Kako sestaviti miniaturni vrt – anews24.info

Kako sestaviti miniaturni vrt

miniaturni vrt ideja

Če želite imeti lepo miniaturni vrt Notranjost, izbrati primerne vrste, nizke rasti in mlade rastline lahko upočasnijo rast.


Mlade rastline lahko okrasite notranji mini vrt za nekaj časa, vendar, ko odrastejo, morate jih posadimo v drugi vrtu. Rastline morajo biti izbrana tako, da imajo koristi od razsvetljave, zalivanje in enotni temperaturni režim.

Miniaturni vrt v stari kovček in lonce

miniaturni vrt cvetlični lončki keramike oblikovanje ideja

Potem, moramo zagotoviti, da stopnja in vrsta rastlin ustreza velikosti posode. Poskusi, da imajo različne visokih rastlin, različnih glede oblike in teksture listov, vendar bodite pozorni na barvno kombinacijo rastlin.

Majhen vrt z rastlinami in figuriceminiaturni vrt ideja razvije Okrasite

Moramo prilagoditi višino sestave. Bodite previdni, da ne izbere preveč razvejane rastline. V večini sestavkih, celoten vtis, ki ga obrat v srednji rok.

Lep okras za majhen vrtminiaturni vrt ideja razvije Okrasite
Če ne želite uporabljati pisane rastline lahko izberete okrasne rastline sijajni listje. Ne pozabite, vinske trte, ki so potrebni in bodo ublažili ostre linije posode. Če se korenine ne doseže katerikoli in del razloga ne bo povečala. Upočasniti rast rastlin, jih je treba posaditi v jeklarski polje nerjavečega. Na ta način se korenine ne more širiti v zemljo.

Majhen vrt z vrtnim pohištvom v beli barvi

miniaturni vrt dekoracijo ideja rože lonci rastline

Izberite naprave za cvetlični aranžma za notranjo miniaturni vrt ni težko. Lahko uporabite dlani, Dracaena, Cordyline, fikus in philodendron. V ta namen primerne okrasne rastline z listom opremljene v svetlih barvah, kot bršljan in Begonia. Sočnice so idealni za notranjo miniaturni vrt preveč. Grmi se lahko uporablja tudi. Lahko vključujejo kaktus in se posebno miniaturni vrt notri kaktus!

miniaturni vrt, v cvetlični lonecminiaturni vrt cvetlični lonec okrasitev ideja kamni

Znotraj ali zunaj, z malo domišljije lahko ustvarite miniaturni vrt sanje. Tako najdemo v notranjosti terarij vrtu v mini javnost. To zahteva izbiro primerno posodo, navadno steklo. Bodite svetlobe potrebo tal za dekoriranje nekaj kamenčkov za drenažo. Končno, izberite majhne rastline, ki so združljivi skupaj in po možnosti dopustna vlažnost.

lepa dekoracijasočne vrtne rastline cvetje

To ni vse, srečo, da ima sprednji vrt in veliko teraso. Zato moramo prinesti na vrt k nam. Miniaturni vrt je idealna rešitev za majhne urbanih prostorov. Ob vaši mini vrt ima praktično stran. Dodaja več svežino na svoj prostor in je naravni element dekoracijo, ki moramo vsi.

A-čoln v obliki vrt

mini sočno vrtni okras

Lahko kupite v trgovini vse potrebne elemente, da ustvarite svoj terarij ali popolno mini vrt. Lahko pa tudi, da si bo izbira vrniti posode.

Vrt v kovčkuoriginalni mini kovček vrt lonci

Ko izberete posode boste uporabili za mini vrt moraš upoštevati značilnosti rastlin. Nekatere rastline raje svetlobe in zraka drstijo, medtem ko lahko drugi živijo zelo dobro v temi.

miniaturni dekoracija

mini vrt lončki za rastline

Vprašanje posodo, se lahko odločijo za lončkih, zabojih, akvariji, kozarci in skodelice, ampak tudi kosov lesa. To bo vaš majhen vrt raj zahvaljujoč svoji naravni videz in strukturo.

Majhen vrt

Mini lesene vrtne rastline

Po izbranih rastlin, ki jih lahko dodate dekorativne elemente na svoj miniaturni vrt. Raje naravnimi okraski, kot so les in kamenje. Vendar ne preveč, saj potrebujejo vaše rastline imeti zrak in prostor.

Vrt z majhno pohištvo

leseni okras vrt lonci

Vzdrževanje za miniaturni vrt je zelo enostavno. S časom boste ponavadi poskrbel za to. V običajnih rastlin, preprosto potresemo 1 do 2-krat na teden, ali s preverjanjem, kot so suha. Ne dodajajte preveč vode, da se ne utopi.

Miniaturni vrt lahko poteka v leseni škatli

miniaturni vrt box lesena figur

Če ste ustvarili zaprto terarij, nato pa skoraj ni treba zaliti. Zaprte rastline nimajo potrebe preveč zraka ali vode. Očitno je, da bodite previdni, če se odločite in se posvetujte s svojim cvetličar.

Različne vrste kaktus za vaš vrt

vrt Mala kaktus

Če je vaš miniaturni vrt zasnovan tako, da proslavi svoje zunanji prostor, nato pa našli miren kraj, ki bo bolj vidna majhen vrt. Če ga slabosti nameravate nego notranjosti vašega doma, izberite svetlo mesto. Rastline, kot so naravne svetlobe. Idealno mesto bi bilo, da ga postavite blizu okna obrnjena proti severu. Pomembno je, da jih ne dajo neposredno pod tapants sončni svetlobi, ker potem vaše rože lahko zbledi.

Ficus bonsai idealen za vrt

Ficus bonsai majhen vrt

Verjetno se sprašujete, katere rastline lahko izpolnite tako miniaturni vrt. Obstaja veliko različnih in najbolje bi bilo, da se posvetujte s svojim cvetličar. Vendar pa je med miniaturne rastlin najdemo bonsaj, mini kaktusi in Cape kosmulje.

Vrt z cvetjem in sočnice

miniaturni vrt rože sočnice

Philodendron, idealno rastline za vrt

philodendron miniaturni vrt

miniaturne kamen vrtne rastline

miniaturni vrt Ivy

miniaturni vrt sočno kaktus rastline

vrt sočnice drugačen

miniaturni vrt rastline figurice

miniaturni vrt figur stilizirani

miniaturni viseči vrt

Zelena miniaturni vrt


Like this post? Please share to your friends: