inne

kjeller møbler moderne vin 34 ideer for å oppdage

Planlegging kjeller vin-kabinett-liten-space-husets vin

Oppsettet moderne vinkjelleren er en oppgave som krever ikke bare kunnskap om hvordan man best kan bevare og leve ut vin, men også dekorere en raffinert og avslappende plass som er designet for å best møte drømmer en oppsamler og amatør entusiast av drikken.


Gartner moderne vinkjeller med glass foran veggen og flaske lagring

utvikling profesjonell vinkjeller vindus idee-lagring flaske

Og mens mange av våre europeiske naboer vurdere utviklingen vinkjeller er en aktivitet reservert kun for dem som har mye ledig tid og har et stort landsted omringet av vingårder som ligger et sted i Sør-Frankrike, vet vi det er mange vinelskere vellykket utvikling av en slik kjeller i sine hjem eller i sine leiligheter.

Gartner moderne kjeller med praktisk oppbevaring tømmer

Planlegging kjeller moderne tre-design-moderne-lagring-flaske vin vin

Hvis du vil vite hvordan alle kan vedta en kjeller i kjelleren, eller enda bedre, i et hjørne av deres hjem, vi gjorde en forskning om utviklings alternativer moderne vinkjeller. Og som du vil se, de er så mange at du vil definitivt være å identifisere en passende idé for ditt hjem!

Ideen administrasjon vinkjeller moderne design med tre dør

utvikling i moderne vinkjeller vin-kabinett-vegg-liten-hule-deco

Vi begynner med en rekke ideer for de med en kjeller og ønsker å finne designideer kjelleren til vin begravet i dette området deres hjem. Dette alternativet synes best ikke bare fordi det gir en god organisering av plass, men også fordi det gir oss mulighet til å ta de nødvendige forholdsregler for ventilasjon og oppvarming av kjelleren.

Gartner moderne kjeller begravet med dør design for å opprettholde temperaturen

administrasjon vinkjeller temperaturholdere utenfor-kjeller-idee

Faktisk, som vi vet, vinflasker skal lagres i et godt ventilert område og i forhold til temperaturen anbefalt av fagfolk (disse skal ikke overstige 25 ° C, og vil bli avgjort etter type vin og vilkår bevaring ideell for den sistnevnte).

Ideen vegg lagringsplass for vinflaske

Oppsett-hule-a-vin-stein-vegg lagring flaske vin

Utviklingen vinkjeller begravd i kjelleren vil også, for de mest lidenskapelige samlere, lagre en større mengde flasker.

Idéutvikling jordisk kjeller hjemme med marmor vegger

Oppsett-hule-a-vin-lagring-vegg-flis-marmor-idee-deco

I dag er det flere veggoppbevaringsmuligheter for vinflaske, tre, glass, betong og metall. Designet spesielt for riktig bevaring av vin, disse ordningene gir oss mulighet til å holde i huset et bredt spekter av druetyper i de beste forholdene.

kjeller dekorasjon tre vinflasker for lagring

Oppsett-hule-a-vin-begravet-møbler-tre-lagring-belysning

En annen detalj å ikke undervurdere: planlegger vinkjeller i kjelleren er også en fin måte å skape en smaking hjørne ved siden av sin kjeller.

Ideen veggoppbevaringsskap og vin kjeller semi begravet

Oppsett-hule-a-vin-art-deco-vegg-kjeller-betong

Her er en idé av semi-jordkjeller med smaking område: flaskene lagres i et vinskap skreddersydde betong, som gir mer rom for avslapningsområde med sofa og mini bar i nærheten.

Bar Deco møbler og vin flaskestativ på veggen

Oppsett-hule-a-vin-design-moderne-liten-plass lagring Mural

Selvfølgelig kan det smaker også skje inne i vingård seg selv. Dette er en optimal idé for eierne av en liten kjeller, hvorav en del er allerede opptatt av andre saker.

Dekorasjon kjeller tre vin med betong og glass vegg

Oppsett-hule-a-vin-design-moderne-betong-glass-idé-deco

Merk av kjelleren av en vegg (som også kunne bruke støtte for flaske lagring) eller en glassdør og installere er også en smaking med en bar, et salongbord og noen stoler.

Ideen med kjeller bar og indre vegg med flaskelager

Oppsett-hule-a-vin-ikke-kjære-bar-utenfor-temperatur-room-glass

Organisere denne lille drømmen til antall flasker du ønsker å lagre og tilgjengelig plass i kjelleren. Hvis du trenger mer plass inne i kjelleren selv, kanskje du ville ha i mer i bare noen få kvadratmeter foran henne?

Gartner vinkjeller begravet med vindeltrapp

Oppsett-hule-a-vin-design-moderne-kjeller trapp-colimacon

Oppsettet begravet moderne kjeller gir oss også mulighet til å fullføre innredningen av alle våre hus med originale ideer, for eksempel kjeller i kjelleren synlig fra første etasje.

moderne design med LED-belysning vinkjeller møbler

Oppsett-hule-a-vinkjeller-deco glass fra gulv parkett-wood

Utstiller flasker vin i øynene til alle innbyggerne i huset og sine besøkende med sin gjennomsiktig glasstak og solid, er det tilgjengelig via en vindeltrapp tar opp lite plass.

Hvordan arrangere en kjeller med glass flaske lagring i et hus oppføring

Oppsett-hule-a-vin-no-pris-liten-space-glass-idee

Etter at utbyggingsalternativer moderne vinkjeller i kjelleren, se hva mulighetene for å skape en samle hjørne til en annen tomt rom i huset.

Ideen om liten vinkjeller med LED-belysning

Oppsett-hule-a-hvelvet vin-rack lagring-flaske-glass

Inngangen til huset og dets korridorer synes en god løsning for etablering av et ekstra lite rom der vi kan plassere sin vinskap.

Winery liten plass korridor dekor eller hjemme oppføring

Oppsett-hule-a-moderne-vin-glass-idé-deco

Dette er særlig slik i inngangspartier og korridorer som allerede har en nisje som ingen bruker og kan lukkes med en tredør, glidende eller ikke.

Vin huset: utstyr ideen med vegg lagringsplass for flasker

Oppsett-hule-a-vin-deco-kjeller-lagring-idé-bouteuille

Prøv denne ideen og tilpasse den til interiøret. Hvis din nisje er stor, ikke gå glipp av muligheten til å gi lagringsplass for to vegger.

Ideen om liten kjeller med tre skap for flasker og glass

Oppsett-hule-a-vin-hus-små-møbler-lagringsplass

Vi anbefaler at du lukker denne nye delen av huset ditt gjennom en glassdør, fordi, på denne måten kan du vise samlingen din til alle vennene dine, og du vil alltid stå foran deg. Også vegger og glassdør tillate deg å nyte dine volumer og inngang gangen, nesten som om de ikke eksisterer!

Husets vin kjeller med glassdør Photo

Oppsett-hule-a-vin-no-pris-møbler-lagring-tank-tømmer

Trans hennes mini vinkjeller med flasker moderne møbler i en samling av hans utstillingsområdet er alltid en god idé for dem som holder sine flasker nær trafikkerte områder og sosiale rom som kjøkken og stue.

Utsette hans vinflasker å dekorere hennes stue

Oppsett-hule-a-vin glass-lagring-bouteuille bestikkelser Vegg

Men pass på: at denne samlingen er virkelig beundringsverdig, bør det være i skjønneste orden! Noen gjenstander av dekorasjon og riktig belysning vil sikkert hjelpe deg å oppnå ønsket effekt.

vinkjellerdører eksempel flasker rader i høyden

Oppsett-hule-a-vin-kabinett vinflaske glass

Alle er ikke i stand til å ytterligere optimalisere organiseringen av innvendig plass for utvikling vinkjelleren som et eget rom. Men det betyr ikke at du bør gi opp drømmene dine!

Vin Møbler og innredning under trappa

Oppsett-hule-a-vin-frokost-under-trapp-møbler-temperatur

Hvis du bor i et hus på to eller flere etasjer, eller i en duplex i byen, kan du kanskje ta den tomme plassen under trappen for utvikling i moderne vinkjeller liten.

Utvikling av liten kjeller plass under trappen

Oppsett-hule-a-vin-kabinett-lagring-under-trapp-tasting

Realisering av denne ideen kan gå gjennom to ulike tilnærminger som avhenger i hovedsak på den tilgjengelige plassen under trappen og budsjettet du har.

Møbler for flasker vin og kjeller styring huset

Oppsett-hule-a-vin-vin-kabinett-under-trapp-huset

Den første, ideell for små områder og for de som ønsker en utvikling idé kjeller billig vin, ville være å finne en vinflaske oppbevaringsskap og installere frisonen au under trappen.

tilpassede trapp under møbler og innredning med glass vinkjeller

Oppsett-hule-a-vin-house-under-trapp-deco-møbler-idé

Den andre, som ville ta litt mer tid og krever mer investering, ville være å lage en egendefinert møbler tilpasset størrelsen på kjellertrappen og at aksje være flasker.

Hyller flaske tre vinkjeller for lite hus

Oppsett-hule-a-vin-tre-liten-plass lagring Mural

Uansett hvilken løsning du velger å adoptere, må du huske å sikre at vin lagringstemperatur er ideelt.

flaske lagring og mini kjeller hus

Oppsett-hule-a-vin-små-møbler-lagring-bouteuilles

Siste attraktivt alternativ for vinelskere som bor i en liten leilighet eller som bare fatt på etableringen av en samling: den vinskap.

Wooden vinkjeller møbler

Oppsett-hule-a-vin-hvelvede-møbler-lagring-tank-tømmer-Sommi

Kompakt og praktisk, er denne type objekt konstruert for å ta former for enhver lagring som finnes i hans hus en safe, en bar, et skap ...

Ideen vin lagring og tremøbler
Oppsett-hule-a-vin-tre-møbler-no-pris-frokost plass

Eneste forskjellen (som gjør sjarmen til denne typen møbler) det er spesielt laget for deg å lagre dine flasker optimalt å bli en god utvikling alternativ for billig vinkjeller og vinner i stedet.

kjeller temperatur kontrollert vin profesjonell
Oppsett-hule-a-vin-temperatur-møbler-tre-idee

Med en teknologi som gjør det mulig å holde flasker i de beste forholdene, og i en setting med ideelle temperaturer, er denne typen møbler som tilbys av noen produsenter som selskapet Sommi, inkludert følgende elementer:

Små møbler tre kjellerviner
Oppsett-hule-a-vin-kabinett-liten-space-tømmer flaske

Wine Bar og møbler for vinelskere

Oppsett-hule-a-vin-tre-møbler bar-ide-liten-plass

vin bar skap med temperatur justering

Oppsett-hule-a-vin-møbler-tre-lagring-tank-temperatur


About the author

admin