Sodobna Garden: 35 prijazno oblikovanje ideje – anews24.info

Sodobna Garden: 35 prijazno oblikovanje ideje

Garden-zunaj-sodobno-moderno

Kaj menite o oblikovanju sodobna vrt z ravnimi, čistimi linijami? Mi imamo radi, zato smo se odločili, da namenijo članek te posebne slog vrtove.


Res je, da ne obstaja ena vrsta sodobnega vrta, vsakdo je prost predstavljati pokrajino svojih sanj za njen zunaj. Vendar pa obstajajo nekatere bistvene značilnosti, ki jih lahko zapomniti. Ena od teh lastnosti, pa je za natančno definirane in strukturirane prostori. tlakovane ali gramoz prehodi razlikujejo od delov, zajetih z vegetacijo.

Sodobna vrt z dobro strukturiranih prostorov

vrt sodobno-moderno

Rastline in cvetje se v kombinaciji s kamnitimi robniki, betona ali jekla. Kot boste videli iz slik, prisotnost materialov industrijskega izvora je bolj izrazita, kar je v nasprotju s slogom naravnega vrta. Slike izbrane tudi nanašajo na razvoj sodobnega vrta z vrtno garnituro, ki ustreza splošno zasnovo. Končno je spomladi kmalu prišel. To je čas, da si za navdih za oblikovanje pokrajine vašem vrtu sodobnega. Tu so slike in ideje - za vas, da izberejo, ki najbolj ustrezajo vašim potrebam!

Velik vrt sodobne hišeGarden-zunaj-sodobne-moderne-ideje

Vrt s čistimi linijami, dobro strukturirane in enostavno - tukaj je, kaj je sodobno vrt je za nas. Ob zeleni zunanji povpraševanja prostor za nego, ampak tudi vam daje tako veliko veselje! To je čas, da gredo zelene ...

Wall-rastlinski-sodobni vrt

Zelena stena, to ti povem?

Ni izgovorov za ne z zelenih površin doma. Videli smo že vse: notranjost bogato okrašena z zelenimi lončnicami, vertikalne vrtove, balkone, gozdove ... Vse je mogoče, če želimo ustvariti raj rastlina doma. Eden od trendov zdaj rešitev je nedvomno zeleno steno. Idealno za majhnem prostoru, ali za tiste, ki živijo v mestih, živi zid pomaga optimizirati prostor in uživajte v zelenje vsak dan naenkrat.

Sodobna bambusa vrt-kamen-deco

Materiali: beton, jeklo, kamen

Zunaj je poudarek na trdnih in trajnih materialov. Prav tako so izbrani na podlagi njihovega videza. Minimalističen slog omogoča uporabo vseh vrst materiala, ključno je, da je prisoten v majhnih odmerkih. Karkoli, vzorec ali barvo, ki je tudi vas popelje od oblikovanja elegantno, sodobno vrt.

Zarjavele jeklene korito
cvet meje sodobne vrt

Dobro strukturiran vrt je lažje vzdrževati. Medtem, če želite ustvariti dvoriščno Zen vrt, moraš pozabiti na simetrijo in ravnih linij. Ta vrsta vrtu je nepopolna. Po vzoru Feng Shui, ravnotežje rojen leta neravnovesje. V Zen vrtu, nobena oblika vrtnih poti in struktur.

Garden PotVrt elegantno moderno obliko

Če imate nepravilno teren, uporabite gramoza za ravnimi. Tukaj je, kako je bilo to storjeno v urbanem zunanji prostor:

Urban vrt s peskom
Sodobna vrt s peskom

Vrt - za stanovanje kartica

Ob urejenih travnik je lepo za vso družino. Nahaja se na vhodu v svoji hiši, na vrtu je dom vizitko. Veliko ljudi pozabi in pusti njihova zunanja slabo vzdrževana. Na vrtu je prostor za uporabo skozi vse leto. Tukaj je, zakaj je treba ohraniti tudi v mrzlih zimskih mesecih. Če ohranijo svoj vrt redno, boste uživali prijeten zunanji prostor v spomladi in poleti.

Lawn kvadrat in tudi asfaltirana cesta v Loveneat

sodobna vrt strukturirano oblikovanje

Če imate res veliko rastlin na vrtu, namestitev vrt pot je dobra ideja. Na ta način lahko enostavno sprehod, vode in gledal svoje zelene prijatelje!

Zelena stena in mala asfaltirana cesta v Kaliforniji - Amelia B. Lima & Associates

Sodobna vrt z rastlinskim steno

nagib: kaj storiti?

Nagnjenega vrt zahteva načrtovanje dejal, "tla". Mnogi ljudje verjamejo, da je zunanji naklon neuporaben in ne rastejo rastline. To je popolnoma narobe! Vse, kar potrebujete, je prod ali kamen, malo časa in potrpljenja! Obstaja tudi veliko različnih rastlin in grmovnic, ki rastejo tudi v strmem terenu. Če želite izvedeti več o tej temi, preberite članek "Garden tehnika nagnjena zemlje - misija mogoče".

vrstna vrt z betonskimi robniki - Shades of Green

Struktura oblikovanje vrtZunanjost hiše z terasastem vrtu - Grounded Modern Krajinska arhitektura

stopenjski vrtSejalnice, ki so sodobno oblikovanje - Big Red Sun

Sodobna pokrajina vrtKamen vrt, gramoz in travnik

Sodobna vrt jasne linijegramoz vrt naravno

Alpine rastline gramoz vrt

Ohraniti zunanji območje pomeni, da so v stiku z naravo. Začne se z nekaj lončnic, nameščenih na balkonu in sčasoma razvije cel vrt. Narava nam daje boljše. Še vedno ne vem, če je nam, ki jo obdeluje, ali je bila ona, ki nas kultivira.

tudi zmanjšati vegetacija površine betonamoderna betonska oblikovanje vrt vegetacijaUmivalnik zunaj sodobnega oblikovanja

potopiti'exterieur design moderneBeton Zunanja oblika s kota ognjem vrt s konkretnim dimnikomNekaj ​​rastlin, veliko prostora sodobna oblika vrt gramoza kamni

Zunanji sajenje s cvetličnim za sajenje'exterieur design

Vrt grobega kamna in rez

Kovinsko vrtno pohištvo

Vrtna garnitura s kaminom

zunanji vrtna garnitura

Mala teraso z vrtno garnituro

teraso z vrtno garnituro

Vrt krajine na strehi

Stolček bivalni vrt oblikovanje

Zunanji fotelj oblikovanje protja

predsedniki'exterieur design

Sodobna Garden Krajinsko

Deco ideja sodobna vrt vrtno pohištvo

vrtni okras z lesenimi kroglicami

Sodobna vrt travnik razvoj dekoracijo ideja

bajen vrtlesa pohištvo originalni kamen zunanja dekoracijo vrta

Umivalnik vodemetal žogo deco vrt ideja'aménagement extérieur jardin moderne design

vodnjakizvirno dekoracijo vrt dekorativni predmet Rastlina cveti

krajineideja'aménagement et d'entretien grand jardin déco design

Velik vrt z bazenommoderno vrtno pohištvo bazena'eau déco florale plante parasol blanche table de jardin en métal

čarobni vrt

vrt z bazenom ideja razvoj kavč deco vrt

sejalnice
majhen vrt oblikovanje dolge sproščujoče udobje stol

Urban Zunanji prostormajhen vrt idejna zasnova Stolček za ležanje metal žogo


Like this post? Please share to your friends: