vrt

Korito z zunanjo mrežo-it-yourself

Korito z diy-deco-zunaj-tutorial mreže

Poletje vas navdihuje obnoviti svoj zunanji prostor in si cvetlični okras z plezalka? To je super, ker imamo DIY Deco idejo za ta prostor deliti z vami!


Gre za plezalce in zajema izdelavo korito z leseno do sebe.

Izdelava korito z leseno je odličen način, da okrasite vaš zunanji prostor.

Sadilnika z leseno je objekt, ki ga je mogoče enostavno doseči z običajno uporabljenimi materiali za dekoracijo vrta. lesene plošče in po možnosti tudi nekateri kovinski elementi zadostni za izdelavo.

foto-vrtnar-mreža-les-deco terasa

Vzeto na splošno pravokotne oblike, DIY les korito je tudi izvedljive japalettes lesa. To je DIY možnost za poceni in izvirno dekoracijo teraso ali balkon.

Korito z diy-deco-les zunanje rešetke

Ideja, da bi korito z Rešetkasto apelira na vas, vendar niste zelo nadarjen za sebe? Ni problema! Lahko preprosto obrnejo staro zunanji cvetlični lonec korito z rešetke, ki jih že imate pri roki, ali pa, da ste jih kupili.

plantaž z mesh-DIY-DIY vaje

V nadaljevanju vam ponujamo tri podrobna vaj na temo, kako naj bi v korito z leseno. Video tutorial vam bo pokazal, kako uresničiti takšen projekt v lesenih palet. Tu lahko najdete spodaj:

Vaje # 1: narediti korito z Rešetkasto lesenih palet

Drugi tutorial je namenjen tistim, ki iščejo hiter in enostaven projekt. To je, da se doseže z rožo in rešetke pripravljen za uporabo, da bi bilo dovolj, da skupaj in jih okrasite po svojem okusu. Tretji DIY vadnica podrobna navodila za izvedbo DIY korito z leseno iz nič. Če jo takoj prebral, se pomaknite na dnu te strani!

Vaje # 2: Kako narediti DIY korito z rešetkasto lesa enostavno

korito z-rešetkasto izdelavo idejne deco terasa-vrt-DIY

Ta projekt DIY vrt DIY z leseno mrežo, je najdba Liz Fourez domov Ljubezen raste v naravi. Narejen je z odprtinami pripravljen za uporabo in s preprostim zunanjo korito. Z drugimi besedami, nismo zgraditi enega od teh predmetov, ampak samo za sestavo končnega izdelka. To so materiali, ki so potrebni za to preprosto DIY ideja:

 • leseni rešetkasto konstrukcijo;
 • pravokotno korito;
 • lesene deske;
 • krožna žaga;
 • meter;
 • lesnega lepila;
 • vijak pištolo;
 • vijaki;
 • lake za les;
 • krtačo;
 • tal;
 • Creepers.

idee-vrtnar-je-kako-it-yourself-diy-mreža-balkon terasa

Začnemo z izbiro potrebne materiale. Očesa kupimo mora biti dovolj močna, da podpirajo težo izbranih okrasnih rastlin. Enako velja tudi za lesene deske, ki bodo izbrali. Morali bi imeti debelino prilagojen za podporo mreže. Tu so koraki, ki sledijo ta navodila.

Kako narediti DIY brajde za svoj vrt na prostem

Kako narediti vrtnar-s-leseno-decoration na prostem

Prvi mreže z vrtno proizvodnega koraka je zbrati rešetke in lesene deske, ki pomenijo dodatno podporo.

Navodila-vrtnarjenje zapirala les-proizvodnjo

Za to, smo najprej izmerili rešetke. nato reši vsako ploščo, tako da se ujema z višino rešetke. Mi ponovite isti postopek na širino rešetke; Nato smo razrezali plošče za te dele mreži, kot tudi.

make-a-vrtnar-mreža-Wood-navodila

Na tej točki, lahko sestavite deske leseno podporo in rešetke. Zato se uporablja lepilo za lesene plošče in mreže fiksno eno. Za dodatno moč, bomo uporabili vijak pištolo vijak skupaj podporo in brajde.

diy-vrtnar-s-les-mreža-preprost tutorial

Opomba: spodnji del mreže, ki se namesti v notranjosti korito, ni treba ustvariti podporo za to.

model rešetke-les-vrtnar, balkon-ne-dragi

Ko sem končal s tem korakom, pojdite na naslednjo. lepo konča in zaščito površina vlage lesa nanese lak lesene rešetke in nosilec odstavitvi plošč, da se jim.

Kako popraviti brajde na svojem vrtu DIY

model vrtnar-mreža-les-načrt-making

Ko so leseni deli suhi, montaži dele korito z leseno. Ta korak lahko traja malo truda, zato poskrbite, da boste sledili navodilom v nadaljevanju.

make-a-vrtnar-vaje-mreža-les modela

Za začetek, je ozadje postavljen na vrtu majhno količino zemlje. Namen Ta korak ustvariti stabilno podlago za rešetke.

Kako realizirati-a-vrtnar-brajda-dekoracija-terasa-ne-dragi

Nato je mreža postavljena v središče korito in namestitev nekaj dodatne podpore. Ti so lahko zelo veliki kamni ali kosi masivnega lesa. Nadaljujemo s polnjenjem korito tal.

korito z rešetka DIY dekoracijo terasa-balkon-ideje

Pred popolnoma zapolni korito, smo razrezali kosi lesa za odhod v proste prostore med dnom mreže in strani korito. ti deli so postavljeni vertikalno ustvariti dodatno podporo za mrežo. Na koncu smo na koncu tako, da izpolnite korito preostalega tla.

Okrasite svoj vrt z leseno, da bi si Creepers

rešetka vrt vrtnar-les-predelovalne

DIY korito z leseno je sedaj pripravljen za uporabo. Izberete lahko rastline za okraševanje. Če vprašate, kakšno cvetje, da izberejo, ne pozabite, da preverite naše posebne na prostem vinsko trto. To vam bo dala ideje za okrasitev vaše lesene rešetke!

Vaje # 3: izdelave korito z lesom in kovinsko mrežo iz nič

korito z rešetka-izdelavo ideja, enostavno

Več izkušeni DIYers lahko stopijo na DIY projekta korito z rešetke, da bi iz nič. V tem primeru so dosegli zunanji vrt lesene deske in mreže kovinske žice in kovinskih cevi. Spodaj je seznam materiala, ki se ga dobili pred začetkom DIY projekt:

 • lesene plošče (velikost se določi v skladu s položajem korito je želeno konstrukt);
 • krožna žaga;
 • lesni vijaki;
 • klešče;
 • lesni laki
 • kolesa (neobvezno);
 • plastični ovitek;
 • prirobnic in pocinkane kolena;
 • pocinkane žične vrvi (odvisno od velikosti želenega mesh);
 • pocinkane cevi (glede na želeno velikost mesh);
 • zategovalci;
 • instrument za rezanje kabel (po izbiri);
 • tal;
 • Creepers.

Začnemo s pripravo vseh gradiv, potrebnih za DIY vrt projekta z rešetke lesa in kovine. Nato sledi korakom, opisanim v vajah pod katero je razdeljen na pet delov: izdelavo baze, priprava korito, okvir konstrukcija rešetke, realizacija očesa in dodajanje rastline.

Zgraditi temelje za svoj vrt z lesenimi in kovinskimi mreže

DIY-vrtnarjenje lesa rastline plezanje

Da bi osnove DIY korito z rešetke, ki se uporabljajo lesene deske. Izreže, da bi glavno strukturo korito v želeni velikosti.

jardiniere-prostem-a-do-it-yourself

Plošče so pritrjene z vijaki; za moč, lahko stavite tudi na rešitev z lepilom in vijaki.

kako narediti-a-vrtnar-rastlina-plezanje

potem pa gremo na naslednji korak v tem delu učbenika. To je povezano s proizvodnjo dodatnih podpor za DIY leseno korito.

kako-to-a-vrtnar, zunanja-les-mreža-rastlina-plezanje

To je treba izvesti majhne kose lesa, nameščen v notranjem delu korito. Ti kosi zagotavljajo moč končnega ustvarjanja.

jardiniere-les-kolesa-a-do-it-yourself model

Da zaključim ta del vrta DIY tutorial, gremo z namestitvijo koles. Zato obrne leseno stavbo na glavo in kolesa so pritrjene na dno z vijaki.

Dobro je vedeti: vrsta izbranih koles mora ustrezati velikosti vrtnarja lesa in težo (treba upoštevati tudi težo tal in na mrežo).

