vrt

Oblikovalci terasa za zimo za 45 idej

terasa Zunanji idejeČe iščete ideje, kako narediti zunanje pohištvo teras Winter, da bi bilo toplo in poudarjajo svoj čar, potem vam bo zagotovo všeč ta članek. Smo za vas pripravili številne primere - lepih in izvirnih - za zimsko pokrajino na terasi.


To vam bo omogočilo, da uživajo več vaš zunanji prostor, tudi če je to kul zunaj. Udobno pohištvo, udobno kamini, krznene odeje, sveče in luči - to so potrebni elementi za uspešno Deco zimsko teraso.

Oblikovalci terasa za zimo

zunanja les postavitev krova

Ali veste, kaj dekor trendi v zimskem času? Ko razmišljamo o najhladnejšem letnem času, prva ideja, ki pride na misel, so tradicionalni zasnežena pokrajina. Torej, poskusite prevesti duha zime vzunanje pohištvo teras ali balkon. In eden izmed najlažjih načinov za to je z uporabo barve. Barve in odtenki, ki nas mislijo, zime so čisto bela, modra, vijolična. V enobarvni barvne sheme so priljubljena za hladno sezono. Toda zimsko pokrajino sme v nobenem primeru ne sme biti žalosten ali dolgočasno, nasprotno - da mora biti topel in prijeten. Pomislite, na primer, skandinavski in nordijska deco slog, ki popolnoma odražajo duha zime.

Deco Sodobna zunanja terasa za zimo

Zimska zunanjo teraso razvoj izvirna zamisel

Če želite ustvariti skandinavsko dekor teraso, da se odločijo za barve, kot so bela, črna in siva. Majhne dotikov svetle barve so prav tako dobrodošli, ko gre za uporabo za dodatno opremo, kot so svečniki, blazine, odeje in blazine. Pohištvo je minimalistična in preproste oblike, predvsem lesa. Zelene rastline prav tako igrajo pomembno vlogo pri ustvarjanju svežino.

leseno dekoracijo krova ležalniki

prostem teras pohištvo pozimi krzna

Še ena ideja, zelo primerna za okrasitev zimsko teraso, je rustikalna dekor. Kot nordijski stil pohištva morate mora biti les za uporabo na svojem krovu. Izberite veliko leseno mizo ali manjši, če gre za majhno teraso s stoli in lesene klopi. Dekorativne tkanine je mogoče preveriti in barve, kot so rdeča, rjava, zelena in bela. Drug pomemben element za rustikalnem stilu kamna. Torej, zakaj ne okrasite svojo teraso s kamnitim kaminom? In ker je še vedno, da uporabite svoje dvorišče v zimskem času, ne pozabite zaščititi krova pred vetrom in dežjem.

Deco ideja zunanjo teraso belo

bela zunanje pohištvo teras

Za tiste, ki imajo radi naravo, mora zelene rastline, katerih prisotnost na terasi deco tudi v zimskem času. Ampak ne pozabite, da izberejo rastline in cvetje, ki nosijo podnebne razmere pozimi v finale dekor vašega gumb teraso. Daj jih na robu terase ali v kotih v lepih lončkih modelov.

Sodobna dekoracijo oblikovanje teras

oblikovanje krova zunanja dom

Ampak kaj so materiali, ki jih lahko uporabite za dekoracijo pozimi terasa? Ne pozabite, da je mrzel veter in dež najhujši sovražniki zunanje pohištvo v zimskem času. Les, na primer, je zelo moderno materiala, eleganten in vsestranski, ampak, da bo vaše pohištvo in trajne leseni dodatki, jih morate dobro obravnavati pred vlago. Aluminij je še ena odlična izbira za zunanje pohištvo, kot so kovine. Torej, tukaj je nekaj zanimivih idej v slikah, kako Build in okrasite svojo teraso ali balkon, v zimskem času:

Deco majhna lesena terasa

zunanja terasa razvoj deco ideja

prostem teras pohištvo z leseno jedilno mizo

zunanjo teraso postavitev pohištva

Dekorativni zunanja terasa s kaminom

Oblikovalci teras kamin

Deco ideja - prijeten majhen balkon

Oblikovalci prijetna terasa

améagement zunanjo teraso ideja

Zimska oblika zunanjo teraso

Zimska terasa zunaj sodobno opremo

zunanja terasa oblikovanje ideja

zunanjo teraso razvoj elegantna ideja

prostem teras pohištvo leseno pohištvo

enotna zunanja oblika terasa

Prostorna zunanja oblika terasa

vijolična zunaj teras pohištvo

dekoracija zimsko zunanjo teraso

Zunanjo teraso dekoracijo ideja

okras sodobno zunanjo teraso

dekoracija pohištvo terasa les

dekoracija sodobna zimska terasa

Sodobna dekoracijo ideja terasa

deco zunanjo zaščito lesa krova

deco kamin kamen terasa

zunanja terasa deco ideja

deco kamin zimska terasa

deco zimska terasa ideja

deco moderna lesena terasa

extereiure terasa deco ideja

deco zimska terasa ideja

okras sodobno zunanjo teraso


About the author

admin