Ploščice za živi sodobno notranjost

siva lončene živi modernne

Ali boste, da razvijejo svojo novo sodobno življenje? Ali veste, najnovejše trende lončeno dnevna soba oblikovanje? Oglejte si naš izbor več kot 40 primerov notranjega prostora v minimalističnem slogu, opremljene z nevtralno barvo ploščic (bela, črna, bež in drugi).


Poudarek teh prostorov je na pohištvo in dekor. Ploščice deluje kot "baza": to je tabla, medtem ko je pohištvo obarvan element.

Ploščice bela in kaki bivalni prostor kavč
belo lončeno dnevna soba kavč kaki

Tukaj je dnevna soba z belimi ploščicami. Poudarek v tej notranjosti je dal na barvo kaki kavču (okrašena z blazinami različnih barv) in stoli na obeh straneh. Okras je tudi element, ki ima pomembno vlogo pri tem Nastran in elegantne notranjosti naenkrat.

navaden življenjski barvne ploščice v minimalističnem notranjosti

belo lončeno dnevna soba klubska mizica dekoracijo sodobne steklene rastlin

Tukaj je še eno področje, s svetlo bež ploščice, ki usklajuje z barvo na kavč, stol in jedilnico stoli. Poudarek je mala črna kava miza in dve slike na steni.

bež sedežne ploščice v zanimivem notranjosti

bež lončeno dnevna soba kavč oblikovanje belo usnje

Izberite črno in belo notranjost je vedno elegantna ideja. Prav tako ne boste imeli veliko težav, da uredi in jo okrasite kot večina pohištva in okras na trgu, ki je na voljo v črni ali beli barvi. Spodnji primer prikazuje črno-belo dnevno sobo z bele ploščice posnemajo parket.

beli porcelan ploščice, oblikovanja Bauhausporcelan ploščice dnevna soba oblikovanje Bauhaus

Zlato pravilo za dobro kombinirati barve se ne mešajo več kot tri barve. Tukaj je dober primer, kako je to mogoče:

Harmonija treh barvah: črna, bela in malo rdečelončeno dnevna soba kavč oblikovanje ideja'angle blanc

Poudarek v tej notranjosti je barva bordo v omare in klubska mizica. Stol in kavč so tkani smolo, tla mat bel in tla.

Moderna dnevna soba v hiši
bivalni ideja bela tlakovanimi postavitev protja kavč blazine bela

Spodnji primer prikazuje velik prostor, ki vključuje jedilnico (ozadje), kuhinjo (levo) in majhen bivalni prostor. Bela kavč igranje soba delilnik za vlogo. Ker gre za veliko območje s številnimi različnimi elementi, notranji oblikovalci odločili, da dajo belo ploščico, ki ustreza to vzdušje. Sedežno površino je sestavljen iz kavč in šest majhnih lesenih mizice.

bivalni prostor odprt za kuhinjo in jedilnicoOblikovanje kavč bivalni prostor kuhinja nizka lesena miza

Tu je še en primer črno-bele ploščice, ki ustreza dnevno sobo in kuhinjo
črne lončene dnevna soba pohištvo bela dizajn bela miza

retro slogu bivalni prostorbivalni tlakovanimi retro Deco

Ploščice, ki posnema betonLežalniki imitacija betona ideja dnevna Tile

sodobna notranjasodobna dnevna soba ploščice ideja otok centralna kuhinja

lončeno dnevna soba kavč oblikovanje ideja sodobna lesena mizica

bivalni ideja belo lončeno postavitev dnevna soba pohištvo ideja ploščica obesek luč kavč za'angle carrelage salon marmor pohištvo ideja salon pohištva vijolična mat Načrtovanje dnevna soba design ideja črne ploščice in bela moderna kavč črna razpostavljene dnevna soba moderna umetniška slika Načrtovanje nadstropju dnevna soba kavč ideja Postavitev temno siva lončene dnevna soba kava miza bela kavč police razviti odprt dnevni prostor kuhinja ploščice idejo Originalni dizajn počivalnika dizajn bela TV sodobna dnevna soba pohištvo ploščice bež kavč Sodobna notranja moderna ploščica ideja sive ploščice tla živi sodobno opremo idejo moderno notranjost dnevna soba kavč ideja idee-tlakovanimi soba-design -Idee tlakovanimi soba-elegantno idee-tlakovanimi soba-notranja-bela

Notranja soba-moderna-ploščice-idee bivalni prostor kavč belo-ploščice-idee bivalni-bele ploščice dnevni ploščice-idee dnevni ploščice imitacija lesa
dnevni ploščice-črno-belo Sodobna-dnevni ploščice bivalni oblikovanje dnevna soba-design-ploščice dnevna soba-design-minimalistično-sodobni kavč notranjosti živijo znotraj modra razkošen bivalni-idee-ploščice bivalni prostor moderno-design-ploščice bivalni prostor moderno notranjost-bela giornonotte

sodobna dnevna soba dekoracijo ploščice

temno siva ploščicami dnevna soba

lončeno dnevna soba deco ideja

lončeno sodobna dnevna