Pripravite DIY korito z rešetke iz lesa in kovine

Načrt za izdelavo, vrtnarjenje, diy les-deco terasa

V tej fazi se pripravlja svoj DIY leseno korito pour tla. Ta postopek poteka v dveh fazah. Najprej smo namestili lesene deske v ozadje planter ustvariti podporo za tla. Nato je zaščitni plastični nameščeni tako, da bo imel tal notranjosti korito z leseno.

make-vrtnarjenje-zunanji-les-z-mreže

Ko varstva postavljen na vrtu, tam je nekaj lukenj za odvodnjavanje tal. Poskrbljeno, da so luknje ustrezajo prostega prostora med deske na dnu posode DIY.

Dobro je vedeti: Ta korak je tudi pravi čas, da barve ali laka površino njim. Pokrivajo korito z brajde s plastjo laka ali barve je bistvenega pomena, saj bo to olajšalo vzdrževanje. Izberite izdelke za zunanjo uporabo, kot so lak ladjo, ki zagotavlja odlično vodoodpornost in poveča življenjsko dobo lesa.

Kako zgraditi okvir rešetke DIY za svoj vrt na prostem

diy-očes-rastlina-plezanje-vrtnar-terasa-balkon

Zdaj za proizvodnjo DIY rešetka. Za ta korak, polaganje cevi in ​​pocinkane komolci na ravno podlago za vzpostavitev povezave. Kovinski elementi pritrjeni s sponkami.

diy-vrtnarjenje les dekoracija-zunanje mreže

Ko je struktura proizvodnje, se lahko namesti na lesno DIY korito. Zato opravlja svojo montažo na lesno vijaki.

Kako DIY vrt brajde žične vrvi

očesa-rastlina-plezanje-je-kako-it-yourself

Naslednji korak v korito s proizvodnim rešetka projekta je doseči rešetka žične vrvi. Ti kabli so nameščeni na lesene deske in pritrjevanje skupaj z vrtljivimi sponami.

palični izdelovanje rastlin plezanje deco-DIY

Za prvi korak, luknje v kose lesa za planter DIY. To vstavi vijak, ki drži kable. Nato reši želeno dolžino vrvi. navpično pritrditev reza kabel z vezavo vijakov nameščene v lesenih kosov (obeh straneh korito).

korito z diy izdelavo idej-mrežo

Nato nadaljuje z navpično namestitvijo vrvi. Kaže, navpično kabel in posnetek, na obeh straneh konstrukcije s pomočjo vrtljivimi sponami. Postopek se ponovi za dokončanje celotnega rešetke.

DIY Vaje vrtnar z mrežo - Izberite plezalce za svoje na prostem

korito z leseno-do-it-yourself tutorial

Sadilnika z leseno je končano, gremo v korak, da posadimo rože na vrtu. Gradnja in namesti naprave, kot so jasmin zemlja napolnjena, trte, bršljan ... Prav tako je mogoče uporabiti to vrsto velikega formata cvetlični lonec za zelenjavni vrt. V tem primeru, bo ena izbrati rastlinskih vrst, kot so jagode ali buč, na primer. In s kolesi, lahko premaknete svojo velik zunanji cvetlični lonec v sončnem območju zunaj!

V tem postopku ena pripisuje manjši konec stebla rastlin na vsaki vrvi. To je način, da se zagotovi, da bo obrat vzpon rešetke DIY tako proizvedenega.

DIY korito z leseno ustreza našim DIY spretnosti in naši zunanji dekor!

korito z idejo-deco-zunaj-oblikovanja mreže

Trije primeri zgoraj, so pokazale, da lahko vrt z zunanjim DIY očesa predmeta enostavno za izdelavo. DIY projekti, kot dodatek za vrt ali teraso prilagajanju DIY spretnosti, tako da ponujajo vsakomur privlačen dekorativni idejo.

korito z-rešetkasto navdih IKEA-diy-deco

Toda to še ni vse, saj se ti zunanji vrt projekti lahko še bolj po meri. In to je čar te vrste ustvarjalnih idej, dejavnosti, ki izhajajo okrasne predmete popolnoma izdelane za naše vrtove, balkone in terase!

Prilagodite svoj zunanji vrt - nekaj izvirnih idej za DIY deco poskuša

vetrič-pogled-mreža-make-a-sebe-vrtnar-idee

Prilagodite dekor z vrtnar DIY je način, da bi končna dotakne na svojo zunanjost. Ampak to je tudi največ, način, da upošteva svojo dekorativne ideje in potrebe. Recimo, da že imamo staro betonsko korito. Zakaj ne bi uporabili ta predmet v daje nov videz in dodal lesene rešetke?

rešetke-breaker za-diy-vrtnar-balkona

Kamen in les združujejo harmonično in dajejo veliko znak za dekor vrt, teraso ali balkon. Torej dobra ideja, bomo spoznali ob rešetke DIY DIY navodilom na vajah 1 ali 2 spodaj!

mali vrtnarjenje plezanje armature in rastlinami

Poleg tega je možno tudi, da se korito betona ali drugega materiala in osvežite videz z barvo. Posameznik se lahko, seveda, bo po vsej površini; vendar obstajajo tudi možnosti za trendovsko dekoracijo z geometrijskih oblik. Za dosego takšnega projekta preobrazba je, bomo uporabili za zaščito lepilo barvo. To bo zajemalo del površine korito in barve bodo uporabljene na drugi odsek.

Making korito z rešetke, ki ustreza njegovim potrebam

plantaž-zunaj-mreža-stena-deco-vhodnih vrat-hiša

DIY Planter z leseno lahko sprejme velikosti in oblike, ki jih želite. Daleč od tega, da samo zunanji dekorativni dodatek, se lahko dvigne za dokončanje balkon ali vrtno teraso.

jardiniere-balkon-mreža-ustvarjanje-a-sebe

Takšna vrtnar, da to storite sami ima to prednost, da zasedajo manj prostora. V majhnem vrtu, bo prostor sprostil pod kontejnerskih rastlin, ki se uporabljajo za shranjevanje vrtnega orodja.

idee-vrtnar-s-les-mreža-plezalka

Velikost vrta in rešetke do sebe odvisni predvsem na površini imate. Vendar pa so tudi, da se določi glede na uporabo bomo naredili iz njega.

vrtnarjenja-les okvirji-rastlin vinske trte

Korito z rešetkasto zelenjavni vrt, da zasede več prostora kot dekorativni cvetlični lonec. To je zato, ker naj bi jih sprejme več rastlin in povečanje proizvodnje zelenjavni vrt.

korito z rešetkasto les-a-do-it-yourself

To je malo enako načelo, ki velja tudi za sajenje z leseno igrajo vlogo pogled vetrič. Njihova velikost se določi, da je na območju, ki ga želite zaščititi pred radovednimi očmi.

korito z rešetkasto-DIY modela

Zunanji korito z leseno včasih spremlja DIY stenske vrtove in tiste, suspendiranega tipa. V tem primeru je posoda splošno zasnovan slediti veliko stene okrašena. To je način, da se hitreje zajema stene rastlin, sajenje cvetja v mnogih krajih.

Prilagodite DIY brajde - vrt dekor zamisli in teraso

rešetke diy-deco na prostem, vrtnarjenje

DIY rešetka, ki dopolnjujejo korito, da bi si lahko razlikujejo tudi po velikosti in obliki. Poleg tega so možnosti za sajenje ali nog pogledom na vajah, se lahko odločijo tudi za vrt proti steni.

rešetka na prostem vrtnarjenje-DIY

Ta možnost nam bo omogočilo, da namestiti mrežni DIY neposredno na steno z nohti, vrvi ali vijaki. Torej, možnosti za izdelavo palični materiali postanejo veliko.

diy-mreže vetrobranskega pogled-zunaj-rastlina-hedge vrt

Kosi lesa, stebla in sin kovine so primerni za takšne projekte. Namene, so postale skoraj nevidne, ko prekrita s cvetočimi rastlinami.

rešetka vrt-idee-deco-stene zunaj

Fine strukture nameščeni na steni nam daje svobodo, da igrajo z obliko DIY očesa. Klasični geometrijske oblike bo tako izpodriva več izvirnih idej podporo strani.

korito z rešetka-izdelavo-sebe-diy-tutorial-deco

Končno se je zamisel o self-leseno pogosto motivirani s posebno potrebo. To je skriti del svojega zidu, zaščititi svojo zasebnost, ali za zagotavljanje dodatne podpore obrata, bo vrste DIY rešetke, da bo proizvajajo nujno narekuje posebno potrebo.

DIY vrt z leseno vrtno navpični

Toliko točk, ki se lahko odražajo pred začetkom v eni od naših DIY korito z Rešetkasto DIY projektov!

jardiniere-zunaj-očes-rastlina vrt

rešetke hedge vrt diy dekoracijo


About the author

admin