko prilagodite barve ali jih okrasitev. Skratka, dekoracija s tanko estetsko odvija v 17 primerih sveča dekoracijo navdih tistim, ki iščejo nove Dekoraterstvo idej za njihovo notranjost. Tukaj so ...

sveča dekoracijo: originalni lonci

sveča dekoracijo moderno notranjost Ideja

Ali ste vedeli, da je izdelava sveča oblika umetnosti obstoječe stoletja? Sveča datum izdelava drugem stoletju. Bila je zdelo praktično uporabnost. Danes je predvsem estetsko vlogo. V resnici, da svoje sveče in prilagodite ni težko. Vi ne potrebujete veliko prostora in materialov. Vsi obrazci so možne: okrogle, kvadratne, v obliki srca in druge oblike, ki mislite, primerna. Poleg tega, lahko pa vam služi kot darilo. Lahko tudi zelo izvirne sveče kozarce.

sveča dekoracijo: cement pot v obliki izvirne steklenice Original dekorativna sveča bela sveča moderno notranjost ideja

Če nimate časa, da bi svoje sveče, ki jih lahko kupite. Naš nasvet je, da se odločijo za sveče rastlinskega voska. So okolju prijazni in nekaj jih je mogoče ponovno uporabiti. Veliko od sveč na trgu danes so iz parafina, ki temelji. To je rezultat vosek petrokemičnih pridobljeni iz nafte. Običajno se parafin uporablja očistimo tako, da ne oddajajo snovi, nevarnih za zdravje. Toksičnost je vprašljiva. V vseh primerih, je najbolje, da se odločijo za sveče iz rastlinskega voska mešanice (soja, palmovo) in čebeljega voska. Najboljše možnosti so le sveče iz čebeljega voska. Drugo merilo treba upoštevati, je parfum. Ko je sintetična, je škodljivo. Ko gre za vprašanje, eteričnih olj parfuma, pa ne skriva nobenega tveganja. Poleg tega so nekatere olja so kot nalašč za sprostitev in meditacijo.

sodobno minimalistično dekormoderno dekoracijo oblikovanje venec cvetlični lonec ideja vzmetenje

Zelo originalni leseni svečniki kozarciPrvotna zamisel dekorativne sveče jar

elegantne sveče kozarcisveča dekoracija prvotna lesena pot

steklene sveče kozarci okrašena z volno dekorativne sveče jar znotraj brainchild

Dekorativne sveče za toplo in intimno vzdušjesveča dekoracija izvirna ideja lončkih les romantična notranjosti prostora

originalni leseni sveče kozarci in oblikovanjelonec deco notranja Ideja sveča

Mini lesene sveče kozarci kovinski lonec prvotna svečo vosek bela sladka ideja

Pot je zelo trdna sveča sveča deco notranja ideja madež sodoben dizajn čipke

Za notranjo minimalistleseni lonec metal moderen izvirno notranjo opremo Ideja jar sveča deco izvirna ideja sodobna sočna rjava pladenj sveče Ideja sodobno notranjo opremo sveče les pot izvirno modro steklo slojev Deco steklene sveče les oblikovanje ideja pot Deco izvirna ideja sveča moderno barvita lesena pot


About the author

admin